hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
o arada bulmuştum ben. editor.zip şeklinde. teşekkürler tabi ki.
Evet,şimdi bende baktım,false ,onu true yapsan da menüde görmen lazım sanırım blinmeyenin birisi "menüde gösterilsin" olabilir,bendeki profile bakayım neler var ms ile alakalımovie sense FALSE durumda bende. altında da iki tane unknown var.
şöyle bendeHımm,bizde 3 seçenek var ,sizin 4.cüsü ne olabilir acaba ,bende mb130 olsa kesin denerdim de ,seni kışkırtmayayım
Kötü haberi vereyimşöyle bende
mantığı neymiş ki film algılayıcının?Kötü haberi vereyim
Mutfaktaki tvye baktımi, o film algılayıcıymış ,bence fabrika çıkışı default olarak aşık zaten,tıpkı pixsellence gibi
Bilmiyorum,ben birşey fark etmedimmantığı neymiş ki film algılayıcının?
Anwender sollten unbedingt die Funktion Movie Sense im Live-Betrieb aktivieren. Ist der Bildverbesserer ganz ausgeschaltet, sind leider starke Artefakte zu sehen. görüntü kalitesi ile ilgili bir özellik.Özellikle canli yayinlarda aktif hale getirilmesi yaziyor yoksa artefakte etkisini olacagini yaziyor.Artefakte ne anlama geldigini google ve ben bilmiyorum. belki cümleyi ingilizceye cevirtip aratirsaniz diye paylasiyorum.mantığı neymiş ki film algılayıcının?
"parazit" veya buna benzer rahatsız edici etki anlamına geliyormuş hocam. (sanırım)Anwender sollten unbedingt die Funktion Movie Sense im Live-Betrieb aktivieren. Ist der Bildverbesserer ganz ausgeschaltet, sind leider starke Artefakte zu sehen. görüntü kalitesi ile ilgili bir özellik.Özellikle canli yayinlarda aktif hale getirilmesi yaziyor yoksa artefakte etkisini olacagini yaziyor.Artefakte ne anlama geldigini google ve ben bilmiyorum. belki cümleyi ingilizceye cevirtip aratirsaniz diye paylasiyorum.
"normal görüntünün rahatsız edici izi " olarak anlamış olalım. iyi geceler hocam.. Baska bir yerde hareketli sahnelerde görünen hareket izleri oldugunu yaziyor
Sanki movie sense vardı galiba ,ikisi aynı şeymi acaba?