geceninbirvakti
Aktif Üye
- 21 Ara 2017
- 561
Ado' Alıntı:Mertcan' Alıntı:Ben de bu TV'den sipariş vermeyi planlıyorum ancak hem HDR kısmı biraz aklımı kurcalıyor, hem de daha küçük, mesela 55" ancak daha iyi görüntü kalitesinde bir TV'den yana tercih yapmam daha mı akıllıca olur bilemedim. Bir çok farklı sitede HDR'ın olmayıp sadece Ultra Dynamic Contrast var görünmekte, bu konuyu biraz netleştirebilir miyiz acaba.
Selamlar;
Biliyorum internette her kafadan bir ses çıkar, Satıcılar, destekçiler, anticiler, kararsızlar, acabacılar vs derken herkesin kendisine göre bir yorumu vardır. Sorun şu ki burada etken cümle kendisine göre cümlesidir. Yani ortada bir ürün var, o ürüne yönelik herkesin kendisine göre olan fikri, ya satmak için , ya karalamak için ya sattırmamak için değişik fikri var. Yani altında hep bir amaç var. Peki kaynak var mı? ;)
Bizde ise durum şu, Satıcı değiliz, Komisyon almayız, Prim sistemimiz yoktur, Maaşlı personel değiliz.
Dolayısı ile herhangi bir yorumu yaparken kimseden çekinmemizi veya kimseye yaranmaya çalışmamızı gerektirecek en ufak bir etken yok.
Bu anlamda yılların verdiği güven ile (İnternette VESTEL konularını arayınız altından hep ben çıkarım genelde) paylaştığım bilgilerin tarafsız ve doğru olduğu konusunda içiniz rahat olsun :
Bu üründe HDR 10 bit desteği mevcuttur.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben genelde ''Alın'' veya ''Almayın'' konularına girmeyi tercih etmem.
Hele ki ALMAYIN, UZAK DURUN, EVİNİZE SOKMAYIN gibi yaklaşımlara ise yapım gereği karşıyım, Elbette ki buna bir yasak yok, kasıtlı marka karalanmadığı sürece, lakin benim tarzım ve tercihim değil. Bu anlamda size 65 almayın 55 alın demeyi de doğru bulmuyorum.
Lakin siz derseniz ki ''65XX111 ile 55YY222 model arasında ne farklar var?'' o zaman araştırıp fikir beyan ederim elbette :
merhaba, şimdi vestele sordum chat birimine bana verilen cevap şu şekilde
VESTEL - 4K SMART 65UD8900 65" LED TV (20273191) ürün modelinde HDR bulunmuyor.