ek moderatör alımı yapılabilir. böylece iş yükü hafifletilir. ayrıca her açılan başlığın bir benzeri olacak diye de düşünmemek gerekir.
Haklısınız alım yapılabilir ama dediğiniz durum belki soru soran için iyi olabilir ama cevap veren ve takip edenler için aynı şeyi soyleyemem. Benim gibi yeni mesajlardan veya yeni konulardan forumu takip edenler için daha da zor olur. Şimdiye kadar olan sistem de tek ana konu olan haliyle takip edenler içerisinde bilgisini artıran ya da sadece takip ederek tavsiye alır konumundan tavsiye verir noktasına gelen arkadaşlar var. Ki forumun amacı da bu olmalı. Yoksa tavsiye tavsiye bir yere kadar. Ana konu sistemini daha kullanışlı hale getirmek bana göre daha mantıklı duruyor. Aynı zamanda iş bireysele dönünce forumun egiticiligi azalır bir süre sonra özel danışmanlık gibi olur. Konu ozellestikcede katkı sağlayanların da azalacağı düşüncesindeyim.
Örneğin ben takip ettiğim konuda bildirim geliyorsa bildirimden açıyorum okuyorum kaldığım yerden. Sıkıldığım nokta da en son mesaja gidiyorum. Diğer türlü o konu ile ilgili her konuyu takip etmem gerekecek. Bu sefer de bildirim sistemini elestirecegiz çok bildirim geliyor bildirimler arada kaynıyor diye.