gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
bimcell'de bile volte var diye biliyorum. tt altyapısı değil mi?TT'de yok mu? Çok saçma.
İki tarafta da VOLTE olunca ses netleşiyor halbuki.
bimcell'de bile volte var diye biliyorum. tt altyapısı değil mi?TT'de yok mu? Çok saçma.
İki tarafta da VOLTE olunca ses netleşiyor halbuki.
Varmış, keşfettik.bimcell'de bile volte var diye biliyorum. tt altyapısı değil mi?
hat faturalı hat mı? faturasız mı? daha uygun paketlerde onlardan birine geçinTabi Turkcell biraz daha pahalı ve müşteri bakış açısı farklı. Örnek; ben çocuk Ken babam hattı almış ardından bana verdi, hatta geçende 20. Yılımı kutladı, paket adını hatırlamıyorum ama 1000 dk 2gb 100 sms 53tl buraya kadar sıkıntı yok, eşimin hattını kendi üstüme çıkarttım 4 senelik aynı oaket farklı isim ile 62 TL olarak kullanıyorum.
Müşteri hizmetlerine dile getirdiğimde ; sizin hattınız 20 yıllık size daha uygun tarife olacak elbette diyor işin içinden çıkıyor.
Edit; bu hat hala 3g eşimin ki 4.5g
Diğerlerini bilmiyorum ama Türsel'de bu mümkün değil, ikinci veya üçüncü yılda Afaki fiyatlar veriyor... 2019'da 4 Gb paket (35₺) bittiğinde 110₺ teklif etti... Telefondaki kişiye "siz olsanız devam eder misiniz?" diyorum, cevap veremiyor...hat faturalı hat mı? faturasız mı? daha uygun paketlerde onlardan birine geçin
İkisi de faturalı abi, bı ara ikisini de rahat paketine aldılar. Sonra hoşlaşmadim, tahute geçtimhat faturalı hat mı? faturasız mı? daha uygun paketlerde onlardan birine geçin
turkcell eski turkcell değil artık baktım daha uygun paketler var yok dıdının dıdısı olursa vs paketten yararlanıyormuşun yoksa yok diyorlar ihtiyaç yoksa 50-60 TL arası paket vs alınmaz bana göre fiyat poltikası çok yüksek ama çekim kalitesi nedeni ile tercih ediyorum vodafone avea heryerde çekmiyor yoksa onlarda cazip kampanyalar var mecbur turkcell diyorumİkisi de faturalı abi, bı ara ikisini de rahat paketine aldılar. Sonra hoşlaşmadim, tahute geçtim
Ufaktan bir yükselme oluyor. Fakat 2 yıldır aynı tarifedeyim. Memnunum .Vodafone'da bana kalırsa tavsiye ettiği paketlerde hep vites yükseltiyor bence.
Diyelim ki mevcut aboneliğiniz bitmek üzere, geçebileceğiniz paketlere bakıyorsunuz, o da ne daha pahalı daha büyük paketler var geçebileceğiniz.
Neden böyle diyorum, kullanım tipi ve müşteriye göre öyle gibi yanıtlar veriyorlar.
İmkanım olsa bırakacağım kullanmayı, bu ülkede teknoloji kullanmak eziyetten başka bir şey değil çünkü.
Tüketiciyi koruyan yasalar iyileştirilmeli, başka yolu yok bunun.
Yaptırımlar ağırlaştırılmalı.
Benim taahhütler ya 1 ya da 2 yıllık.Ufaktan bir yükselme oluyor. Fakat 2 yıldır aynı tarifedeyim. Memnunum .
Aynı fikirdeyimturkcell eski turkcell değil artık baktım daha uygun paketler var yok dıdının dıdısı olursa vs paketten yararlanıyormuşun yoksa yok diyorlar ihtiyaç yoksa 50-60 TL arası paket vs alınmaz bana göre fiyat poltikası çok yüksek ama çekim kalitesi nedeni ile tercih ediyorum vodafone avea heryerde çekmiyor yoksa onlarda cazip kampanyalar var mecbur turkcell diyorum
Yani oda başka bir problem. İstemediğin halde , az internet ve ek vs yükseltip fiyatı da yukseltiyorlar. Sende haklısın.Benim taahhütler ya 1 ya da 2 yıllık.
Ayrıca ben daha fazla internet kullanmadığım halde neden daha yüksek pakete geçmek zorundayım ki?
Ben istiyorum ki sürekli 40 TL vereyim, onlar istiyor ki bu sene 45 ver, seneye 50 ver, sonraki 55 ver.Yani oda başka bir problem. İstemediğin halde , az internet ve ek vs yükseltip fiyatı da yukseltiyorlar. Sende haklısın.