Hocam bence sende tv tavsiye bölümüne tekrardan dönmeyi düşünmelisin. Senin yıllar boyu edindiğin tecrübe buraya aktarılmayacak ise tv tavsiye bölümünün en anlamı kaldı şimdi? Tabi ki senden başka değerli insanlar bilgilerini paylaşacak, yol gösterecek olanlar vardır ama sensiz olmaz.
Değerli kardeşim sürekli kendimi tekrar etmek bana hitap eden bir durum değil.
Sizleri çok iyi anlıyor ve KESİNLİKLE haklı olduğunuzu biliyorum ancak sürekli aynı döngüde ilerlemek beni boğuyor.
Bir ekip çalışması olsa tamam, takım işi olsa ben de bir parçası olsam o da tamam lakin mevcut iş yükümün üstünde %90 oranda aynı sorular bir noktadan sonra benim verimli çalışmamın önüne geçiyor.
Bu konuda sevgili
Aragorn zamanında çok güzel bir fikir sundu ancak üstünde durulmadı.
Özellikle TV TAVSİYE işi kesinlikle ama kesinlikle Ülkemizde çok ihtiyaç duyulan ve ömür boyu da ihtiyaç duyulmaya devam edecek olan bir SEKTÖR artık.
Bunun bir sektöre döndüğünü yıllar önce öngörüp kafamda bazı projeler oluşturdum ancak yatırımcı gereken konulardı bunlar.
Günlerce ama günlerce sevgili
İlteriş Yılmaz ile bu konuda çok kafa patlattık, aklımdakileri kendisine anlattım, Bazı durumların Ülkemiz içim ERKEN olmasının yanısıra İHTİYAÇ olduğu konusunda kendisi de benimle hemfikir.
Yani bu konu için artık bireysel girişimlerden çok çok daha ötesi lazım zira ben bir işi ya tam anlamı ile ADAM GİBİ yapmayı ya da yapmamayı seviyorum.
TV TAVSİYE işinde sürekli geriden gelen taraf olmak artık bana hitap etmiyor.
Kimse darılıp gücenmesin, kendisi saygı duyduğum birisi olmakla birlikte sevgili Can abi de benim gibi kendini tekrar ediyor artık yani o da bıktı aynı şeyleri yazmaktan. Bakın Can abinin yazılarına, 2016 da yazdığı yazı ile bu gün yazdığı yazı neredeyse aynı. Çok ciddi bir bilgi birikimi var lakin her ne olursa olsun yorumlar güncelliğini yitiriyor. TV ve PANEL dünyasında bizim kadar iddialı olduğunu öne süren başka dostumuz var ise inanıyorum ki onun da geriden gelen taraf olduğu açık ve net dir bunu kimse inkar edemez.
Bizler herhangi bir sponsorluk desteğine sahip olmayan, KENDİ İMKANLARI İLE mücadele eden, ürün satın alan, tedarik etmeye çalışan ve satın aldıkları ürünleri yılların derin bilgi birikimi ile harmanlayıp sizlere veri sunan kişileriz fakat sponsor ve/veya şirket desteği ile bu işi yapan marka güzelleyici abilerden geride olmamız benim içimi acıtıyor.
Paranın gücü ile ürün güzellemem ben dostlar, bunu bana kimse yaptıramaz. ADAMLIĞIMIZA yakışmaz her şeyden evvel. Sataşmak gibi olmasın da demeyeceğim direkt olarak sataşıyorum kardeşim, ...çındaki kıllar kadayıfa dönmüş koca koca adamlar marka güzellemek için milletin 10-15 bin lirasını çöpe atmasına vesile oluyorlarsa yazıklar olsun onlara, biz asla onlardan olmadık ve olmayacağız.
Sorun şu ki dönem onların dönemi, piyasa onların piyasası zira üreticiler de (Cesur istisnalar hariç) bizim gibi adamlara ürün göndermek istemiyor zira dilimiz sivri. Biz aka ak, boka bok diyen insanlarız lafı eğip bükmeyiz. Öte yandan markalar elbette ki ellerine tutuşturulan metni okuyan malum mecralara gidiyor ve doğal olarak biz ürünleri bu şahıslardan aylar sonra GERÇEK anlamda inceleyebiliyoruz ve böylece sürekli olarak GERİDEN GELEN taraf oluyoruz.
Beni tanıyanlar bilir, Çakal tayfalarının yaptığı gibi mağaza mağaza gezip ''Ay ne kadar cici renkler'' demeyi veya yurt dışı sitelerde anlatılanlara kendi yorumunu katıp birkaç teknik terim ile süslemeyi ürün incelemesi olarak kabul etmem.
Durum böyle olunca benim sevgili
İlteriş Yılmaz kardeşime de söylediğim ''Kardeşim kur bir şirket, hazırla alt yapısını, kafamdaki projeyi hayata geçirelim ve bu ülkede
BİR İLK olanı yapalım'' dedim.
Konu çok derin, detayları çok fazla lakin ÜRÜN İNCELEME mantığına BAĞIMSIZ PROFESYONEL ÜRÜN İNCELEME olarak yeni bir boyut getirmek zorundayız.
Benim bir talebim, beklentim, bu işten zengin olma derdim yok. Ben sadece fikir babası olarak devam etmek ve genç kardeşlerime destek olmak isterim ancak ciddi bir yatırım istediği de kaçınılmaz gerçek.
Arkada bizim gibi doğru, dürüst, tarafsız beyinlerin olduğu ve ürünlerin birinci elden SATIN ALINARAK ıncığından cıncığına incelendiği ve kesinlikle TARAFSIZ yorum yapabilme özgürlüğümüz olduğunu düşünsenize dostlar.
Satın alınan ve incelemesi biten bu ürünler her ay yapılacak çekiliş ile forum üyelerine indirimli verilecek vs vs vs vs zibilyon tane detay var, yani dediğim gibi biz bir haftaya yakın neredeyse her gün görüştük detaylar bitmedi gerisini varın siz düşünün.
Yani sevgili kardeşim biz bu işi artık YAZMAK kavramının dışına taşımak zorundayız. Ben
Sota kardeşime de söylemiştim mesela, kendi video sunucumuz olsa da ben 2-3 dakikalık spot cevap videoları çeksem, videolar sadece forumun serverinde kalsa örneğin.
Ben soruya canlı canlı sesli cevap versem bak bu da yapmak istediğim değişikliklerden birisi. Ama bunun külfeti yine Ahmet gardaşıma binecek bu sefer.
Velhasıl gardaş, gönül çok şey istiyor da,,