Uydu alıcısı (Receiver) Tavsiyesi

Xiaomi Çevrimdışı

Xiaomi 

Aktif Üye
3 Kas 2018
138
37
Merhaba arkadaşlar dün bu cihazı sipariş ettim inşallah pişman olmam ilk kez Enigma2 cihaz kullanacağım biraz zor olacak

IMG_20200125_135804.jpg

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
Merhaba arkadaşlar dün bu cihazı sipariş ettim inşallah pişman olmam ilk kez Enigma2 cihaz kullanacağım biraz zor olacak

IMG_20200125_135804.jpg

Hayırlı olsun , yurt dışı alım deneyimini kargo durumunu aşamalarını , ürün deneyimlerini anlatırsın hayırlı ile gelsin .
Sağlıcakla kalın .

Xiaomi Çevrimdışı

Xiaomi 

Aktif Üye
3 Kas 2018
138
37
Hayırlı olsun , yurt dışı alım deneyimini kargo durumunu aşamalarını , ürün deneyimlerini anlatırsın hayırlı ile gelsin .
Sağlıcakla kalın .
Teşekkürler hocam hayırlısıyla teslim alırsam deneyimlerimi anlatırım sizde sağlıcakla kalın.

Son düzenleme:
A Çevrimdışı

ataseven 

Süper Üye
24 Tem 2017
1,975
enigma cihazları kullanmak düz cihazlara göre biraz zor biraz bilgisayar bilgisi gerekiyor çoğu şey direkt cihazdan değil bilgisayardan cihaza bağlanıp yapılıyor fakat gerekli bilgiler forumlarda mevcut.

Xiaomi Çevrimdışı

Xiaomi 

Aktif Üye
3 Kas 2018
138
37
Cihazınız hayırlı olsun,güzel bir cihaza benziyor.Kullandıkça deneyimlerinizi buraya yazarsanız alacak olanlara fikir verir.
Teşekkürler hocam cihaz gelirse inşallah paylaşırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

enigma cihazları kullanmak düz cihazlara göre biraz zor biraz bilgisayar bilgisi gerekiyor çoğu şey direkt cihazdan değil bilgisayardan cihaza bağlanıp yapılıyor fakat gerekli bilgiler forumlarda mevcut.
Hocam bu cihaz çökmetikçe bilgisayara bağlamaya gerekek yok yazılım güncellemesi oto geliyor imaj ve eklentiler usb ile hal oluyor.

S Çevrimdışı

SONKULLANICI

Aktif Üye
16 Nis 2019
234
64
Bu cihaz sayfada 104 Euro gözüküyor fiyatı, bu fiyat için 132 tl mi ödediniz?Bu verginin bir sınırı yok mu, yani 50 Euroluk bir cihaz getirtsek yine aynı vergiyi mi öderiz acaba?

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
botech 600 wifi dahil 150 civarı alırsın normal uydu alıcısı
mediastar 2525 forever cihaz 350 civarı alısınaraştır cihazı burdan yazamam
icone ice 4k android 7.0 cihaz bunda ne ararsan var fiyatı 850 tl den satıyorum
icone pro 4k 1350 fiyatı bundada ne istersen var

yani anlıcağın parana göre cihaz bütçene göre hareket et

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
510
Android receiverler pek kullanışlı değil enigma cihazlar daha mantıklı . Alacağınız cihazın mümkünse broadcom işlemci ve hevc destekli olmasına dikkat edin. Sonuçta en önemli şey görüntü kalitesi. Diğer özellikleri ikinci plana koyun

Xiaomi Çevrimdışı

Xiaomi 

Aktif Üye
3 Kas 2018
138
37
Hayırlı olsun arkadaşım. Bir de kullanım ile ilgili bilgileri paylaşırsan iyi olur.
Hocam sağolun kullanımı biraz zor ama zevkli hala uğraşıyorum

Teşekkürler hocam

Bu cihaz sayfada 104 Euro gözüküyor fiyatı, bu fiyat için 132 tl mi ödediniz?Bu verginin bir sınırı yok mu, yani 50 Euroluk bir cihaz getirtsek yine aynı vergiyi mi öderiz acaba?
hocam burda hesaplaya bilirsiniz 104 Euro için 132 tl ödedim 50 Euro için 68 tl ödersiniz

digiulama Çevrimdışı

digiulama 

Süper Üye
5 Nis 2018
882
43
gümrük vergisi 1 tl ye bile 15 tl vergi alıyor 300 tl yede 15 tl alıyor neye göre hesaplanıyor hala anlamadım

Geri
Üst Alt