Toshiba tvlerde pixellence

movie sense FALSE durumda bende. altında da iki tane unknown var.
Evet,şimdi bende baktım,false ,onu true yapsan da menüde görmen lazım sanırım blinmeyenin birisi "menüde gösterilsin" olabilir,bendeki profile bakayım neler var ms ile alakalı :)

Hımm,bizde 3 seçenek var ,sizin 4.cüsü ne olabilir acaba :) ,bende mb130 olsa kesin denerdim de ,seni kışkırtmayayım :)
foruma10.png

Kötü haberi vereyim :)
Mutfaktaki tvye baktımi, o film algılayıcıymış ,bence fabrika çıkışı default olarak aşık zaten,tıpkı pixsellence gibi :)
mantığı neymiş ki film algılayıcının?

Bilmiyorum,ben birşey fark etmedim :)
Gerçi ben "kötü haber" dedim ama ,bilerek yazmadım,ancak %100 bu özellik default olarak açıktır,birkaç dakika sonra salondaki tvden bakayım :)

Anwender sollten unbedingt die Funktion Movie Sense im Live-Betrieb aktivieren. Ist der Bildverbesserer ganz ausgeschaltet, sind leider starke Artefakte zu sehen. görüntü kalitesi ile ilgili bir özellik.Özellikle canli yayinlarda aktif hale getirilmesi yaziyor yoksa artefakte etkisini olacagini yaziyor.Artefakte ne anlama geldigini google ve ben bilmiyorum. belki cümleyi ingilizceye cevirtip aratirsaniz diye paylasiyorum.

Anwender sollten unbedingt die Funktion Movie Sense im Live-Betrieb aktivieren. Ist der Bildverbesserer ganz ausgeschaltet, sind leider starke Artefakte zu sehen. görüntü kalitesi ile ilgili bir özellik.Özellikle canli yayinlarda aktif hale getirilmesi yaziyor yoksa artefakte etkisini olacagini yaziyor.Artefakte ne anlama geldigini google ve ben bilmiyorum. belki cümleyi ingilizceye cevirtip aratirsaniz diye paylasiyorum.
"parazit" veya buna benzer rahatsız edici etki anlamına geliyormuş hocam. (sanırım)

. Baska bir yerde hareketli sahnelerde görünen hareket izleri oldugunu yaziyor

Eeee,ancak yaptım ,şimdi yükledim birde foto aldım :)
Dediğim gibi film algılayıcı imiş :ok

foruma11.jpg

Sanki movie sense vardı galiba ,ikisi aynı şeymi acaba?

movie sense toolbox ile açtım. Görünüşe göre sadece ayarlarda çıkmasını sağladı. Açık kapalı fark etmedi, etkisiz.

aşağıdakivestel kitapçığının 24. Sayfasında çok detaylı olmasa da ne işe yaradığını anlatıyor.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt