EXcomZkko
Süper Üye
- 13 Nis 2018
- 1,107
ben deneme yaptim o degerlerle, 2200 denemistim sanirim görüntü bozulmustu siz de deneyebilirsiniz.
Ya bu bpi ayarı benim mb130s v5 TV'nin profil dosyasında yok. (Bizde niye yok diyor)
ben deneme yaptim o degerlerle, 2200 denemistim sanirim görüntü bozulmustu siz de deneyebilirsiniz.
3 mb130 profiline baktim simdi hepsinde var, featureOSD basligindaYa bu bpi ayarı benim mb130s v5 TV'nin profil dosyasında yok. (Bizde niye yok diyor)
Teşekkür ederim. Gözümün önündeki yazıyı nasıl görememişim bu zaman kadar, hayret.3 mb130 profiline baktim simdi hepsinde var, featureOSD basliginda
denedim ama değişen bişey olmadı. en ufak bi hareketli görüntüde bile saçma şekilde göze batıyor. nasıl 1800hmr anlamadım. ayı dolmadı daha ama satıcam galiba bu televizyonu.ben deneme yaptim o degerlerle, 2200 denemistim sanirim görüntü bozulmustu siz de deneyebilirsiniz.
geçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza kötü olmuş,merakla bekleyeceğim oscam dosyanızı,peki oscam gibi farklı uygulama çalıştırdınız mı acaba?Şimdi köydeyiz ,burada internet de yok ,eve dönüşte dosyalarımı kurcalıyayım bakalım (çünkü o tv çalındı maalesef,oscam içinde gitti )![]()
Bunun cevabını vermesemgeçmiş olsun üzüldüm sizin adınıza kötü olmuş,merakla bekleyeceğim oscam dosyanızı,peki oscam gibi farklı uygulama çalıştırdınız mı acaba?
merak ettiğim için sordum demek var böyle uygulamalarBunun cevabını vermesem![]()
Ne var derim ne de yokmerak ettiğim için sordum demek var böyle uygulamalarteraspy
birde size nasıl ulaşabilirim acaba özelden yazamıyorum,yeni linux kullanıcısıyım .çok meraklıyım ,ben derleme yapabilirmiyim oscam vs.
acaba sungate ram arttırma konusunda düşünceniz nedir merak ettim,usb takıldığında fstaba ekleme yapmayınca tanırmı swap alanını ben denedim laptop tanımadı usbdeki swap alanımı ne diyorsunuz bu konuda yani bende sadece 1 adet gördü oda kendi ayarladığım alan ama fsataba ekleyince görüyor ekleme yapmadan görmüyor ,öğrenmek için soruyorum
Modlama islemleri donanim destekledigi sürece bütün anakartlarda aynidir,linkteki konuyu inceleyebilirsiniz..Merhaba ,
MB211S de neler yapılabilir. TV yeni kuruldu, görüntü iyileştirme hdr gibi özellikler yapılabilir mi ?