baysui
Aktif Üye
- 19 Şub 2019
- 293
- 38
Bende gelmedi henüz guncelemeden sonramı geldi yoksa kendi kendine mi geldi
Ben hiçbir şey yapmadım. Kendisi düzeldi . Bende hem Vestel hem Tivibu ya sosyal medyadan soruyordum . O ara geldi. ...
Bende gelmedi henüz guncelemeden sonramı geldi yoksa kendi kendine mi geldi
MARKETİN İÇİNE BAK KARDEŞİM.BENDE MARKETE GELGİ.UYGULAÖA EKLEYE BASIP EKLEDİMBende gelmedi henüz guncelemeden sonramı geldi yoksa kendi kendine mi geldi
Teşekkür ederim buldumMARKETİN İÇİNE BAK KARDEŞİM.BENDE MARKETE GELGİ.UYGULAÖA EKLEYE BASIP EKLEDİM
mb95 ana kart mevcut riskli bir karttır bırakın netfilixi yazılım tavsiye etmeyiz, en mantıklı çözüm forumda konusu da bulunan android box cihazı araştırıp bi tane almakSelamın aleyküm resimde ki TVde netflix kullanmak istiyorum yazılım işimi görür mü ya da hangi yazılımı kullanmalıyım, teşekkürler
Tamamdır teşekkür ederim en iyisi uygun bir Android box almak dediğiniz gibimb95 ana kart mevcut riskli bir karttır bırakın netfilixi yazılım tavsiye etmeyiz, en mantıklı çözüm forumda konusu da bulunan android box cihazı araştırıp bi tane almak
aynen yazılım işine girmenizi tavsiye etmiyorum. sıkıntılı bir ana kart modeli.Tamamdır teşekkür ederim en iyisi uygun bir Android box almak dediğiniz gibi
teşekkürlerteşekkürler
teşekkürlerteşekkürler
iyi günler. Vermiş olduğunuz aşağıdaki link çalışmıyor. Dosya bulunamadı hatası veriyor.Benim yazılımda 2.7.00 Oluyor
Link
iyi günler. Vermiş olduğunuz aşağıdaki link çalışmıyor. Dosya bulunamadı hatası veriyor.
Gizli İçerik