Güncelleme yazılımı verildi.MB230 Vestel V.0.43.6.0 yazılımı için yetkilendirilmemi talep ediyorum teşekkürler
![]()
Güncelleme yazılımı verildi.MB97 Vestel V0.45.23.32 yazılımı için yetkilendirilmemi talep ediyorum teşekkürler
![]()
Is there any solution to fix ths problem?I cannot use my remote control to enter service menu and import back edid.edidI have nothing in the archive.
Use a programmable remote control.Is there any solution to fix ths problem?I cannot use my remote control to enter service menu and import back edid.edid
Mevcut yazılım en güncel sürüm. V3 yazılımı V1 ile neden değişecek?MB211 Toshiba V1.31.8.0 sürümü için güncelleme yazılımı istiyorum.
![]()
TV Markası Vestel' mi?![]()
Güncelleme yazılımı rica edebilirmiyim?
Yanlış kaynak vermişim. Zaten güncelmiş televizyon. Eskiden televizyonda Twitch uygulaması vardı, sonradan kaldırıldı. Onu geri getirmek istiyorum.Mevcut yazılım en güncel sürüm. V3 yazılımı V1 ile neden değişecek?
Gelmez. Söz konusu uygulamalar web service ile çalışır ve Vestel Merkez tarafından eklenir ve kaldırılır.Yanlış kaynak vermişim. Zaten güncelmiş televizyon. Eskiden televizyonda Twitch uygulaması vardı, sonradan kaldırıldı. Onu geri getirmek istiyorum.
i don't have full recovery software to flash it again,my tv stuck at boot loop screen and nothing worksUse a programmable remote control.
17mb140 finlux tv 32fx420h televizyon için full yazılım istiyorum. tv açılışta logo da kalıyorYazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.