?? Geçen hafta aileme para Yolladım 1 hafta geç yollasam babama 1 maaş ikramiye gibi bonus gelecekti ?Bunlar hep dıj güjlerin oyunu. Dolar 20tl olsa ne olur? Biz ekmeği tele ile alıyoruhtur.
Birliğimizi bozamayacahlar
Ezan-Kitap-Vatan-Bayrak.
O zaman babanız dolarla (euro) mayış alıyor?? Geçen hafta aileme para Yolladım 1 hafta geç yollasam babama 1 maaş ikramiye gibi bonus gelecekti ?
Bilerek yapılmıyorsa yüzüme tükürülsün. Ama ben o ''Dolar 7.5 olursa taksimde çıplak gezeceğim'' diyen abla gibi sallamıyorum, gerçekten yüzüme tükürün.Gerçekten yazık. Bir ülke komple iflasa gidiyor.
Bilerek yapılmıyorsa yüzüme tükürülsün. Ama ben o ''Dolar 7.5 olursa taksimde çıplak gezeceğim'' diyen abla gibi sallamıyorum, gerçekten yüzüme tükürün.
Neyse ki güvendiğimiz genç dostlarımız var. tarık uğur ve sizler gibi nice kalender kardeşimiz sayesinde bu günlerin de geçeceğini biliyor olmanın verdiği umut ile yaşamaya devam ediyoruz.Estagfurullah Adem baba ,
Yüzüne tükürülecek birisi - birileri var ise oda kendi gururunu 3-5 lira icin ayaklar altına alan "erdoganin g.tunun kılıyım" %51'lik kesimdir.
Bu hallere düştüysek bu toplumun "camii açayor - quran okayor" bilinçsiz olması yüzündendir.
Böyle dediğimiz de de bazı çakma humanistciler : "e doğruyu gösterseydiniz" diyorlar, e kardesim ben hoca olmaya gelmedim ki Dünyaya !.
Kötü olan Kötü kalır. 2021 yılında hala bu konuların konuşulması utançtır.
Birşeyler yazdım çizdim de. Boşverin. Herkes inanmak istediğine inanıyor. Görmek istediğini görüyor.Bunlar hep dıj güjlerin oyunu. Dolar 20tl olsa ne olur? Biz ekmeği tele ile alıyoruhtur.
Birliğimizi bozamayacahlar
Ezan-Kitap-Vatan-Bayrak.
İşte sorun o işte, kimse DOĞRULAR ile ilgilenmiyor, inanmak istediğine inanıyor.Birşeyler yazdım çizdim de. Boşverin. Herkes inanmak istediğine inanıyor. Görmek istediğini görüyor.
Aynen. Her kesim için geçerli.İşte sorun o işte, kimse DOĞRULAR ile ilgilenmiyor, inanmak istediğine inanıyor.