Sigara içilen bir ortammıdır bilmiyorum lakin 15 günlük klimada koku olmaz bunu peşin peşin yazayım.koku yapmış çorap gibi koku oluşmakta.
Ado koku tahminimce 2. montaj için klimayı söktüklerinde klimadan çok fazla su döküldü ve bu su klimanın çoğu yerine nüfus etti. Sanırım bu su rutubet yaptı içeride ondan koku oluşmakta. Evde sigara kullanan kimse yok. SMS olayı ilk montajdan sonra servis aramıştı puan verin diye 10 puan verip geçmiştim üstüne pek düşmeyip baya salaklık yapmışım sanırım. İlk kurulduğunda klimamdan oldukça memnundum. İkinci montaj için 250TL ödeme yaptım ve şuana kadar servis hiç belge vermedi fakat ilk kurulumdan sonra mail olarak bir belge gelmişti ama bu belgeyi benim yerime imzalamışlar.
Ado vestel ile ilk capcanli destek üzerinden iletişime geçmiştim fakat müşteri temsilcisi beklemeye aldığında oturum süresi dolduğundan sohbet iptal oluyordu. Ondan telefonla arayıp belirtmiştim tüm sorunları ve çözüm merkezinden aranacağımı söylemişlerdi. Bugün anzısın servis geldi ve vakum yaptı. İç ünitenin oluşturduğu rastgele sesler ne yazık ki servis geldiğinde oluşmadı. Videodan gösterdim oluşan sesleri. İç ünitedeki vidaları falan sıktılar fakat sesler yine rastgele oluşmakta. Koku sorunum için bakım yapabiliriz dediler 150TL istediler. Ben açıkçası daha fazla uğraşmak istemiyorum. Tüketici haklarına e-devlet üzerinden formu göndereceğim fakat ben ürünü gittigidiyor üzerinden satın aldım ve ürün bana ayıplı olarak gelmedi. Servisin 2. montajından sonra başladı bu sorunlar. Normalde iadeyi aldığım yerin yapması gerekli fakat benim durumumda vestel mi iade yapacak bana orasını anlamadım. Benim için artık en az 4-6 ay sürebilecek olan tüketici hakları hakem heyeti kararını beklemek kaldı. İşin özeti dediğiniz gibi klima ziyan oldu. Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkür ederim.
Herkese selamlar. Ben de 1 haftadır 24K Vestel Flora kullanıcısıyım. Gittigidiyordan 3230 TL ye aldım. 50 TL kredi kartına puan verdi. 3180 TL ye geldi bana. Yazlığımızdaki 35 metrekare salon için aldım ama 18 likle 24 lük arasında çok gidip geldim. 1 haftadır kullanıyorum. Diğer evde Toshiba Daisekai ve LG Sirius kullanıcısı olarak Vestel Flora serisinden de çok memnun kaldım. Ancak kumandadaki bazı fonksiyonlar klimada maalesef yok. Örneğin yatay salınım internet sitesinde otomatik gösteriliyor ama bende manuel. Bir de benim için çok önemli olan klimayı kapadığında otomatik temizleme olmaması. Kumandadan düğmesine basıp aktif ediyorum ama minimum 12 saat aralıksız kullansam bile klimayı kumandadan kapattığımda direkt olarak kapanıyor. Ado hocam bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.
Ado Vestel'e çok uzun bir e-posta gönderdim. Bir gelişme olduğunda yazarım buraya.
Her şeyi geçtim bu nasıl bir sestir. Kamyon gibi çalışıyor klima