D
dursunhkaya
Aktif Üye
- 2 Tem 2018
- 72
- 33
tabiki de ustadım ne demek sabırsızlıkla bekliyorum ona göre yatak odama almayı planlıyorum ve tüketim verileri hiçbir yerde yok vestelin kendi sitesinde bilr yok bu sebepten ilk olacağı için bence herkes merakını giderecek diye tahmin ediyorum. sabırsızlıkla bekliyorum ustadım. Kolay gelsinŞöyle izah edeyim müsaadenizle;
Malum geçiş dönemindeyiz, Klima Soğutmada çalışmıyor üşütüyor, ısıtmada çalıştırlması için erken malum. Sağlıklı bir veri çekilemiyor. Hva koşulları nedeniyle klimayı şu an soğutmada biz çalıştırsak dahi o üst frekanslara çıkmayacak ve havada baskı olmadığı, evlerde kütle ısısı olmadığı için hemen iklimlendirme yapacak ve 10 dakika sonra enerji verimliliğine geçerek sanki çok tasarruflu klimaymış gibi bir hava yaratacak bize.
Benim size şu an sunacağım veri kesinlikle yanıltıcı ve oportünist bir yaklaşımmış gibi olur zira sanki VESTEL FLORA BAKIN NE AZ YAKIYOR reklamı yapmaya çalışıyor gibi oluruz.
Bildiğiniz üzere böyle bir gayemiz yok zira biz ne marka temsilcisi ne de reklamcı değiliz. Bizim için en temel unsur GERÇEK koşullardaki GERÇEK sonuçlardır ki onu da bu mevsimde alamayız.
O nedenle merak ettiğinizi biliyor olmakla birlikte müsaade ederseniz kısa bir süre sonra verelim sonuçları size olur mu?