Seçimler de İPS panel öndeyken VA panel yakalamış ? ? ?
Desene anket iptal, seçimler tekrarYSK duymasın bunu! ?
Beraberliği benim oyumla yakaladik?Seçimler de İPS panel öndeyken VA panel yakalamış ? ? ?
tn panel en ucuzu ama en iyi tepkimesi olan paneldir. ancak renk doygunluğu aşırı mattır ve eğer çok çok eski bi panel ise 110 derece anca açı sunar insana. bu da çok dar bi açı dır.bende VA panelciyim, özellikle renklerin daha gerçeğe yakın olması ve siyahın karartı olarak değilde renk olarak aktarılmaya çalışması yüzünden VA paneli tercih ediyorum. ayrıca videonun son bölümünde görüldüğü üzere doğru izleme mesafesi (inç/uzaklık) ile VA panelin daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.
tabiki daha önce lg tvde ips paneli, şimdi ise toshiba 50u5863dat tvde va paneli birebir tecrübe etmiş birisi olarak sadece videoya göre yorum yapmıyorum.
bu arada daha öncede başka konularda çok kez konuştuğumuz üzere ihtiyaca göre değilde direk fiyatına göre tv aldığımız zaman böyle memnuniyetsizlikler çıkabiliyor. şahsi görüşüm yakın mesafeden ve yan açılardan izleme yapacaklar için İPS panel bir tercih değil ihtiyaçtır ama büyük bir salonda maksimum 45 derecelik bir açıda izlenecekse VA panel almak (bence) daha mantıklıdır. elbette bunları TN paneli tecrübe etmemiş birisi olarak yazıyorum, belkide en muhteşem panel TN'dir kim bilir, keşke daha yaygın kullanılsada daha çok fikir sahibi olabilsek.
Az önce forumda bir konu açtım kardeşim, Telif konusu.Adem abi bir şey dikkatimi çekti, gerek bu videoda gerekse awox karşılaştırma videosunda sağdaki tv'lerin renkler soluk olarak gözükmekte, acaba ortam aydınlatma, açı yada başka bir nedenden kaynaklı olabilir mi?
Bu gün videolara TRT den telif gelince yeni video çektik SAMSUNG demo videoları ile.VA panel kullanan biri olarak IPS diyorum. Açı mevzusu ve renk canlılığından dolayı tercihim şuan bu yönde olurdu.
Adem abi bir şey dikkatimi çekti, gerek bu videoda gerekse awox karşılaştırma videosunda sağdaki tv'lerin renkler soluk olarak gözükmekte, acaba ortam aydınlatma, açı yada başka bir nedenden kaynaklı olabilir mi?
Sevgili A.Bozoğlu ,ben mail attım, bu duruma biran önce el atın dedim,onlar el değil telif atmışlarVideodaki Diriliş Ertüğrul kaynaklı TRT maalesef telif atmış o nedenle başka yayın ile yeniden çekeceğim videoları.
Hep o kalkaplı yüzünden oldu Alo abiSevgili A.Bozoğlu ,ben mail attım, bu duruma biran önce el atın dedim,onlar el değil telif atmışlar
Tam "Benim için Fareketmez" olanı seçecektim ki baktım "fareketmez" denmiş hemen vazgeçtim sevgili smili72 , çünkü bunun altında vardır bir şeyVA atağa geçti resmen maç 1 den 2 oldu İnşallah tüm tekrarlar aynı yönde tepki vermez