Sen niye benim konuma cevap yazamadın ?Bendekinde yoktu ,sadece kablo vardı![]()
Sen niye benim konuma cevap yazamadın ?Bendekinde yoktu ,sadece kablo vardı![]()
youtube den 4k vıdeo ızleyebılırsınız fakat youtube cıhazınıza ve ınternet altyapı hızınıza gore optımıze edılmıs data yı sıze gonderır .yanı tv nın 4k acıp acmadıgını youtube ıle anlayamazsınız.lakın youtube de ayarlardan cozonurlugu 4k ya MİN 2160x gıbı ayarlara cekersenız ancak 4k yayın alabılırsınız.daha once ındırdıgınız 4k vıdeoyu rardan cıkartıp oynatmaya calıstıgınızı varsayıyorum.baska vıdeolar deneyınız.İ işareti hiç bir şekilde işlem görmüyor, başka yerde de hdr logosu göremedim YouTube de açmış olduğum videoları hem ses olarak hem görüntü olarak izleyebildim.
Aaa,link ver çabuk bakayımSen niye benim konuma cevap yazamadın ?
Aaa,link ver çabuk bakayım![]()
hayir ayni degil,bende 3 farkli markanin mb120 si mevcut menüleri ve portallari farkli,kimisinde surround ses sistemi mevcut..widi her kartta mevcuttur,BT modele özeldir markaya bagli degildir.Yazilim ile donanimsal olmayan özellikler degistirilebilinir.Tüm mb120 anakartlar aynı değil mi? Bende hi-level 43uhl910 var. Arkadaşımda vestelin mb120 anakartlı tvsi var. onda wifi display bluetot falan var. üst komşu ile ses yüzünden sıkıntı yaşar gibi olduk. modlama ile aktif ettim ama olmadı. netfix de aktif ettim ama olmadı. ama youtube falan menüye ekleyebildim. pixilence de aktif olmadı.
Peki ucuz yollu olarak anakart değişsem bir sorun yaşarmıyım? Anakart panel uyumsuzluğu olma ihtimali var mı?hayir ayni degil,bende 3 farkli markanin mb120 si mevcut menüleri ve portallari farkli,kimisinde surround ses sistemi mevcut..widi her kartta mevcuttur,BT modele özeldir markaya bagli degildir.Yazilim ile donanimsal olmayan özellikler degistirilebilinir.
mb120 anakartli Philips Medion Jvc markalarinin kiyaslamasi ve yazilim ile marka degistirme islemi...
Philips Jvc Medion markalarina ait mb120 anakartli 3 tv deki vestel yazilimlarinin gösterdigi farkliliklar ve bunun satin alma öncesi karar vermede bazilarimiz icin önemli kriter olan marka unsuru tercihlerimizde ne derece önemli olmalidir sorusuna verilecek cevaba cok ufakda olsa bir katkisi...tavsiyeforumu.com
Peki ucuz yollu olarak anakart değişsem bir sorun yaşarmıyım? Anakart panel uyumsuzluğu olma ihtimali var mı?
Modlanmış profili yüklediğiniz gibi orjinal profili yükleyeceksiniz.Merhaba. 49L2863DAT ( 211s anakart ) model Toshiba TV'mi daha önce buradaki bilgilerle modlamıştım. Şimdi Tv mi servise vereceğim için bu modlamayı eski orijinal haline almak istiyorum. (Servisleri biliyorsunuz, sorunun modla alakası bile olmasa, tv modlanmış vs gibi bahaneler üretebilirler) Şimdi sormak istediğim, bu tv'yi nasıl modlanmamış gibi orijinal haline getirebilirim? (orj. profil klasörü pc'mde mevcut) F fikolojiUmut Barış
Adem Helvacı Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Onu tahmin ettim de yaklaşık 1 sene önce yüklediğimden unutmuşum. Şimdi ne yapacağımı bilemedimModlanmış profili yüklediğiniz gibi orjinal profili yükleyeceksiniz.
Profile isimli bir klasör oluşturun.Onu tahmin ettim de yaklaşık 1 sene önce yüklediğimden unutmuşum. Şimdi ne yapacağımı bilemedimAna sayfaya baktığımda da çok karmakarışık geldi. İşin içinden çıkamadım. Bu konunun başlangıcı olan 1. sayfada hangi başlık altındaki benim işime yarayacak olan söylerseniz çok sevinirim.
usb de profile dosyasi olusturun,orjinali icine koyun daha sonra servis menüden usb opt ile yükleyin