Vestel MB100 PuhuTV-Digiturk Play-Blu TV...

En son yüklediğiniz yazılımı Modlama yapmanız gerekir Modlama kısmına göz atın istersenizhttps://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-mesaj-guncel-vestel-hi-level-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/unread

Su anda o konuyla ilgili araştırma yapıyorum.
Cevap için teşekkürler...

Yanlış anlamışım @teraspy hocam konuyu siz açmışsınız zannettim kusura bakmayın
Edit: teşekkür ederim @Ekoo37 sağolasın hocam denedim oldu

Son düzenleme:
Hemen deniyorum

teşekkürler

Arkadaşlar Merhaba ,
Vestel MB100 Anakartlı TV'me Puhu TV , Blu TV, Digiturk Play, Filbox , TivibuGO ve daha fazlasını -Bir Profile Dosyasında- etkinleştirebildim.
Not: Mesaj Yazdıktan Sonra Link Görünecektir !
Kurulum:
  • İndirdiğiniz Dosyadaki Profile Klasörünü USB Atın Ardından Televizyona Bağlayın.
  • Menu buttona basın ve "4725" tuslara arka arka basın ; Service menu acilacak.
  • "Usb operations" gidin ve ona basın. Bu işlemden sonra TV'nizin Fişini çekip takın.
Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

@EXcomZkko Ve@boranoglu Ayrıca Teşekkürler.
ellerine sağlık.

Arkadaşlar Merhaba ,
Vestel MB100 Anakartlı TV'me Puhu TV , Blu TV, Digiturk Play, Filbox , TivibuGO ve daha fazlasını -Bir Profile Dosyasında- etkinleştirebildim.
Kurulum:
  • İndirdiğiniz Dosyadaki Profile Klasörünü USB Atın Ardından Televizyona Bağlayın.
  • "Usb operations" gidin ve ona basın. Bu işlemden sonra TV'nizin Fişini çekip takın.
Link:

Tşk

En son yüklediğiniz yazılımı Modlama yapmanız gerekir Modlama kısmına göz atın istersenizhttps://tavsiyeforumu.com/konu/ilk-mesaj-guncel-vestel-hi-level-nexon-seg-telefunken-tv-yazilim-modlama.898/unread
REGAL mb100 anakarlı tv miz var 2.7.0.0 yükledim mb211 yazıyor puhu tb blu tv falan geldi de netflix yok olsa çok mutlu olucaz yardımcı olsanız yani puhu blu tv geliyorsa netflix in de gelebileceği bi yol vardır hadi bir mucize olsun

paylaşımın için teşekkürler üstad

@Ado, hocam mb90 için niye yok ya biz ölelim mi :(

REGAL mb100 anakarlı tv miz var 2.7.0.0 yükledim mb211 yazıyor puhu tb blu tv falan geldi de netflix yok olsa çok mutlu olucaz yardımcı olsanız yani puhu blu tv geliyorsa netflix in de gelebileceği bi yol vardır hadi bir mucize olsun
VESTEL TOOLBAXLA SW BİN DOSYASINI AÇ NETFİLİX-TV PLUS DA O DOSYADA VAR.YANLARINDA FALSE YAZIYOR.BUNLARI TRUE YAPIP TEKRAR USB OPERATİONSA AT OK.

Arkadaşlar Merhaba ,
Kurulum:
Link:

Geri
Üst Alt