Hello, I'm new whit this smart tv. I have 48300UHDLEDCNTD digihome, and never is update the software. I need Amazon Video Prime app but not on the market, what can I do on my tv to enjoy whit Amazon Videos?
öncelikle B bestturkman arkadaşa teşekkürler... puhu - digi - blu hepsi aktif tivibu go da gelmiş durumda fakat en önemli noktası olan (tivibu) canlı tv izlemeye girince ses ve gorüntü gelmiyor o sıra yayında olan programın süresine kadar herşey görünüyor ama maalesef görüntü ve ses yok sipsiyah. benim tahmınım sanırım ekim ayı gibi bir güncelleme geldi buna bu güncellemeden onceki versiyon olabilir... bestturkman kardeşim bunu yapabildiğine göre bu konularda derin bilgilere ve yetenege sahipsin. senden ricam tivibu yu an itibarıyla calışır hale getirelim.. hatta netflix i etkin etmeyi ben yapabiliyorum ama yapamayanlar olabilir sorunsuz çalısan tivibu versiyonuyla birlikte netflixside açarak dosya olusturursan cok makbule gecer. simdiden teşekkür ederim.. cevabını bekliyorum.
MB100 CoreUpdate 2.15.14 (mb100 için son en yüksek sürüm) yüklü.. üzerine senin dosyalarınla güncelledim. özel msj nasıl atılıyor.? tivibu şifremi göndereyim denemesini yaparsınız..