Yeni aldığınız anakartın kodu ile eski anakartın kodu aynı mı? Her iki ana kart resmini buraya ekleyin televizyon arka kapak etiket resmini ekleyin.
Yeni aldığınız anakartın kodu ile eski anakartın kodu aynı mı? Her iki ana kart resmini buraya ekleyin televizyon arka kapak etiket resmini ekleyin.
Belirttiğiniz arızanın yazılımdan olacağını sanmıyorum ama yine de televizyon arka kapak etiket bilgisine göre yazılım verildi yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Kusura bakmayın ustam. Defalarca uyarmak için mesaj yazmamız gerekip zaman kaybederken halen birden fazla konu aynı mesajla dolduğu için üyemiz uzaklaştırılmıştır.Belirttiğiniz arızanın yazılımdan olacağını sanmıyorum ama yine de televizyon arka kapak etiket bilgisine göre yazılım verildi yükleme talimatı orada yazıyor yükledikten sonra sonucu yazın.
Konunun ilk mesajını OKUYUN! Gerekli bilgileri GÖRSEL olarak paylaşın! TV' deki problemi detaylı olarak yazın!Yazılım indiremiyorum hata diyor bunun çözümü nedir
Son günlerde söz konusu uygulama hakkında sorun olduğuna dair çok yazılar yazıldı tv de kullanılan ana kart 120 Eski bir ana kart olunca fazla bir beklenti olmamalıdır. Eğer uygulamanın kendisinde sorun varsa android box ve başka bir uygulama kullanılmalıdır.ustalar ssiptv ses var görüntü yok hls m3u8 yapmama rağmen açmıyor bilginiz varmı anakart mb120 regal
Verdiğiniz sürüm bütün sorunları giderdi sertifika hatası ses var görüntü yok düzeldi emeği geçen herkese teşekür ederimSon günlerde söz konusu uygulama hakkında sorun olduğuna dair çok yazılar yazıldı tv de kullanılan ana kart 120 Eski bir ana kart olunca fazla bir beklenti olmamalıdır. Eğer uygulamanın kendisinde sorun varsa android box ve başka bir uygulama kullanılmalıdır.
Rica ederim. O zaman mb120 Ana kartlı tv lerde V2.45.29.1 Yazılım sertifika hatasını ve ssip tv hatalarını çözüyor diyebiliriz.Verdiğiniz sürüm bütün sorunları giderdi sertifika hatası ses var görüntü yok düzeldi emeği geçen herkese teşekür ederim
the original files edid.vga and edid.edidhello,i have panasonic TX-43HX580E,i have uploaded modified spi edid.vga and edid.edid and stuck at boot loop screen,i need full recovery vestel mb230 software,
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.selamlar youtube arama yapmıyor videolar açılmıyor yazılım desteği sağlayabilir misiniz teşekkürler
TV' yi Menü>Kurulum>İlk Kurulum seçenekleri ile ilk kuruluma döndürün. İlk kurulum ekranında da aynı problemi yaşıyorsanız wifi kart ya da kablosunda donanım arızası vardır. Güncelleme yazılımı ile ilgili değildir.yazılım izni istiyorum. Sorunum wifi ile bağlanamıyorum kablosuz erişim menüsü kayboluyor