Core yazılımları başlığı altında 3.62.30.0 var onu dene istersenHocam son guncellemeden sonra benimde televizyon gariplesti. Eski sürüme dönmek istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
SN: 8054367 800206
Yazılım sürümü v.3.62.25.1
Uygulama sürümü v.3.10.0.0
Panel tozlanması gibi gördüm. Bunun birkaç nedeni vardır. Soba, sigara dumanı, veya ev yeni ise hali veya etraftaki tozdan kaynaklanabilir. Elektrik süpürgesi çok kullanılabilir. Gibi gibi bir sürü neden sayılabilir. Garantisi devam ediyorsa servisten destek alabilir sin.
Beyler birşey soracağım,
vestel 65 ınch 8900 tv'im var.
Resimde gösterdiğim yerlerde karartılar oluştu, tv izlerken belli olmuyor.
Beyaz yüzey üzerinde belli oluyor, bunun nedeni ne olabilir?
Komple karanlık ortamda ekran bu şekilde.
Üstadlar ne dersiniz servisle iletişime geçeyim mi?
F fikoloji Ado Sota
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Sizden haber bekliyecegiz umarım güzel bir netice alırsınızDaha önce bu başlıkta belirttiğim ışık sızması ile ilgili yetkili servisten kurulumu yapan arkadaşlar gelip incelediler. Marka modelden bağımsız her TV'de oluyor bu durum, kimisinde az, kimisinde çok, şansa kalmış dedi gelen arkadaş.
Kendi cep telefonlarıyla da fotoğraf çektiler. Durumu fabrikaya bildireceklermiş, şu an haber bekliyorum.
Hayırlısı bakalım.
Evet bazen bu sorunlar oluyormuş takip ettiğimiz konular arasında mevcut. Güncel yaziliminiz yüklü değilse yükleyin. Kumanda pillerini her ihtimale karşı değiştirin. Gereksiz hbb tv cec gibi ozellikleri kapatın. Çünkü hbb tv özellikle show star ve fox ta iken tv yi yormaktadir. Sorun devam eder ve önüne geçemezseniz servisten destek alınBence karanlık ortam resimi olduğu için böyle. Standart ışık altında flaşsız resim daha doğru olur.
Benimde arada Kuman’da donma sorunum var, tv kumandaya hiç tepki vermiyor. Fiş çıkartıp takıyorum mecburen. Benzer sorun yaşayan var mıdır?
Bilgi bekliyecegiz sendenMerhabalar kolay gelsin bende n11 den 5 gün önce bu televizyon u aldım 4070 TL ye geldi televizyonla ilgili araştırmalar yaparken herkes ado hoca diyor kendimi bu forumda buldum birden dünden beri de bu konudaki tüm mesajları okudum hayırlısıyla hafta içi elime gececek ürün forumdan aldığım bilgilerle testleri uygulayacagim inşallah bir sıkıntı çıkmaz hayırlı akşamlar
Panel tozlanması gibi gördüm. Bunun birkaç nedeni vardır. Soba, sigara dumanı, veya ev yeni ise hali veya etraftaki tozdan kaynaklanabilir. Elektrik süpürgesi çok kullanılabilir. Gibi gibi bir sürü neden sayılabilir. Garantisi devam ediyorsa servisten destek alabilir sin.
Ayrıca panel test ekranı adlı formumu inceleyip kontrol edebilirsin
Tekrar tozlanmasin diye önlem alacaklar. Keşke üretimde yapsalar da cihaz hiç açılmasa dimiDun tv’yi servise verdim. Dediginiz gibi tozdan kaynaklanmis, bugun teslim edecekler. TV nin acik olan yerinide izolasyon yapiyorlarmis.
Tabii üretim aşamasında yapsalarmış daha güzel olurmuş. Bu arada cihazdan cidden memnunum oldukça güzel.Tekrar tozlanmasin diye önlem alacaklar. Keşke üretimde yapsalar da cihaz hiç açılmasa dimi