Turkcell Mobil Fiyat-Paket Politikası :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan snl99
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bimcell deyim kafam rahat. hepsinden iyi :clap2:danger

Onlar da biliyor, tüketicinin ne kadar bilinçli olduğunu, bu sebeple kullanım süresi (taahhüt bitimi) sonunda ne yapacağını...

Önümüzdeki ay taahhüt bitiyor ve 5 Gb 29 liraya kullandığım tarifeyi 4 Gb 35 lira olarak "bana özel" teklif ettiler... Hiç düşünmeden 7 Gb 29 lira olan tarife ile Vodafone geçtim.

Telekom'u yıllarca kullandım ama internet telefonlara gelince çekim gücü yeterli gelmedi bana, bedava verseler kabul etmem.

Hepsinden iyi olması mümkün değil, çünkü altyapı Telekom... :polis fiyat olarak belki derim.
fiyat olarak iyi. istediğin paketi istediğin zaman al kullan istemezsen iptal et. hiç paket alma saniyesi 1.5 kuruş tan konuş . aldığın paket az geldi üst pakete geç herşey keyfine göre :)
İstanbul'da yaşıyorum alt yapı ile bir derdim yok ondan dolayı niye fazlasını ödeyelim ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

H

Hmm bilmiyordum. Sms gönderdim gelen cevap Degerli musterimiz, su anda isleminizi gerceklestiremiyoruz. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. B001 ?? TT işte..
cihazınız telekom tarafından tanınmıyor olabilir. bende de aynı olmuştu. hanımın cihaza takıp sms attım aktif oldu. kendi telefonuma taktim volte açıldı. tanıdığınız da iphone falan varsa öyle yapın

Şu linkte şöyle bir açıklama mevcut;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Online işlemlerde buldum ? aktif oldu.

Screenshot_20210224-1702193c72b31146cb21c3.png

Online işlemlerde buldum ? aktif oldu.

Screenshot_20210224-1702193c72b31146cb21c3.png

4.5G aktifken 3G seçilemiyor önce 4.5gyi kapat diye uyarı çıkıyor bende Sizde nasıl ikisi de aktif ki? :alala

4.5G aktifken 3G seçilemiyor önce 4.5gyi kapat diye uyarı çıkıyor bende Sizde nasıl ikisi de aktif ki?
Telefonun ayarı ile servis farklıdır muhtemelen.
Sizin baktığınız yer aynı yer mi? :alala

4.5G aktifken 3G seçilemiyor önce 4.5gyi kapat diye uyarı çıkıyor bende Sizde nasıl ikisi de aktif ki? :alala
Online işlemlerden mi baktınız?

Online işlemlerden mi baktınız?
evet bende sadece 3g seçili değil aktif edince önce 4.5 yi pasif edin diyor Telefon modeli ile de alakalı olabilir Neyse 4.5 varken zaten 3G ye gerek yok

evet bende sadece 3g seçili değil aktif edince önce 4.5 yi pasif edin diyor Telefon modeli ile de alakalı olabilir Neyse 4.5 varken zaten 3G ye gerek yok
Türk Telekom kusura bakmasın bu arada.. Volte varmış.. @Umut Barış sayesinde öğrendik ?

2Gb kullanan kişiye 10gb tan başlayan paketler. Ya 20Gb kullansaydık buna da şukur bu kezde 100gb tan başlardı teklifler.

Screenshot_2021-02-24-21-49-52.png

2Gb kullanan kişiye 10gb tan başlayan paketler. Ya 20Gb kullansaydık buna da şukur bu kezde 100gb tan başlardı teklifler.

Screenshot_2021-02-24-21-49-52.png
Aynen 14.9 liralık tarife yeni vergilerle 19.48 olmuş Fatura alt limiti 20 liramış iki ayda bi alırız sen raad ol diye mesaj attılar az önce...

Geri
Üst Alt