MerhabaAdo hocam bu tv yi 4099 a buldum alayım mı? Diğer arkadaşlar memnun musunuz? kampanya bu akşam bitiyor 65 inç tv yi çok büyük olur mu rahatsız olan var mı?
Bu ay sonuna kadar yeni bir güncelleme bekliyorum ancak resmi bir açıklama yok ben tecrübelerime dayanarak bu beklenti içerisindeyimBu TV'yi almaya düşünenlere bilgi.
TV ilk geldiği orijinal yazılım ile 3-4 gün sonra görüntü verememeye başladı. Daha sonra servis gelip yeni yazılım yükledi.
Şimdiki sorun ise smart TV'nin belirli aralıklarda çalışmaması, donması. Çözüm olarak TV kapatılıp, fiş çıkart tak yapılıyor.
Onun dışında pek bir sorun yaşamadım bey.
Smart TV sorununuAdo Bey yardımcı olursa çözebiliriz belki. Anlayacağınız yazılımlarında bug'lar mevcut zannımca.
Hocam 3.5 4 metre izleme mesafesi olacak. Beklentim büyük olsun kalitesi kötü olmasın yeterli smart tv ve ses kalitesi mühim değilİzleme mesafesi ve açısı nedir?
Tv den beklentileriniz nedir bunlar önemli.
MerhabaAdo hocam bu tv yi 4099 a buldum alayım mı? Diğer arkadaşlar memnun musunuz? kampanya bu akşam bitiyor 65 inç tv yi çok büyük olur mu rahatsız olan var mı?
4099 TL ye nerede buldunuz ?Hocam 3.5 4 metre izleme mesafesi olacak. Beklentim büyük olsun kalitesi kötü olmasın yeterli smart tv ve ses kalitesi mühim değil
Hocam 3.5 4 metre izleme mesafesi olacak. Beklentim büyük olsun kalitesi kötü olmasın yeterli smart tv ve ses kalitesi mühim değil
TeşekkürklerBu ay sonuna kadar yeni bir güncelleme bekliyorum ancak resmi bir açıklama yok ben tecrübelerime dayanarak bu beklenti içerisindeyim![]()
böyle durumlar söz konusu olabiliyor bendeki mb130 şaseye yazılım geldiğinde de aynısı oldu, öncelikle internete kayıtlı olduğunuz profili silip tekrar deneyin, olmazsa ilk kurulum yapın oda olmaz ise dediğiniz gibi eski sürüme dönünMerhaba,
Bugün 65UD8900'e güncelleme geldi. Alel acele yaptım güncellemeyi, sonrası facia. Netflix vs hiçbiri çalışmıyor.
Rezalet, eski sürüme döneceğim / dönmeye çalışacağım.
Merhaba,böyle durumlar söz konusu olabiliyor bendeki mb130 şaseye yazılım geldiğinde de aynısı oldu, öncelikle internete kayıtlı olduğunuz profili silip tekrar deneyin, olmazsa ilk kurulum yapın oda olmaz ise dediğiniz gibi eski sürüme dönün
sürümü açıkçası bulamadım, eğer kendi televizyonuzdan bahsediyorsanız seri numarasını paylaşırsanız uygun yazılıma bakabilirimMerhaba,
Cevabınız için teşekkürler.
3.62.13 sürümüne nereden ulaşabilirim?