Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Herkese selamlar. Ben de 1 haftadır 24K Vestel Flora kullanıcısıyım. Gittigidiyordan 3230 TL ye aldım. 50 TL kredi kartına puan verdi. 3180 TL ye geldi bana. Yazlığımızdaki 35 metrekare salon için aldım ama 18 likle 24 lük arasında çok gidip geldim. 1 haftadır kullanıyorum. Diğer evde Toshiba Daisekai ve LG Sirius kullanıcısı olarak Vestel Flora serisinden de çok memnun kaldım. Ancak kumandadaki bazı fonksiyonlar klimada maalesef yok. Örneğin yatay salınım internet sitesinde otomatik gösteriliyor ama bende manuel. Bir de benim için çok önemli olan klimayı kapadığında otomatik temizleme olmaması. Kumandadan düğmesine basıp aktif ediyorum ama minimum 12 saat aralıksız kullansam bile klimayı kumandadan kapattığımda direkt olarak kapanıyor. Ado hocam bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ado hocam bir de şuraya el atsan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ado hocam görmediniz sanırım. Benim klimada mı sıkıntı var yoksa bu özellikler klimada yok mu?
Selamlar Azizim;
Maalesef ki bu denli özenli yapılmış bir klimada bu derece BASİT özelliklerin olmamasına biz de itiraz ediyoruz.
Kaldı ki SELF CLEAN veya OTO TEMİZ modunda ek bir teknoloji kullanmaya da ihtiyaçları yok zira yıllar önce piyasaya sürdükleri ürünlerde dahi bu özellik vardı, Gerçi tüketiciler bu özelliği anlamayıp sürekli olarak ''KLİMAM BOZULDU'' diye müşteri hizmetleri ve servisleri arayınca sonraki üretimlerde bu özelliği kapattılar.
Haydi tamam kabul ediyorum düşey kanat için ekstradan motor ve 1-2 plastik kol kullanacaklar da, self clean de donanımsal gereken bir şey yok )
Diyeceğim o ki azizim, I FEEL (Hisset) SELF CLEAN (Otomatik temizleme) ve düşey kanat uzaktan kontrol özellikleri üründe bulunmamaktadır.
Kumandalar standart üretilir kalıp olarak, o nedenle her klimada bu kumandalar var ancak kumanda da olması, üründe de olma zorunluluğu getirmiyor firmaya, üzgünüm.