Umut Barış
VIP
- 23 Kas 2017
- 21,011
Yetişiyorlar, dilden anlaşılıyor.İnan o kadar yere yetişemezer?az çok anlaşılıyor yorumlardan
Yetişiyorlar, dilden anlaşılıyor.İnan o kadar yere yetişemezer?az çok anlaşılıyor yorumlardan
Son sayfaya tek tıkla geçin, sonra 5-10 sayfa geriye tarayın.Bence de ana konu olayı doğru değil. 5 bin sayfalık mesaj çöplüğü benim ne işime yarayacak?
Aynı şey orada da yaşanacak.ben her marka model için ayrı ana konu olabileceğini düşünüyorum. tamam herkes kafasına göre konu açmasın ama en azından marka / model bazında ana konular olsun. tüm marka ve modelleri barındıran ana konular gibi dağınıklıkta yaşanmamış olur böylece. bir de konu başlığı için zorunlu bir standart getirir ve bunu bir sabit konu ile bildirirsiniz.
örnek olarak;
[mehmet atmaca elektronik / ov65500] ana konu
bu şekilde konu açmaya çalışan aynı konu varsa zaten sistem tarafından uyarılacaktır. konu başlığı standartına uymayan konuları direk silersiniz. neden silindi diye sorana da sabit konuyu gösterirsiniz ve isterse gider standartlar dahilinde tekrardan konusunu açar. böylece mükerrer konu başlığını oluşmaz ve konu birleştirme zahmetinden de kurtulursunuz.
Aynı şey orada da yaşanacak.
Millet okumaya üşeniyor, üşeniyorsanız bizim de yapabileceğimiz bir şey yok.
O çağımızın sorunu.okumaya üşenenin forumda işi ne?