Uydu alıcısı (Receiver) Tavsiyesi

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
bunu buldum
diğer
Birde wifi alıcı aldığında yaklaşık olarak 80+50=130 olacak yine,aynı hesap sen bilirsin hangisi sana uygunsa onu al ,belki wifi alıcıyı daha ucuza alabilirsin,hatta usbnet de alabilirsin,pek bilinmediğinden fiyatı ucuzdur sanırım,ama eternet kablo takacaksın bu durumda :)
Usbnet örnek :

K Çevrimdışı

kurzawa

Aktif Üye
11 Ocak 2020
73
44
Bende şuan next 2000 hd var. Cihazın menü geçişleri, görüntüsü, kanal değiştirme hızı vs gayet iyi.

Yalnız bu cihaza yazılım yapan vatandaş hem motorlu diseqc hem de diseqc 1.0 aynı anda kullanım senaryosunu zihninde canlandırıp ona göre bir çözüm üretememiş. Buna benzer onlarca ufak ufak detaylar var ancak hepsi birleşince işin tadı kaçıyor.

Necati_Simsek Çevrimdışı

Necati_Simsek 

Süper Üye
29 Ağu 2018
581
56
o kadar çok ürün var ki seçmede kafayı yememek elde değil .
tavsiyeniz .
Ben yıllardır Next kullanıyorum, Next forumlarında yöneticilik yapıyorum, çevremde de herkese tavsiye ediyorum ama Pandora cihaz daha çıkmadan destek bitti.
Next yeni model Quantum 4K Android cihaz çıkartacak bence biraz daha bekleyin. Fiyat aralığı 350-400 gibi olacak.

K Çevrimdışı

kurzawa

Aktif Üye
11 Ocak 2020
73
44
Ben yıllardır Next kullanıyorum, Next forumlarında yöneticilik yapıyorum, çevremde de herkese tavsiye ediyorum ama Pandora cihaz daha çıkmadan destek bitti.
Next yeni model Quantum 4K Android cihaz çıkartacak bence biraz daha bekleyin. Fiyat aralığı 350-400 gibi olacak.

Necati bey 350-400 liraya 4K cihaz çıkartacaklarsa o cihazdan hayır gelmez. Çıkarttıkları 10000 UHD modelinin durumu da ortada.

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Son düzenleme:
K Çevrimdışı

kurzawa

Aktif Üye
11 Ocak 2020
73
44
Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla Arnix'e destek var. Bi araştırın derim. Peşpeşe yeni yazılımlar ateşleniyor ancak saman alevi mi o

Cihaz daha satışa çıkmadı, bu yüzden tahmini fiyat yazılmıştır. Ben de o civarda çıkacağını düşünüyorum. Ancak cihazın albenisini özellikleri belirleyecek.

Ha şunu da söyleyeyim. Android 7.1 ile çıkarırlarsa şaşırmayın. :slap

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla Arnix'e destek var. Bi araştırın derim. Peşpeşe yeni yazılımlar ateşleniyor ancak saman alevi mi o
Cihaz daha satışa çıkmadı, bu yüzden tahmini fiyat yazılmıştır. Ben de o civarda çıkacağını düşünüyorum. Ancak cihazın albenisini özellikleri belirleyecek.
Ha şunu da söyleyeyim. Android 7.1 ile çıkarırlarsa şaşırmayın. :slap

next-qk.png

b4b3f405c50ab0e4956e6afa0ed21c2d.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt