VESTEL 65UD8900 Ürün İncelemesi

A Çevrimdışı

ardyy

Yeni Üye
9 Tem 2018
8
37
Hocam son guncellemeden sonra benimde televizyon gariplesti. Eski sürüme dönmek istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
SN: 8054367 800206
Yazılım sürümü v.3.62.25.1
Uygulama sürümü v.3.10.0.0

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Hocam son guncellemeden sonra benimde televizyon gariplesti. Eski sürüme dönmek istiyorum. yardımcı olabilir misiniz?
SN: 8054367 800206
Yazılım sürümü v.3.62.25.1
Uygulama sürümü v.3.10.0.0
Core yazılımları başlığı altında 3.62.30.0 var onu dene istersen

Muratovsky Çevrimdışı

Muratovsky 

Aktif Üye
1 Tem 2018
56
IMG_4679.jpg

Beyler birşey soracağım,
vestel 65 ınch 8900 tv'im var.
Resimde gösterdiğim yerlerde karartılar oluştu, tv izlerken belli olmuyor.
Beyaz yüzey üzerinde belli oluyor, bunun nedeni ne olabilir?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
IMG_4679.jpg

Beyler birşey soracağım,
vestel 65 ınch 8900 tv'im var.
Resimde gösterdiğim yerlerde karartılar oluştu, tv izlerken belli olmuyor.
Beyaz yüzey üzerinde belli oluyor, bunun nedeni ne olabilir?
Panel tozlanması gibi gördüm. Bunun birkaç nedeni vardır. Soba, sigara dumanı, veya ev yeni ise hali veya etraftaki tozdan kaynaklanabilir. Elektrik süpürgesi çok kullanılabilir. Gibi gibi bir sürü neden sayılabilir. Garantisi devam ediyorsa servisten destek alabilir sin.
Ayrıca panel test ekranı adlı formumu inceleyip kontrol edebilirsin

G Çevrimdışı

gkg88tr

Yeni Üye
13 Tem 2018
31
36
Merhabalar,

TV kurulumum Cumartesi gerçekleşti. Servisten gelen arkadaşların menü üzerinde test olduğu konusunda maalesef bilgileri yoktu ben yönlendirdim sizlerden edindiğim bilgiler dahilinde. Hiçbir problem çıkmadı çok şükür! İnternet bağlantısını vs. de beğendim. Netflix kullanan birisi olarak da kumanda üzerinde direk erişim olması çok işime yaradı. Konsol (xbox one s) performansı da oldukça iyi. TV beklentilerimi oldukça karşıladı hatta daha fazlasını verdi bana. Ses konusundaki endişelerimde yersiz çıktı bu konuda da yeterli olduğunu düşünüyorum.
Umarım uzun yıllar hizmet eder bize. Tam bir fiyat performans ürünü olmuş gerçekten. Neler vereceğini bilerek aldığınızda bence kesinlikle sizi memnun edecek bir TV. Panel bilgisi de resimdeki gibidir.

IMG_9605.jpg

KN958 Çevrimdışı

KN958

Yeni Üye
13 Kas 2018
34
36
Komple karanlık ortamda ekran bu şekilde.

Üstadlar ne dersiniz servisle iletişime geçeyim mi?

F fikoloji Adem Helvacı Ado Sota Sota

Daha önce bu başlıkta belirttiğim ışık sızması ile ilgili yetkili servisten kurulumu yapan arkadaşlar gelip incelediler. Marka modelden bağımsız her TV'de oluyor bu durum, kimisinde az, kimisinde çok, şansa kalmış dedi gelen arkadaş.
Kendi cep telefonlarıyla da fotoğraf çektiler. Durumu fabrikaya bildireceklermiş, şu an haber bekliyorum.
Hayırlısı bakalım.

M Çevrimdışı

muratkocaturk

Yeni Üye
25 Tem 2018
29
45
Bence karanlık ortam resimi olduğu için böyle. Standart ışık altında flaşsız resim daha doğru olur.
Benimde arada Kuman’da donma sorunum var, tv kumandaya hiç tepki vermiyor. Fiş çıkartıp takıyorum mecburen. Benzer sorun yaşayan var mıdır?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Daha önce bu başlıkta belirttiğim ışık sızması ile ilgili yetkili servisten kurulumu yapan arkadaşlar gelip incelediler. Marka modelden bağımsız her TV'de oluyor bu durum, kimisinde az, kimisinde çok, şansa kalmış dedi gelen arkadaş.
Kendi cep telefonlarıyla da fotoğraf çektiler. Durumu fabrikaya bildireceklermiş, şu an haber bekliyorum.
Hayırlısı bakalım.
Sizden haber bekliyecegiz umarım güzel bir netice alırsınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence karanlık ortam resimi olduğu için böyle. Standart ışık altında flaşsız resim daha doğru olur.
Benimde arada Kuman’da donma sorunum var, tv kumandaya hiç tepki vermiyor. Fiş çıkartıp takıyorum mecburen. Benzer sorun yaşayan var mıdır?
Evet bazen bu sorunlar oluyormuş takip ettiğimiz konular arasında mevcut. Güncel yaziliminiz yüklü değilse yükleyin. Kumanda pillerini her ihtimale karşı değiştirin. Gereksiz hbb tv cec gibi ozellikleri kapatın. Çünkü hbb tv özellikle show star ve fox ta iken tv yi yormaktadir. Sorun devam eder ve önüne geçemezseniz servisten destek alın

ibrahimrt27 Çevrimdışı

ibrahimrt27

Yeni Üye
19 Kas 2018
24
33
Merhabalar kolay gelsin bende n11 den 5 gün önce bu televizyon u aldım 4070 TL ye geldi televizyonla ilgili araştırmalar yaparken herkes ado hoca diyor kendimi bu forumda buldum birden dünden beri de bu konudaki tüm mesajları okudum hayırlısıyla hafta içi elime gececek ürün forumdan aldığım bilgilerle testleri uygulayacagim inşallah bir sıkıntı çıkmaz hayırlı akşamlar

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar kolay gelsin bende n11 den 5 gün önce bu televizyon u aldım 4070 TL ye geldi televizyonla ilgili araştırmalar yaparken herkes ado hoca diyor kendimi bu forumda buldum birden dünden beri de bu konudaki tüm mesajları okudum hayırlısıyla hafta içi elime gececek ürün forumdan aldığım bilgilerle testleri uygulayacagim inşallah bir sıkıntı çıkmaz hayırlı akşamlar
Bilgi bekliyecegiz senden :ok

Muratovsky Çevrimdışı

Muratovsky 

Aktif Üye
1 Tem 2018
56
Panel tozlanması gibi gördüm. Bunun birkaç nedeni vardır. Soba, sigara dumanı, veya ev yeni ise hali veya etraftaki tozdan kaynaklanabilir. Elektrik süpürgesi çok kullanılabilir. Gibi gibi bir sürü neden sayılabilir. Garantisi devam ediyorsa servisten destek alabilir sin.
Ayrıca panel test ekranı adlı formumu inceleyip kontrol edebilirsin

Dun tv’yi servise verdim. Dediginiz gibi tozdan kaynaklanmis, bugun teslim edecekler. TV nin acik olan yerinide izolasyon yapiyorlarmis.

ibrahimrt27 Çevrimdışı

ibrahimrt27

Yeni Üye
19 Kas 2018
24
33
Şu anki yazılım 3.62.7.3 güncelleme yapayimmi güncel sürümlerde sıkıntı cikarirmi

Geri
Üst Alt