EXcomZkko
Süper Üye
- 13 Nis 2018
- 1,109
tv kayıt özelliğim açık.fakat netflix i kayıt yapamıyorum.
bunu yapabilirmiyiz.modlama ile olurmu?
oluyor ise toolbox ile hangi bölümde değişiklik yapmam gerekiyor.
Bu mümkün değil.
tv kayıt özelliğim açık.fakat netflix i kayıt yapamıyorum.
bunu yapabilirmiyiz.modlama ile olurmu?
oluyor ise toolbox ile hangi bölümde değişiklik yapmam gerekiyor.
HDRSupport TRUE yaptım. Fark edilmiyor, gibime geldimodlama ile aktif etseniz bile anakartiniz donanim olarak desteklemiyorsa bir ise yaramaz, linkte aciklamalar mevcut..
youtubeden hdr video yazıp açın HDR aktifse alttaki video barında HDR logosunu görersinizHDRSupport TRUE yaptım. Fark edilmiyor, gibime geldi
.alt bar dediğiniz yer neresi oluyor ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki videolardan brını flasha atıp oynatın .alt barda hdr ibaresını gormenız gereklı.
en sevdigim :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Videoyu acinda alt kisimda bilgilendirme amacli altta video ismi suresi vs yazar ve kaybolur, çikmaz ise kumandanin i isaretli tusuna basipta gorebilirsiniz..alt bar dediğiniz yer neresi oluyor ?
ve videoyu indiriyorum akşam eve gidince deniyeceğim ...
Sizin videoyu indirdim TV desteklemiyor uzantıyiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
buradaki videolardan brını flasha atıp oynatın .alt barda hdr ibaresını gormenız gereklı.
en sevdigim :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Youtube yok mu televizyonunuzda hocam Arama bölümüne 4K HDR yazın çıkan videolardan birini açın videonun ayar barında sağ tarafta HDR logosu varsa işlem tamamdır Sesi duyuyor ancak görüntü yoksa ya da oynatamıyorsa aktif değildirSizin videoyu indirdim TV desteklemiyor uzantıyi
Ses var görüntü var ama hdr logosu göremedimYoutube yok mu televizyonunuzda hocam Arama bölümüne 4K HDR yazın çıkan videolardan birini açın videonun ayar barında sağ tarafta HDR logosu varsa işlem tamamdır Sesi duyuyor ancak görüntü yoksa ya da oynatamıyorsa aktif değildir
Dahili wifi olmayan mb97 li tv ben bir üyemizde rastladim,normalde var ama fabrika cikisinda dahili wifisi yoksa bunu etkinlestireceginiz yöntem yazilimsal sekilde yok,ya wifi dongle takacaksiniz ya da wifi aparati takilacak.Olup olmadigini en basit internet ayarlarinida kablosuz seceneginin cikmasindan anlarsiniz.Mb97 de Wifi dahili wifi var mı varsa ayarlarda nasıl aktif hale getiririm lütfen yardımcı olun
Dahili wifi olmayan mb97 li tv ben bir üyemizde rastladim,normalde var ama fabrika cikisinda dahili wifisi yoksa bunu etkinlestireceginiz yöntem yazilimsal sekilde yok,ya wifi dongle takacaksiniz ya da wifi aparati takilacak.Olup olmadigini en basit internet ayarlarinida kablosuz seceneginin cikmasindan anlarsiniz.
Bendekinde yoktu ,sadece kablo vardıMb97 de Wifi dahili wifi var mı varsa ayarlarda nasıl aktif hale getiririm lütfen yardımcı olun