hareketliperde
Süper Üye
- 17 Ara 2019
- 459
- 36
bimcell deyim kafam rahat. hepsinden iyi
onun ayarı var hepsinde var volte kimi oparatör ayar yapmadan açılmıyor volte bende ayar yapgım türkcell,de açıldıDiğer hattı vodafone taşıyınca telefonda volte yazısı çıktı sağ üst köşede.. Türk Telekomda yoktu.
Hepsinden iyi olması mümkün değil, çünkü altyapı Telekom... fiyat olarak belki derim.bimcell deyim kafam rahat. hepsinden iyi
Hmm bilmiyordum. Sms gönderdim gelen cevap Degerli musterimiz, su anda isleminizi gerceklestiremiyoruz. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. B001 ?? TT işte..Şu linkte şöyle bir açıklama mevcut;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
fiyat olarak iyi. istediğin paketi istediğin zaman al kullan istemezsen iptal et. hiç paket alma saniyesi 1.5 kuruş tan konuş . aldığın paket az geldi üst pakete geç herşey keyfine göreHepsinden iyi olması mümkün değil, çünkü altyapı Telekom... fiyat olarak belki derim.
cihazınız telekom tarafından tanınmıyor olabilir. bende de aynı olmuştu. hanımın cihaza takıp sms attım aktif oldu. kendi telefonuma taktim volte açıldı. tanıdığınız da iphone falan varsa öyle yapınH
Hmm bilmiyordum. Sms gönderdim gelen cevap Degerli musterimiz, su anda isleminizi gerceklestiremiyoruz. Lutfen daha sonra tekrar deneyiniz. B001 ?? TT işte..
Online işlemlerde buldum ? aktif oldu.Şu linkte şöyle bir açıklama mevcut;
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Online işlemlerde buldum ? aktif oldu.
Telefonun ayarı ile servis farklıdır muhtemelen.4.5G aktifken 3G seçilemiyor önce 4.5gyi kapat diye uyarı çıkıyor bende Sizde nasıl ikisi de aktif ki?
Online işlemlerden mi baktınız?Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
4.5G aktifken 3G seçilemiyor önce 4.5gyi kapat diye uyarı çıkıyor bende Sizde nasıl ikisi de aktif ki?
evet bende sadece 3g seçili değil aktif edince önce 4.5 yi pasif edin diyor Telefon modeli ile de alakalı olabilir Neyse 4.5 varken zaten 3G ye gerek yok
Online işlemlerden mi baktınız?
Türk Telekom kusura bakmasın bu arada.. Volte varmış.. Umut Barış sayesinde öğrendik ?evet bende sadece 3g seçili değil aktif edince önce 4.5 yi pasif edin diyor Telefon modeli ile de alakalı olabilir Neyse 4.5 varken zaten 3G ye gerek yok
Aynen 14.9 liralık tarife yeni vergilerle 19.48 olmuş Fatura alt limiti 20 liramış iki ayda bi alırız sen raad ol diye mesaj attılar az önce...2Gb kullanan kişiye 10gb tan başlayan paketler. Ya 20Gb kullansaydık buna da şukur bu kezde 100gb tan başlardı teklifler.