slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Mevcut yazılım en güncel sürüm. V3 yazılımı V1 ile neden değişecek?MB211 Toshiba V1.31.8.0 sürümü için güncelleme yazılımı istiyorum.
Mevcut yazılım en güncel sürüm. V3 yazılımı V1 ile neden değişecek?MB211 Toshiba V1.31.8.0 sürümü için güncelleme yazılımı istiyorum.
TV Markası Vestel' mi?
Güncelleme yazılımı rica edebilirmiyim?
Yanlış kaynak vermişim. Zaten güncelmiş televizyon. Eskiden televizyonda Twitch uygulaması vardı, sonradan kaldırıldı. Onu geri getirmek istiyorum.Mevcut yazılım en güncel sürüm. V3 yazılımı V1 ile neden değişecek?
Gelmez. Söz konusu uygulamalar web service ile çalışır ve Vestel Merkez tarafından eklenir ve kaldırılır.Yanlış kaynak vermişim. Zaten güncelmiş televizyon. Eskiden televizyonda Twitch uygulaması vardı, sonradan kaldırıldı. Onu geri getirmek istiyorum.
i don't have full recovery software to flash it again,my tv stuck at boot loop screen and nothing worksUse a programmable remote control.
17mb140 finlux tv 32fx420h televizyon için full yazılım istiyorum. tv açılışta logo da kalıyorYazılım indirebilmek için yapılması gerekenler
Kurtarma, Çekirdek yazılımları indirebilmek konu altına , Menü(home) 4725 ile servis menünü paylaşınız.
Yetkili arkadaşlar size indirmeniz gereken yazılımı bildirim yoluyla göndercektir.
Amacımız sizlere zorluk çıkarmak değil bilakis yanlış yazılım yüklenmesi sonucu televizyonlarınızın brick olmasını engellemektir.
Full yazılım konusuna yazın.17mb140 finlux tv 32fx420h televizyon için full yazılım istiyorum. tv açılışta logo da kalıyor
EvetTV Markası Vestel' mi?
Güncelleme yazılımı verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır.
Çok çok teşekkür ederim. Sorunum çözüldü. Artık filmler siyah değil. Altta dolby simgesi çıkıp başlıyor. Bu sorunu yaşayanlara öneririm son yazılımı.V0.51.50.0 yazılımı için indirme yetkisi verildi.