Mb130 şase ise 3.62.30.0 yazılımını yükleyebilirsin sıkıntı olmaz. Ama emin değilsen menü 4725 yap resmi ekle bakar yardımcı oluruzŞu anki yazılım 3.62.7.3 güncelleme yapayimmi güncel sürümlerde sıkıntı cikarirmi
Mb130 şase ise 3.62.30.0 yazılımını yükleyebilirsin sıkıntı olmaz. Ama emin değilsen menü 4725 yap resmi ekle bakar yardımcı oluruzŞu anki yazılım 3.62.7.3 güncelleme yapayimmi güncel sürümlerde sıkıntı cikarirmi
Mb130 şase ise 3.62.30.0 yazılımını yükleyebilirsin sıkıntı olmaz. Ama emin değilsen menü 4725 yap resmi ekle bakar yardımcı oluruz
core yazılım :
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca panel bilgisine ado bey cevap vermedi panel konusundan sizin bakma şansınız var mıdır
Çok teşekkür ederimcore yazılım :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılım yükleme: https://tavsiyeforumu.com/konu/yazilim-yukleme-resimli-anlatim.2744/#post-56987
panel bilgisi gerekli forma cevabını yazdım : https://tavsiyeforumu.com/konu/vestel-panel-bilgi-hatti.449/page-76#post-58012
Tabiki yuklersinF fikoloji, merhaba şu an ki yazılımım 3.62.7.3 gecen dediginiz 3.62.30 yazilimini yuklemedim hala şimdide 3,62,33 gelmiş 30 u yuklemeden 33 ü yukleyebilirmiyim
Aynı sürüm bende de mevcut arada netflix yada internet de gezerken donuyor kendisi restart atıyor3.62.7.3 için ne sıkıntısı var acaba? Ben ilk aldığımda birkaç defa donup restart atıp yeniden başlama oldu sonra o da düzeldi başka bir sıkıntı görmedim ama dikkat edeyim eğer bir sıkıntı var ise..
Her gün kullanıyorum netflix ama henüz yaşamadım restart sorununuAynı sürüm bende de mevcut arada netflix yada internet de gezerken donuyor kendisi restart atıyor
Bizim tv de de benzer sorunlar vardı. Donma, kendi kendine başlama. Kumandanın yanıt vermemesi gibi. Tv nin hbbtv gibi kullanmadığımız özelliklerini kapattık. Ayrıca cookies i temizledim. O günden beri sorun yok.Her gün kullanıyorum netflix ama henüz yaşamadım restart sorununu
Bende kapatayım cookies nereden temizlediniz acaba?Bizim tv de de benzer sorunlar vardı. Donma, kendi kendine başlama. Kumandanın yanıt vermemesi gibi. Tv nin hbbtv gibi kullanmadığımız özelliklerini kapattık. Ayrıca cookies i temizledim. O günden beri sorun yok.
Teşekkürler.