gercekrambo
Süper Üye
- 2 Şub 2020
- 1,778
bunların hiç birinde memc desteği olmadığından ne kadar eminsiniz ?benim bildigim 4 farkli tipi var mb130, mb130s, mb130p, mb130t
bunların hiç birinde memc desteği olmadığından ne kadar eminsiniz ?benim bildigim 4 farkli tipi var mb130, mb130s, mb130p, mb130t
ben öyle birsey paylasmadim ki, hatta dün mb130s lerde oldugunu paylasmistim.Tv modelinizi paylasirsaniz bir arastirayim ,bilgi var mi diyebunların hiç birinde memc desteği olmadığından ne kadar eminsiniz ?
"Vestel'de mb130'larda memc yok. " yazmışsınız hocam. benim tv toshiba 49v5863ben öyle birsey paylasmadim ki, hatta dün mb130s lerde oldugunu paylasmistim.Tv modelinizi paylasirsaniz bir arastirayim ,bilgi var mi diye
ben bunu paylastimalmanyada toshiba marka mb130s kartli tv de sizin aradiginiz özelligin oldugu bilgisi var,swprofil de hangi baslik altinda olabilecegini tahmin edebilirseniz deneyin tek tek unknownlar i.
Geniş Renk Gamı | Hayır |
---|---|
HDR | HDR10, HLG, Dolby Vision HDR |
Dolby Vision HDR | Evet |
MEMC | Hayır |
UHD Yükseltici | Evet |
Resim Modları | Dinamik, Oyun, Spor, Sinema, Doğal, Kullanıcı |
hocam dur bi, trafik karıştı. ben S Swift adlı arkadaşa yazmışım zaten.ben bunu paylastim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Geniş Renk Gamı Hayır HDR HDR10, HLG, Dolby Vision HDR Dolby Vision HDR Evet MEMC Hayır UHD Yükseltici Evet Resim Modları Dinamik, Oyun, Spor, Sinema, Doğal, Kullanıcı
birisi çıkıp da, film modu, movie sense, memc nedir, güzelce açıklasa ne iyi olacak. motion'dan daha kötü benim kafa şu anda.hocam dur bi, trafik karıştı. ben S Swift adlı arkadaşa yazmışım zaten.
büyük ihtimalle arkadasa yazmak istemis olabilirsiniz, ama benim mesajimdan alinti yapip yazmissinizben .avatar--xss { width: 21px; height: 21px; line-height: 21px !important; margin-right: 2px; } S [COLOR=#131306][BGCOLOR=#999933] S [/BGCOLOR][/COLOR] @Swift adlı arkadaşa yazmışım zaten
mb130s kartlarda yok mu diyorsunuz.büyük ihtimalle arkadasa yazmak istemis olabilirsiniz, ama benim mesajimdan alinti yapip yazmissiniz
Önemli degil sonuc olarak memc sizin model tv de yok
Hayir sizin modelde yok diyorum,baska bir mb130s li modelde oldugu yaziliyor.Büyük ihtimalle yazilim kisitlamasi olabilir ,sizin tv nizin özellikleri inceleyin isterseniz.mb130s kartlarda yok mu diyorsunuz.
o cesareti bir bulabilsem.
Alma alma ,sakın ...
Sana Alma o cesareti anlamında "Alma alma, sakın" demiştimoynaya oynaya şey ettik tv yi sonunda. full yazılım kısmından yazdım.
Türkçenin azizliği midir bilmem, anlayamamışım. neyse ki kurtardık.Sana Alma o cesareti anlamında "Alma alma, sakın" demiştim
Forumda mb95 karta kesinlikle dokunmayin diye yazmayan yoktur sanirim, bozdum ama yerine daha iyisini koydum.kurcalamasam bu kadar seyi de ögrenemezdim,risk almayan ilerleyemez."Alma alma, sakın"
Forumda mb95 karta kesinlikle dokunmayin diye yazmayan yoktur sanirim, bozdum ama yerine daha iyisini koydum.kurcalamasam bu kadar seyi de ögrenemezdim,risk almayan ilerleyemez.
burada ögrendiklerimle full yazilima ulasma konusunda problemim olsada mb97 ve mb110 taktim. problem yok deneme cesareti olan herkes yapabilir.Ayrica olmaz denen bir cok sey de olabildigini paylasiliyoruz , portal konusunu takip edenlerde görüyor.Hepsi forumda paylasilan bilgiler sayesinde.Bilgi paylastikca cogalir.95 yerine 130 takılabilse ne güzel olurdu