sürümü açıkçası bulamadım, eğer kendi televizyonuzdan bahsediyorsanız seri numarasını paylaşırsanız uygun yazılıma bakabilirimMerhaba,
Cevabınız için teşekkürler.
3.62.13 sürümüne nereden ulaşabilirim?
iyi günler
sürümü açıkçası bulamadım, eğer kendi televizyonuzdan bahsediyorsanız seri numarasını paylaşırsanız uygun yazılıma bakabilirimMerhaba,
Cevabınız için teşekkürler.
3.62.13 sürümüne nereden ulaşabilirim?
sürümü açıkçası bulamadım, eğer kendi televizyonuzdan bahsediyorsanız seri numarasını paylaşırsanız uygun yazılıma bakabilirim
iyi günler
V.3.62.7.3 sürümü full yazılım olarak, V.3.62.24.0 sürümü ise güncel olarak gösteriyor istersen linki paylaşabilirimSeri No: 8056537 800018
Yazılım sürüm: 3.62.13
Paylaşırsanız sevinirim.V.3.62.7.3 sürümü full yazılım olarak, V.3.62.24.0 sürümü ise en güncel olarak gösteriyor istersen linki paylaşabilirim
full ;Paylaşırsanız sevinirim.
full ;Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
FULL yazılım yükleme yöntemi
Bu Yöntemdeki sıralama şu şekildedir
1- FAT 32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım KLASÖRSÜZ olarak yerleştirilir
2- TV fişi çekilir
3- Bellek TV ye takılır
4- Uzaktan kumandanın OK butonuna basılı tutularak TV fişi takılır
5- STBY ışığı hızlı hızlı yanıp sönmeye başladığında OK butonu bırakılır. yükleme 5-10 dk içerisinde biter
___________________________________________________________________________________
çekirdek yazılım:Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ÇEKİRDEK yazılım yükleme yöntemi:
1- FAT32 olarak formatlanmış boş bellek içerisine uygun yazılım yerleştirilir
2- USB tv ye takılır
3- MENU 1505 kodlanır ve ''Yüklemek istiyormusunuz'' sorusuna EVET cevabı verilir
iki dakika içerisinde TV işlemleri tamamlayarak kendisi açılacaktır.
----------------------------------------------------------------------------
not yazılım ile doğabilecek sorunlar için lütfen formu detaylı okuyun. full yazılım ardından televizyonun sıfırlanacağını unutmayın.
Merhabalar,
TVyi sipariş ettim yarın elimde olur muhtemelen, servis kurulumu için gelen arkadaşlara test amaçlı neleri denetebilirim? Hangi testleri yapmak gerekir ölü piksel, ışıl sızması vs. anlamında onlarla beraber tvyi kontrol ederken? Yönlendirebilecek olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirim..
Evet servis yardımcı olacaktırKomple karanlık ortamda ekran bu şekilde.
Üstadlar ne dersiniz servisle iletişime geçeyim mi?
F fikoloji Ado Sota
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.