siz kullanıyorsunuz 2.7 sorunsuz mu sıkıntısı var mı peki2.7.0.0 çekirdek yazılımı forumda var oradan yükledim
siz kullanıyorsunuz 2.7 sorunsuz mu sıkıntısı var mı peki2.7.0.0 çekirdek yazılımı forumda var oradan yükledim
Arkadaşlar Merhaba ,
Vestel MB100 Anakartlı TV'me Puhu TV , Blu TV, Digiturk Play, Filbox , TivibuGO ve daha fazlasını -Bir Profile Dosyasında- etkinleştirebildim.
Not: Mesaj Yazdıktan Sonra Link Görünecektir !
Kurulum:
- İndirdiğiniz Dosyadaki Profile Klasörünü USB Atın Ardından Televizyona Bağlayın.
- Menu buttona basın ve "4725" tuslara arka arka basın ; Service menu acilacak.
- "Usb operations" gidin ve ona basın. Bu işlemden sonra TV'nizin Fişini çekip takın.
Link:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
EXcomZkko Ve@ B boranoglu Ayrıca Teşekkürler.
ÇOK GÜZEL BİR UYGULAMAYDI KARDEŞİM.DENEDİM HATASIZ ÇALIŞIYOR.DAHA BAŞKA ÖZELLİKLERİ İÇEREN DOSYALAR YAPABİLİRSEN DAHADA MUTLU OLURUZ.TEKRAR TEŞEKKÜRLERArkadaşlar Merhaba ,
Vestel MB100 Anakartlı TV'me Puhu TV , Blu TV, Digiturk Play, Filbox , TivibuGO ve daha fazlasını -Bir Profile Dosyasında- etkinleştirebildim.
Kurulum:
- İndirdiğiniz Dosyadaki Profile Klasörünü USB Atın Ardından Televizyona Bağlayın.
- "Usb operations" gidin ve ona basın. Bu işlemden sonra TV'nizin Fişini çekip takın.
Link:
2.45 yazılımıda varmı.En son 2.15.14 degilmiydi kardeşim2.45 yazılımıyla gelen görüntüde daha canlılık özelliğini bu yöntemle modlayıp eklersen çok makbule geçer kardeşim
jvc 50 4k televizyon içinde olurmu?Arkadaşlar Merhaba ,
Kurulum:
Link:
Merhaba önceki sürümü hatırlıyor musunuz? Yanlış yazılım yüklemiş olabilirmisiniz?Merhaba, yeni konu açmaktansa buraya yazmak uygun olur diye düşündüm. Tivibu Go açılmadığı için 17mb96 yı buradan indirip usb bellek ve kumandadan ilgili kodlaması yaparak güncelleme yaptım. Güncelleme bitti tv açılmaya başladı fakat ilk vestel logosundan sonra renkli (pikseller halinde) bir vestel logosu geldi. Bu şekilde kalıyor sonra kapanıp aynısını tekrarlıyor. Aynı yazılımı tekrar yüklemek için kumandadan ol tuşuna basarak fişi taktığımda da tv aynı şekilde açılıyor. Ok tuşundan yazılım atma için farklı bir yazılım mı atmak lazım? Yardım lütfen tv öyle kaldı.