Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
O zaman bir sorun yok ortada. Doğrulara inananlar ile inanmak istediğine inananların yol ayrımı burası.Aynen. Her kesim için geçerli.
O zaman bir sorun yok ortada. Doğrulara inananlar ile inanmak istediğine inananların yol ayrımı burası.Aynen. Her kesim için geçerli.
Abi rüyadır o, uçmak olsa duramazsınBu dönem uçmak şart eğer uçmazsak sıkıntı daha büyük olurdu Her uçuşun bir iniş noktası her zaman vardır.
Benim için A haber izleyenler ile fox izleyenlerin kapasitesi aynı. Biri iktidar yalakası diğeri düşmanı. 10 haberin yarısı yalan geriye kalanı abartı.Biraz A Haber izleyin dostlar ??
Fazla değil yarım saat.
Ekonomimizin abartıldığı kadar kötü olmadığını sizde göreceksiniz.
Neyse ki ne salt olarak A haberi, Ne de Fox haberi izleyen beyinsizlerden değilim.Benim için A haber izleyenler ile fox izleyenlerin kapasitesi aynı. Biri iktidar yalakası diğeri düşmanı. 10 haberin yarısı yalan geriye kalanı abartı.
Bizim abi dediklerimiz ile onların ki çok farklı o yüzden Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi;Neyse ki güvendiğimiz genç dostlarımız var. tarık uğur ve sizler gibi nice kalender kardeşimiz sayesinde bu günlerin de geçeceğini biliyor olmanın verdiği umut ile yaşamaya devam ediyoruz.
Güzel Günler Göreceğiz Çocuklar
Motorları Maviliklere Süreceğiz.
Az kaldı..
Uzun vadede kalıcı etkiler yapmaz mı A Haber izlemek ? Uzun süre Sürrealizm'e maruz kalmak bünyede sıkıntı yapmasınBiraz A Haber izleyin dostlar ??
Fazla değil yarım saat.
Ekonomimizin abartıldığı kadar kötü olmadığını sizde göreceksiniz.
Abi bizde öyle loz encılız abisi gibi abilikler değil Gönlümüzün abisi kadrosu size daimi tahsis edildiği için kimse o mevkiye gelebilecek kudrette olamıyor.Bizim abi dediklerimiz ile onların ki çok farklı o yüzden Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi;
' Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır."
Burdasınız, burdayız ?
Adem Abi uçan bizim cebimizdeki para varsın uçsun para kazanılır hepsi yeniden inşa edilir yapılır...Abi rüyadır o, uçmak olsa duramazsın
O yüzden yarım saat dedim hocam.Uzun vadede kalıcı etkiler yapmaz mı A Haber izlemek ? Uzun süre Sürrealizm'e maruz kalmak bünyede sıkıntı yapmasın
Her ne olursa olsun gazimizin emaneti yeniden benliğine dönecek ve kaldığımız yerden devam edeceğiz.Adem Abi uçan bizim cebimizdeki para varsın uçsun para kazanılır hepsi yeniden inşa edilir yapılır...
İnsanlık ölmüş benliğimizi kaybetmişik cebindeki para eksilince aç kalınca aklı başına gelen bir millet. herşeyi hak eder.
Bugün'ler iyi günler 2 ay sonra ararız bugün'leri daha kimse birşey hissetmedi izleyip görelim daha neler olacak...
Film yeni Başlıyor... sonu nasıl bitecek hep beraber izleyip göreceğiz iyi seyirler Türkiye....