Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,359
cihazınızda son sürüm yüklü, tv ilk kurulum yapıp kontrol ettiniz mi.yazılım izni istiyorum. Sorunum wifi ile bağlanamıyorum kablosuz erişim menüsü kayboluyor
cihazınızda son sürüm yüklü, tv ilk kurulum yapıp kontrol ettiniz mi.yazılım izni istiyorum. Sorunum wifi ile bağlanamıyorum kablosuz erişim menüsü kayboluyor
Wifi kart ve kablosu değişti problem devam ediyor erişim bir gelip bir gidiyor menüden kayboluyor . İlk kurulumda işe yaramıyor maalesefTV' yi Menü>Kurulum>İlk Kurulum seçenekleri ile ilk kuruluma döndürün. İlk kurulum ekranında da aynı problemi yaşıyorsanız wifi kart ya da kablosunda donanım arızası vardır. Güncelleme yazılımı ile ilgili değildir.
Evet denedim kart ve kablolarınıda değiştirdim. Sorunum hala devam ediyor . Kablosuz erişim seçeneği bir gelip bir gidiyorcihazınızda son sürüm yüklü, tv ilk kurulum yapıp kontrol ettiniz mi.
Anakart konnektöründe dahi problem olabilir. Takılan kartı yetkili servisten temin etmediğinizi varsayıyorum. Sağlamlığını kontrol etme şansınız oldu mu?Wifi kart ve kablosu değişti problem devam ediyor erişim bir gelip bir gidiyor menüden kayboluyor . İlk kurulumda işe yaramıyor maalesef
Evet denedim kart ve kablolarınıda değiştirdim. Sorunum hala devam ediyor . Kablosuz erişim seçeneği bir gelip bir gidiyor
Merhaba öncelikle teşekkürler bu yazılımı indirip yükledim fakat aynı sorun devam ediyor youtubeda arama yapmıyor videolar açılmıyorGüncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Cihazınızın en güncel yazılımını paylaştım. Menü>Kurulum>İlk Kurulum seçeneği ile TV kurulumunu sıfırlayın. TV QUI menülü smart sistemine sahip olduğu için uygulamaları webservice üzerinden sunucudan kullanırsınız. O yüzden ilk kurulum işlemi yaptıktan sonra düzelme olmazsa sunucu kaynaklı bir problem var demektir. Zaman içinde servisi tekrar deneyerek kontrol etmelisiniz.Merhaba öncelikle teşekkürler bu yazılımı indirip yükledim fakat aynı sorun devam ediyor youtubeda arama yapmıyor videolar açılmıyor
Bu şekilde kalıyor
Dosyayı silmişsinMerhaba, Panasonic TX-43HX580E var, değiştirilmiş SPI EDID.VGA ve EDID.EDID yükledim ve önyükleme döngüsü ekranına takıldım, bana tam kurtarma yazılımı gönderebilir misiniz?
Orijinal dosyalar edid.vga ve edid.edid https://file.io/rJqFSg2J9Qia teşekkürler.
evet diğer cihazlarda sorunsuz giriyor, telefonumun internetini paylaştığımda da televizyon youtube a sorunsuz giriyor fakat modem ile bağlandığımda girmiyor ama diğer cihazlar modem ile youtube a giriyor sadece televizyon modem ile girmiyor v0.43 olan yazılımda sorunsuz giriyordu modemden deCihazınızın en güncel yazılımını paylaştım. Menü>Kurulum>İlk Kurulum seçeneği ile TV kurulumunu sıfırlayın. TV QUI menülü smart sistemine sahip olduğu için uygulamaları webservice üzerinden sunucudan kullanırsınız. O yüzden ilk kurulum işlemi yaptıktan sonra düzelme olmazsa sunucu kaynaklı bir problem var demektir. Zaman içinde servisi tekrar deneyerek kontrol etmelisiniz.
Diğer internetle çalışan uygulamalarda deneme yaptınız mı? İnternet bağlantısı düzgün çalışıyor mu?
Merhaba, Panasonic TX-43HX580E var, değiştirilmiş SPI EDID.VGA ve EDID.EDID yükledim ve önyükleme döngüsü ekranına takıldım, bana tam kurtarma yazılımı gönderebilir misiniz?
Orijinal dosyalar edid.vga ve edid.edid https://file.io/rJqFSg2J9Qia teşekkürler.
O zaman sizinde gördüğünüz gibi modeminizin ayarları ya da ISS ayarlarınızla ilgili (Güvenli internet, aile internet filtre gibi) düzeltilmesi gereken birşey var.evet diğer cihazlarda sorunsuz giriyor, telefonumun internetini paylaştığımda da televizyon youtube a sorunsuz giriyor fakat modem ile bağlandığımda girmiyor ama diğer cihazlar modem ile youtube a giriyor sadece televizyon modem ile girmiyor v0.43 olan yazılımda sorunsuz giriyordu modemden de
Cihazınızın en güncel yazılımını paylaştım. Menü>Kurulum>İlk Kurulum seçeneği ile TV kurulumunu sıfırlayın. TV QUI menülü smart sistemine sahip olduğu için uygulamaları webservice üzerinden sunucudan kullanırsınız. O yüzden ilk kurulum işlemi yaptıktan sonra düzelme olmazsa sunucu kaynaklı bir problem var demektir. Zaman içinde servisi tekrar deneyerek kontrol etmelisiniz.
Diğer internetle çalışan uygulamalarda deneme yaptınız mı? İnternet bağlantısı düzgün çalışıyor mu?
ama V.0.43.6.0 yazılımı yüklüyken aynı modemden sorunsuz bir şekilde giriyordu, yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun olacağım saçma bir sorun çünküO zaman sizinde gördüğünüz gibi modeminizin ayarları ya da ISS ayarlarınızla ilgili (Güvenli internet, aile internet filtre gibi) düzeltilnesi gereken birşey var.
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır.17MB180 Yazılım Güncelleme
Benim TV icin yeni yazilim varmidir acaba 😄 galiba 1.48 yazilim var suan .model 70u9600 sana zahmet seriyi ver öyle kontrol edeyim.tavsiyeforumu.com
slowfood
Güncel yazılım var mıdır?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yazılımdan kaynaklanacak bir problemde bir bağlantıyla açılıp diğeriyle açılmaması problemi yaşanmaz. Hizmete bağlanırken modemle aldığınız bağlantıda servise erişmenizi engelleyen birşey var.ama V.0.43.6.0 yazılımı yüklüyken aynı modemden sorunsuz bir şekilde giriyordu, yardımcı olabilirseniz gerçekten çok memnun olacağım saçma bir sorun çünkü