Vestel MB100 PuhuTV-Digiturk Play-Blu TV...

Y Çevrimdışı

yuk1907

Yeni Üye
1 Ocak 2019
2
38
ilk yukledikten sonra olmadı daha sonra fabrika ayarlarına döndüm hepsi sorunsuz çalışıyor teşekkürler

fakat ıptv için bir uygulama yok bilginize

G Çevrimdışı

grumete

Yeni Üye
20 Ocak 2019
6
57
Hello, I'm new whit this smart tv. I have 48300UHDLEDCNTD digihome, and never is update the software. I need Amazon Video Prime app but not on the market, what can I do on my tv to enjoy whit Amazon Videos?

G Çevrimdışı

grumete

Yeni Üye
20 Ocak 2019
6
57
Hello, I'm new whit this smart tv. I have 48300UHDLEDCNTD digihome, and never is update the software. I need Amazon Video Prime app but not on the market, what can I do on my tv to enjoy whit Amazon Videos?

WP_20190120_19_20_32_Pro15b17d2fc5e2302a.jpg

B Çevrimdışı

buchyng

Yeni Üye
16 Ocak 2019
3
49
[QUOTE = "bestturkman, post: 55511, член: 1570"] Здравейте приятели,
Успях да активирам Puhu TV, Blu TV, Digiturk Play, Filbox, TivibuGO и още в профил.
Забележка: Връзката ще се появи след въвеждане!
Монтаж:
  • Свържете папката на профила в изтегления файл и след това го свържете към телевизора.
  • Натиснете бутона Menu и натиснете бутона "4725" отзад; Менюто за обслужване ще бъде спешно.
  • Отидете на "Usb операции" и го натиснете. След тази процедура изключете телевизора и го включете.
линк:

[USER = 1592] EXcomZkko EXcomZkko [/ USER] И @ [USER = 959] boranoglu [/ USER] Също така благодаря. [/ Цитат]
:cay

A Çevrimdışı

alivelideli1234

Yeni Üye
1 Ocak 2019
10
44
öncelikle B bestturkman arkadaşa teşekkürler... puhu - digi - blu hepsi aktif tivibu go da gelmiş durumda fakat en önemli noktası olan (tivibu) canlı tv izlemeye girince ses ve gorüntü gelmiyor o sıra yayında olan programın süresine kadar herşey görünüyor ama maalesef görüntü ve ses yok sipsiyah. benim tahmınım sanırım ekim ayı gibi bir güncelleme geldi buna bu güncellemeden onceki versiyon olabilir... bestturkman kardeşim bunu yapabildiğine göre bu konularda derin bilgilere ve yetenege sahipsin. senden ricam tivibu yu an itibarıyla calışır hale getirelim.. hatta netflix i etkin etmeyi ben yapabiliyorum ama yapamayanlar olabilir sorunsuz çalısan tivibu versiyonuyla birlikte netflixside açarak dosya olusturursan cok makbule gecer. simdiden teşekkür ederim.. cevabını bekliyorum.

B Çevrimdışı

bestturkman

Yeni Üye
10 Nis 2018
43
26
Merhaba tivibu hesabım olmadığı için deneyemedim ancak tv nize full yazılım atıp sonra deneyebilir misiniz ?
öncelikle B bestturkman arkadaşa teşekkürler... puhu - digi - blu hepsi aktif tivibu go da gelmiş durumda fakat en önemli noktası olan (tivibu) canlı tv izlemeye girince ses ve gorüntü gelmiyor o sıra yayında olan programın süresine kadar herşey görünüyor ama maalesef görüntü ve ses yok sipsiyah. benim tahmınım sanırım ekim ayı gibi bir güncelleme geldi buna bu güncellemeden onceki versiyon olabilir... bestturkman kardeşim bunu yapabildiğine göre bu konularda derin bilgilere ve yetenege sahipsin. senden ricam tivibu yu an itibarıyla calışır hale getirelim.. hatta netflix i etkin etmeyi ben yapabiliyorum ama yapamayanlar olabilir sorunsuz çalısan tivibu versiyonuyla birlikte netflixside açarak dosya olusturursan cok makbule gecer. simdiden teşekkür ederim.. cevabını bekliyorum.

A Çevrimdışı

alivelideli1234

Yeni Üye
1 Ocak 2019
10
44
MB100 CoreUpdate 2.15.14 (mb100 için son en yüksek sürüm) yüklü.. üzerine senin dosyalarınla güncelledim. özel msj nasıl atılıyor.? tivibu şifremi göndereyim denemesini yaparsınız..

Geri
Üst Alt