teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,803
- 65
Bir çalışma olabilir belkimodlamayı yaptım hepsi açılıyor ancak 1 hafta sonra vewd app store tamamen gitti hiç açamıyorum.
IPTV izleyemiyorm bu nedenle başına gelen varmı?
Bir çalışma olabilir belkimodlamayı yaptım hepsi açılıyor ancak 1 hafta sonra vewd app store tamamen gitti hiç açamıyorum.
IPTV izleyemiyorm bu nedenle başına gelen varmı?
Smart özellikli mb100 kartlı tvler içindi ,fakat link kaldırılmıştır.Bu olay sadece smart özellikli bir tv için mi yoksa mb100 anakartli TV ler icinmi? Çok bilmediğim bir durum o yüzden soruyorum.
Tıklayınca açılıyor mu ?vewd app bende aktif kurulum yaptıktan sonra görünmüyordu ayarlardan ilk kuruluma gelip tvyi resetleyince gelmişti sizlerde deneyin.
Tıklayınca açılıyor mu ?
TV model nedir acaba .. .bizde var ikonu ama basınca işlemiyor .. açılmıyor ..
Bende çalışıyor kardeş dediğim gibi bu işlemi yaptıktan sonra televizyonu fabrika ayarlarına döndürdüm ve geldi smart menüsünde görünmüyorsa market bölümündende bulabilirsin bazen orda kalabiliyor.
Senin kart neydi kiTV model nedir acaba .. .bizde var ikonu ama basınca işlemiyor .. açılmıyor ..
Model 55ua9300, anakart mb100, yazılım 1.34.25.TV model nedir acaba .. .bizde var ikonu ama basınca işlemiyor .. açılmıyor ..
Farklı mb100 güncelleme yazılımı denediniz mi ?Model 55ua9300, anakart mb100, yazılım 1.34.25.
Bendeki cihaz da bunun 40 inç olaniModel 55ua9300, anakart mb100, yazılım 1.34.25.