yaw beyler iyi de ben de değil 10 değil 20 bir dünya Box kullanıp şutladım,Receiver lara gelirsek onlarcasını deneyip yine şut
(Humax/Kathrein/TechniSat hariç tabiki)
Box la Receiver lar bir tutulmaz,zaten işleri ayrı!
Combo-Box ların ise hepsi dandik! "Android+Receiver"!
905X3 de oldukça yeni sayılır şu anda bende bunu kullanıyorum(A95X F3) daha iyisi ise AML lenin 922X leri dir
ondan iyisi "yazılım desteksiz" RK3399 dır(en üst GPU bunlarda dır!!!)
Ancak hiç birisi(Box ların) Uydu kalitesini de veremezler,kısaca iyi bir Receiver(CCCam lı türden olanlar veya OSCam v.s benzeri)
bu Box ları sallar atar yaw,IPTV böyle bir resim alamazsınız yani Uydu gibi ama IPTV nin de yaptığı işi Receiver lar yapamaz!
o paket açılmaz bu paket yoktur v.s v.s işleri olmaz iptv de ve her bir şeyi şakır şakır açar,Receiver ise sizi hasta eder v.s
İş kısaca "resim kalitesine" gelirse(örneğin benim için tek kriter budur gerisi hikayedir)Receiver lar çok çok daha iyidir
ama iyi Box lar da bu anlam da fena sayılmazlar hatta iyidirler,yani siz şimdi bir Shield aldınız da buna dandikmi diyeceksiniz!
300/500 kağıda satılan Box lar bir yere kadar güzel iş görürler+IPTV de olursa zaten bu anlamda Receiver lardan çok daha öne
çıkar!
Ben piyasadaki iyi-dandik v.s tüm Box ları test ettim ya da kullandım,50 defa da şunu şunu alın almayın dedim!
sanırım 20/25 Box satın alıp sattım hepsini! ondan daha fazlasını bir şekilde test edip bir süre kullandım
Receiver işin bıraktım,evde iki tane Kathrein ler yedekde duruyorlar hala(913 ve 916) duruma göre panel testi için
kullanıyorum ara sıra,OSCam da var EMU da var ama artık bu işlerin tadı bitti gibi IPTV de çıkınca kim bakar Receiver lara
Ancak piyasada combo dediğim Box+Uydu lu cihazlar beş para etmez,bunları almayın hem h/w olarak dandik hem de
fonksiyonel/performans v.s olarak dandikdir! Çin li üreticiler bunlara yatırım yapmıyorlar!!!(zaten bir kaç üreticisi vardır
ama 250 tane de MAKA ları vardır
)
Ama bazı kişilerin amacı reklam/satış v.s yapmak ise ona ben karışmam,yöneticiler bilir!