SONKULLANICI
Aktif Üye
Yolcu yanında getirse de mi vergi ödemek zorundayız?gümrük vergisi 1 tl ye bile 15 tl vergi alıyor 300 tl yede 15 tl alıyor neye göre hesaplanıyor hala anlamadım
Yolcu yanında getirse de mi vergi ödemek zorundayız?gümrük vergisi 1 tl ye bile 15 tl vergi alıyor 300 tl yede 15 tl alıyor neye göre hesaplanıyor hala anlamadım
Yolcu yanında getirse de mi vergi ödemek zorundayız?

2016 yılında
Aynen hocam forum yöneticisi türk ?Octagon Türk markası dır!
Almanya da böyle bir çok marka vardır zaten Uydu piyasası da çoğunlukla Türklerin elindedir
Gigablue öyledir
daha birçok
Octagon un kendi forumu da vardır!!! ben bir ara üye olmuştum arayın bakın sanırım hala duruyorlar
Türkler,KARAKÖY ü bitirdi,sıra Almanya da şimdi![]()
Next 64 HD yi methediyorlar epeydir görüntü kalitesi açısından özellikle.Ve sanırım 1 yıllık da serveri var.@teraspy, hocam merhaba
Dahili uydu alıcısı olmayan Fullhd tv için Basit kanal geçişleri hızlı donma takılma yapmayan ısınmayan ucuz mini uydu alıcısı tavsiyen ne olur.
Sade uydu yayını istiyorum.
Alkol ve sigarada ayrica limit var; alkol derecesine göre en fazla 2 lt alkol ,600 adet sigara getirebilirsiniz.Elektronik esyalarda getirdiginiz ürüne göre bandrol ücreti belirlenmis; radyo otoradyo icin 1,2 € telefon icin 20€ tablet veya laptop icin 10€.. vs..sigara içki vergisiz getirebiliyoruz 430 euro ya kadar, ama 10 euroluk elektronik getirirsek
Next 64 içinde aynı özellik eklendi son yazılımla, yalnız TV ve kullandığınız HDMI kablosunun CEC destekli olması gerekiyor.Next 64 HD yi methediyorlar epeydir görüntü kalitesi açısından özellikle.Ve sanırım 1 yıllık da serveri var.
Next 2023 HD uydu alıcısı da fena değilmiş yorumlarda.Bu mini değil yalnız kasalı.Sadece kanal geçiş hızı biraz yavaş diyorlar.Ama bir artısı var mış, uydu alıcının kumandası ile tv ye de kumanda edebiliyormuşsunuz ki bu büyük kolaylık bence.
Hocam Vestel 4k tv ye octagon sf8008 bağladım HDMl CEC ayarlayamadım bir türlü uydu alıcısını kapattıgma tv kapanmıyor daha önce Redline ts7000 bağlıydı sorun yoktuNext 64 içinde aynı özellik eklendi son yazılımla, yalnız TV ve kullandığınız HDMI kablosunun CEC destekli olması gerekiyor.
Kullandığın Ocatagon'da CEC desteği var mı? Önemli olan uydu cihazının da bu özelliği desteklemesi.Hocam Vestel 4k tv ye octagon sf8008 bağladım HDMl CEC ayarlayamadım bir türlü uydu alıcısını kapattıgma tv kapanmıyor daha önce Redline ts7000 bağlıydı sorun yoktu
Hocam varda ayarlayamadımKullandığın Ocatagon'da CEC desteği var mı? Önemli olan uydu cihazının da bu özelliği desteklemesi.