limonlusoda
Aktif Üye
- 16 Haz 2019
- 61
- 50
Adem Helvacı hocam her şeyi geçtim merak ettiğim bu cihaz ikinci el bir cihaz mı bunu nasıl anlarım. Anladığım anda kabul etmeme şansım var mı ? Eski fatura üzerinden mi yürüyecek işlemler yoksa bu cihaz ile ilgili bir fatura vermeleri gerekir mi ? Bu bilgilerin aynı süreçleri yaşayacaklar açısından da bilgilendirici ve yol gösterici olacağını düşünüyorum. İstişarenin çok önemli olduğunu düşünüyorum bilgi sahibi olandan yardım almanın çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu tür yol gösterici kaynakların artmasıyla bilinçlenen tükedicilerin korkmadan haklarının arkasında durarak sistemi de bunu zorlayacaklarını düşünüyorum. Çok teşekkürler...Öncelikle biraz kaba oluyor bu durum farkındayım lakin arka planda dönen dolapları bildiğim için böyle kaba yazacağım, ''Eğer tv yi kabul edecekseniz o tv yi o servis EŞŞEK gibi getirecek'' yok öyle yağma. Firma üç kuruşta olsa fark etmez neticede para ödüyor servise. Arabası bozuksa gitsin yaptırsın ya da servisliği bıraksın.
İşlerine gelmedimi hemen araba bozuk.
Diğer hususa gelince. Bu modelin üretimi artık yok. Yani belli ki Alaşehir tımarı yapıp yollamışlar sahadan dönen tv lerden bir tanesini.
Öte yandan Awox da U5600 gibi bir model veya ona yakın başka bir model üretilmedi ve bu ekonomik koşullarda üretilemez de.
Her şeyi geçtim gelen tv de LG panel var mı? Yok.
Haaa
2 si de 140 ekran
2 si de Android
2 si de 16 watt
vs vs
Kpaıt üstü veri olarak yani yasaya uygun değişim mi? Kaıt üstüne göre bu işten hiç anlamayan bir heyet için evet.
Bize göre? Kesinlikle hayır.
Peki heyetin sonucunu bekleyelim ne yapalım para iadesi mi alalım? Yok o zaman daha çok zarar edersiniz.
Yani 2 ucu ..oklu değnek de değil siz komple Awox ..okuna bulaşmışsınız şu durumda ne yazık ki.
Yarın fırsat bulursam TCL için bir video hazırlayacağım, Dostlar bu firmalar büyüklü küçüklü nasıl böyle iyice ar damarları çatlamış ve yüzsüzleşmişler inanamazsınız.