Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Onların istediği Fiyatlandırma böyle olsa keşke...Ben istiyorum ki sürekli 40 TL vereyim, onlar istiyor ki bu sene 45 ver, seneye 50 ver, sonraki 55 ver.
Onların istediği Fiyatlandırma böyle olsa keşke...Ben istiyorum ki sürekli 40 TL vereyim, onlar istiyor ki bu sene 45 ver, seneye 50 ver, sonraki 55 ver.
Netice alındığından, alınacağından emin misin?? ?Btk şikayet yaz
Paketine bağlı.Onların istediği Fiyatlandırma böyle olsa keşke...
??Netice alırsın
GSM lerim hakkından burası geliyor
O zaman Epdk'ya da yazalım, akaryakıt fiyatları düşsün.Netice alırsın
GSM lerim hakkından burası geliyor
Hiç birine gerek yok Hedef almak istediğiniz kurumun adını ekleyip şöyle demeniz yeterli .... Sen kimsin yaO zaman Epdk'ya da yazalım, akaryakıt fiyatları düşsün.
Veya, karayollarına başvuralım köprü otoyol fiyatları indirilsin...
Ya da belediyeye başvuralım suyun ton fiyatı ucuzlasın.
Bu saçmalık evet. Peki bu saçmalığı bilerek tarifeye geçmek?? Veya bu saçmalığın imzalandığı (onay verildiği) sözleşmeyi okumamak ne ifade ediyor??mesela bir pakete taahhüt vermişsin. alt pakete geçemiyorsun. illa ki bir üst (daha fazla ödeme) paketine geçebiliyorsun. ttnet 'de öyle. bence saçmalığın daniskası.
bir uygulama kurarken bile çıkan sözleşmeyi okuyor muyuz? kredi çekerken sözleşmeyi okuyor muyuz? tahminimce insanların %90 ı okumadan atıyor imzayı.Bu saçmalık evet. Peki bu saçmalığı bilerek tarifeye geçmek?? Veya bu saçmalığın imzalandığı (onay verildiği) sözleşmeyi okumamak ne ifade ediyor??
* * *
Her şey tek taraflı değildir.
Okunmuyor olması, bilinmiyor olması mazeret değildir... Hukukun ilk adımında "kanunu bilmemek mazeret değildir" der.bir uygulama kurarken bile çıkan sözleşmeyi okuyor muyuz? kredi çekerken sözleşmeyi okuyor muyuz? tahminimce insanların %90 ı okumadan atıyor imzayı.
Alt pakete geçti diye batacak bir şirket göstersene bana?Okunmuyor olması, bilinmiyor olması mazeret değildir... Hukukun ilk adımında "kanunu bilmemek mazeret değildir" der.
* * *
Bunları yazmamın amacı birilerini yermek veya övmek değil, "şuraya buraya yazın sonuç alırsınız" tavsiyesinin içinin boşluğunu anlatmak. Koca koca holdingler, kafasına göre at oynatamaz, her iş karşılıklı... Kişi hakkını hukukunu, hududunu bilmeli...
Alt pakete geçilemeyeceği en baştan belli ama... uğraştığım şey herkesin hakkını, hukukunu hudutunu öğrenmesi, bilinçli olmasıdır... Yoksa, bana ne?Alt pakete geçti diye batacak bir şirket göstersene bana?
Koca koca holdingleri, isim vermedim, ne zihniyetli adamlar yönetiyor görüyoruz.
Şuna kısacası yüksek kazanç hırsı desene, ne uğraşıyorsun.