Mb120 de çalışır mı
Başka forumlarda digitürk playin kendi kendine geldiği söyleniyor
bir kaç arkadaşımız dah gittiğini belirtti cevap bekliyoruz vesteldens.a. arkadaşlar.. daha önce bu sitedeki ustaların tariflerine uyarak mb100 televizyonuma tivibu go, puhu tv, netflix gibi tüm platformları kurmuştum.. fakat an itibarıyla tivibu go kısayolu kendiliğinden kayboldu.. bu tivibu desteği direk tivibudan kapandı mı demek.. ? bunu tekrar açmanın bir yolu var mı..? yoksa bu iş bitti mi.. peşini bırakayım mı.. ? Not: aynı kurulumu tekrar yapsam geri gelir mi diyede düşündüm ama aynı şeyi yaparak geri getirme ihtimali çok düşük.. ve yanlış bir işlem yaparsam elimdekilerden de (netflix puhu) olurum diye yapmıyorum.. cevap için şimdiden teşekkürler..
BEN AKŞAM DENEDİM GELMEDİ GERİ KARDEŞİMs.a. arkadaşlar.. daha önce bu sitedeki ustaların tariflerine uyarak mb100 televizyonuma tivibu go, puhu tv, netflix gibi tüm platformları kurmuştum.. fakat an itibarıyla tivibu go kısayolu kendiliğinden kayboldu.. bu tivibu desteği direk tivibudan kapandı mı demek.. ? bunu tekrar açmanın bir yolu var mı..? yoksa bu iş bitti mi.. peşini bırakayım mı.. ? Not: aynı kurulumu tekrar yapsam geri gelir mi diyede düşündüm ama aynı şeyi yaparak geri getirme ihtimali çok düşük.. ve yanlış bir işlem yaparsam elimdekilerden de (netflix puhu) olurum diye yapmıyorum.. cevap için şimdiden teşekkürler..
Bende de aynı sorun oldu ilk kuruluma getirdim yazılımı guncelledim ama geri gelmedi kendi kendine gittiBEN AKŞAM DENEDİM GELMEDİ GERİ KARDEŞİM
VESTEL MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM GEÇİCİ BİR SORUN DEDİLER.TEKRAR GELECEKMİŞTivibu silinmiş benim uygulamalardan nasıl yüklerim lütfen yardımcı okurmusunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende de aynı sorun oldu ilk kuruluma getirdim yazılımı guncelledim ama geri gelmedi kendi kendine gitti