gözünüz aydın , tekrar hayırlı olsun . öndeki ışığı tv kapalıyken kapatabiliyorsunuz ayarlar-diğer ayarlar-bekleme ledi kapalı olarak ama tv açıkken kapanmıyor maalesef , bizim gözler alıştı artık ama yeşil yerine mavi olsaymış daha iyi olurmuş gibi . yukarıda verdiğim linkten yazılım güncellemesi yaparsanız hd kanallarda gözle görülür netleşme var , hoş mevcut halide iyi ama
tv modemin yanındaysa en sağlıklısı ethernet ile bağlanmak aslında , mesafe yoksa arada bağlantıyı bu şekilde yapabilirsiniz . tv kalınlığı kimi insan için belirleyici kriterken ben hiç kalınlığını dert etmedim hatta kalın olması benim için bir avantaj , hava kanalları ile işlemci ve panel ısınmaz çok fazla . genel olarak tv güzel bir tv zaten , eksikleri yada memnuniyetsizlikleri kişiye göre farklılık gösterir ama çoğunluk memnun diyebilirim .
renk ayarları kişi algısına göre değişir , en iyi ayarı kendiniz bulursunuz zaten , ben hiç ince ayara girmeden direk dinamikte kullanıyorum , canlı renkleri seviyorum .
ses ayarlarına gelince ;
ses modu = stereo
AVL = açık
dinamik bas = açık
DTS trusurround = açık
bu şekilde yaparsanız mevcut sesin 2 katı fazla seviyede ses ve bas alırsınız . tv hoparlörleri muazzam kaliteli (onkyo ses sistemi var) ben daha ses ayarını 15ten yukarı çıkarmadım , normalde 3 ile 10 seviyeleri arasında kullanıyorum (ses sınırı 100 ) o kadar güçlü ve kaliteli yani .