Vestel MB100 PuhuTV-Digiturk Play-Blu TV...

M Çevrimdışı

murican 

Aktif Üye
7 Tem 2018
130
49
Arkadaşlar Merhaba ,
Vestel MB100 Anakartlı TV'me Puhu TV , Blu TV, Digiturk Play, Filbox , TivibuGO ve daha fazlasını -Bir Profile Dosyasında- etkinleştirebildim.
Not: Mesaj Yazdıktan Sonra Link Görünecektir !
Kurulum:
  • İndirdiğiniz Dosyadaki Profile Klasörünü USB Atın Ardından Televizyona Bağlayın.
  • Menu buttona basın ve "4725" tuslara arka arka basın ; Service menu acilacak.
  • "Usb operations" gidin ve ona basın. Bu işlemden sonra TV'nizin Fişini çekip takın.
Link:

EXcomZkko EXcomZkko Ve@ B boranoglu Ayrıca Teşekkürler.
KARDEŞİM UYGULAMAYI KURDUM.PUHU TV BLUE TV FİLBOX SMART MENÜYE GELDİ.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ANCAK VESTEL TOOLBAXLA SW BİN DOSYASINA BAKTIGIMDA NETFİLİX-TV PLUS DA MODLADIGIN DOSYADA VAR.YANLARINDA FALSE YAZIYOR.BUNLARI TRUE YAPIP TEKRAR USB OPERATİONSA ATSAM BU ÖZELLİKLERDE AÇILIRMI ACABA.BİDE MB82S ANAKARTLI VESTEL TV DE VAR BENDE.BU DOSYAYI ONADA ATABİLİRMİYİM.YADA VESTEL TOOLBAX LA USB OPERATİONSU ALIP MODLAYIP BU TVDEDE PVR Yİ AÇABİLİRMİYİM.ŞİMDİDEN BİZE VERDİGİN BU FAYDALI YAZILIM ADINA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.CEVAP YAZARSAN ÇOK MUTLU OLURUM

B Çevrimdışı

bestturkman

Yeni Üye
10 Nis 2018
43
26
Evet TRUE Yaparsanız gelir bende Netflix'i eklemeyi unutmuşum.Ancak mb82s anakartına bu dosyayı deneme tv açılmaz.
KARDEŞİM UYGULAMAYI KURDUM.PUHU TV BLUE TV FİLBOX SMART MENÜYE GELDİ.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ANCAK VESTEL TOOLBAXLA SW BİN DOSYASINA BAKTIGIMDA NETFİLİX-TV PLUS DA MODLADIGIN DOSYADA VAR.YANLARINDA FALSE YAZIYOR.BUNLARI TRUE YAPIP TEKRAR USB OPERATİONSA ATSAM BU ÖZELLİKLERDE AÇILIRMI ACABA.BİDE MB82S ANAKARTLI VESTEL TV DE VAR BENDE.BU DOSYAYI ONADA ATABİLİRMİYİM.YADA VESTEL TOOLBAX LA USB OPERATİONSU ALIP MODLAYIP BU TVDEDE PVR Yİ AÇABİLİRMİYİM.ŞİMDİDEN BİZE VERDİGİN BU FAYDALI YAZILIM ADINA TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.CEVAP YAZARSAN ÇOK MUTLU OLURUM

M Çevrimdışı

murican 

Aktif Üye
7 Tem 2018
130
49
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet TRUE Yaparsanız gelir bende Netflix'i eklemeyi unutmuşum.Ancak mb82s anakartına bu dosyayı deneme tv açılmaz.
MB82S KARTLI TELEVİZYONDA PVR MODUNU VESTEL TOOLBAX LA AÇABİLİRMİYİM KARDEŞİM.ONUNDA SW BİN DOSYASINDA PVR FALSE GÖZÜKÜYOR

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mbulut23

Yeni Üye
15 Kas 2017
43
69
Arkadaşlar Merhaba ,
Vestel MB100 Anakartlı TV'me Puhu TV , Blu TV, Digiturk Play, Filbox , TivibuGO ve daha fazlasını -Bir Profile Dosyasında- etkinleştirebildim.
Kurulum:
  • İndirdiğiniz Dosyadaki Profile Klasörünü USB Atın Ardından Televizyona Bağlayın.
  • "Usb operations" gidin ve ona basın. Bu işlemden sonra TV'nizin Fişini çekip takın.
Link:

yazdım gitti

C Çevrimdışı

caglaraktas

Yeni Üye
8 Ağu 2018
5
45
Arkadaşlar Merhaba ,
Kurulum:
Link:

teşekkürler

G Çevrimdışı

Gence45

Yeni Üye
9 Şub 2018
34
Arkadaşlar ssiptv ve ott de ses var görüntü yok çözümünü bilen var mı?

Geri
Üst Alt