Önemli Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama [ilk Mesaj Güncel]

K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
114
37
usb de profile dosyasi olusturun,orjinali icine koyun daha sonra servis menüden usb opt ile yükleyin

toolbox.png
Hocam, daha önce PC'me orijinal profil diye kaydetmiş olduğum, bu klasördekilerin hepsini mi atacağım usb bellekteki profile klasörüne?

K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
114
37
Profile isimli bir klasör oluşturun.
Pc deki yedek yazılımları içerisine kopyalayın.
Profile isimli klasörü flash belleğe kopyalayın.
Flash belleği tvnin usb portuna takın.
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden Menü 4725 tuşlayın.
En alt satıra usb operations satırına inip OK tuşuna basın.
Yazılım yüklenir.
Menü ile çıkış yapın
Tv yi kapatıp 10-15 Saniye sonra geri çalıştırın.
Şimdi tarif ettiğiniz gibi birebir deneyeceğim hocam. Çok teşekkürler emeğiniz için. Size zahmet verdim kusura bakmayın. Yarım saattir konunun ilk sayfasında geziyorum kafam almadı :)

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Maalesef olmadı hocam. Yükleniyor der demez tekrar 4725'in ekranına dönüyor. birkaç sefer denedim tv'yi açıp kapadım. Olmadığını şöyle anlıyorum; tv'nin kapanırken göz kırpma animasyonunu açmıştım. Her tv'yi kapattığımda göz kırpıyor :)
Yazılım çabuk yüklenir 2-3 Saniye sürer yazılım sonrası ilk kuruluma döndermek gerekir.
Tv yi ilk kuruluma dönderin tekrar kurun

K Çevrimdışı

kimkidük 

Aktif Üye
12 Eyl 2018
114
37
Yazılım çabuk yüklenir 2-3 Saniye sürer yazılım sonrası ilk kuruluma döndermek gerekir.
tamam fabrika ayarlarına çeviriyorum şimdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamamdır hocam. Fabrika ayarlarına çevirince göz kırpan animasyon gitti. Tv artık kapanırken göz kırpmıyor :) Çok teşekkürler yardımınız için. Size zahmet verdim.

Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,797
Merhabalar finlux 40fx420f 40 yazılımını nasıl bulabilirim hocam
Linkte yazılım verildi.

B Çevrimdışı

birgecevakti

Yeni Üye
18 Şub 2021
38
39
hosbulduk hosbulduk M mesutank sw dosyasından config/wikanimation bölümünden false yapıp fat 32 li formatlanmış 32 gb liık usb ye profile klasörü açıp modlanan sw yi ona ekleyip tv ye atmama rağmen tv kapanırken ürün star wars ürünü olduğu için kapanırken darth vader görüntü ve korkunç ses veriyor neden kapanmıyor nerede hata yapıyor olabilirim 4725 ten reset attım sw yi tekrar yükledim olmadı.

M Çevrimdışı

mesutank 

Süper Üye
4 Şub 2018
656
45
Profile isimli klasor olusturup sw dosyasini o klasorun icine atip tv ye usb operation yapip ardindan resetlemelisiniz.olmazvise buluta yukleyin editleyip size gonderebiliriz.

B Çevrimdışı

birgecevakti

Yeni Üye
18 Şub 2021
38
39
Profile isimli klasor olusturup sw dosyasini o klasorun icine atip tv ye usb operation yapip ardindan resetlemelisiniz.olmazvise buluta yukleyin editleyip size gonderebiliriz.

ayrıca fişi prize taktığımda önce bir elektirik alıyor ekrana vestel star wars ekranı geliyor tanıtım gibi sonra hemen normal standby boduna geçiyor bunu config /bootlogo dan kapatamazmıyız.

Geri
Üst Alt