Vestel MB100 PuhuTV-Digiturk Play-Blu TV...

S Çevrimdışı

seroman

Yeni Üye
13 Mar 2018
39
hiç bir sorun yok mükemmel olmuş Allah razı olsun. tv yi değiştirmeyi düşünüyordum. Süper süper
yazılım 2.7.0.0

S Çevrimdışı

subduer

Yeni Üye
14 Kas 2018
17
39
Arkadaşlar Merhaba ,
Vestel MB100 Anakartlı TV'me Puhu TV , Blu TV, Digiturk Play, Filbox , TivibuGO ve daha fazlasını -Bir Profile Dosyasında- etkinleştirebildim.
Not: Mesaj Yazdıktan Sonra Link Görünecektir !
Kurulum:
  • İndirdiğiniz Dosyadaki Profile Klasörünü USB Atın Ardından Televizyona Bağlayın.
  • Menu buttona basın ve "4725" tuslara arka arka basın ; Service menu acilacak.
  • "Usb operations" gidin ve ona basın. Bu işlemden sonra TV'nizin Fişini çekip takın.
Link:

EXcomZkko EXcomZkko Ve@ B boranoglu Ayrıca Teşekkürler.

Deneyeceğim, sağolasın.

M Çevrimdışı

murican 

Aktif Üye
7 Tem 2018
130
49
Arkadaşlar Merhaba ,
Vestel MB100 Anakartlı TV'me Puhu TV , Blu TV, Digiturk Play, Filbox , TivibuGO ve daha fazlasını -Bir Profile Dosyasında- etkinleştirebildim.
Kurulum:
  • İndirdiğiniz Dosyadaki Profile Klasörünü USB Atın Ardından Televizyona Bağlayın.
  • "Usb operations" gidin ve ona basın. Bu işlemden sonra TV'nizin Fişini çekip takın.
Link:

ÇOK GÜZEL BİR UYGULAMAYDI KARDEŞİM.DENEDİM HATASIZ ÇALIŞIYOR.DAHA BAŞKA ÖZELLİKLERİ İÇEREN DOSYALAR YAPABİLİRSEN DAHADA MUTLU OLURUZ.TEKRAR TEŞEKKÜRLER

E Çevrimdışı

Ekoo37

Aktif Üye
11 Ocak 2018
66
2.45 yazılımıyla gelen görüntüde daha canlılık özelliğini bu yöntemle modlayıp eklersen çok makbule geçer kardeşim :hoba1

T Çevrimdışı

toydosakni

Aktif Üye
11 Kas 2018
464
Arkadaşlar Merhaba ,
Kurulum:
Link:

jvc 50 4k televizyon içinde olurmu?
olur ise hangi dosya yüklenecek,içinde 2 dosya var hw-sw şeklinde
NOT: BUGÜN denedim bir işe yaramadı ( cevap bekledim veren olmayınca bir deneyim dedim) not: mb130 muş benimki

Son düzenleme:
2 Çevrimdışı

23korg23

Yeni Üye
18 Kas 2018
4
46
ip tv özelliği de açılabiliyor mu? bir ara bu islerle ugrasırken gozume carpmisti sanki

I Çevrimdışı

ibrahimnadi

Yeni Üye
18 Kas 2018
3
41
Merhaba, yeni konu açmaktansa buraya yazmak uygun olur diye düşündüm. Tivibu Go açılmadığı için 17mb96 yı buradan indirip usb bellek ve kumandadan ilgili kodlaması yaparak güncelleme yaptım. Güncelleme bitti tv açılmaya başladı fakat ilk vestel logosundan sonra renkli (pikseller halinde) bir vestel logosu geldi. Bu şekilde kalıyor sonra kapanıp aynısını tekrarlıyor. Aynı yazılımı tekrar yüklemek için kumandadan ol tuşuna basarak fişi taktığımda da tv aynı şekilde açılıyor. Ok tuşundan yazılım atma için farklı bir yazılım mı atmak lazım? Yardım lütfen tv öyle kaldı.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba, yeni konu açmaktansa buraya yazmak uygun olur diye düşündüm. Tivibu Go açılmadığı için 17mb96 yı buradan indirip usb bellek ve kumandadan ilgili kodlaması yaparak güncelleme yaptım. Güncelleme bitti tv açılmaya başladı fakat ilk vestel logosundan sonra renkli (pikseller halinde) bir vestel logosu geldi. Bu şekilde kalıyor sonra kapanıp aynısını tekrarlıyor. Aynı yazılımı tekrar yüklemek için kumandadan ol tuşuna basarak fişi taktığımda da tv aynı şekilde açılıyor. Ok tuşundan yazılım atma için farklı bir yazılım mı atmak lazım? Yardım lütfen tv öyle kaldı.
Merhaba önceki sürümü hatırlıyor musunuz? Yanlış yazılım yüklemiş olabilirmisiniz?
Barkod resmini gönderin bi kontrol edelim full yazılım deneriz

I Çevrimdışı

ibrahimnadi

Yeni Üye
18 Kas 2018
3
41
F fikoloji
Hocam sistemde mb96 yazdığını gördüm
anakart olarak sitedeki 17mb96 yı indirdim. İçinde kurulu olan sistem 2015 te güncellenmiş ve sonradan araştırırken gördüm daha günceli gelmemiş. Yani ben alelacele iş yaparken aynı sürümü yüklemeye çalışmışım. Etiketin fotoyu da eve geçince atayım. Beni bu dertten bir kurtarın :S tivibu isterken tv den olduk :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji, v.3. 7.6f önceki yazılım sürümü.

SAVE_20181118_144329.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt