Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
buradaki yönlendirmeler ile yazılımın son versiyonunu kurdum. herkese teşekkür ederim. beğenerek kullandığım bir tv.

sadece 1 konuda aklıma takılan bir durum var. üstten ve yanlardan baktığınız zaman sisli bir görüntü var. ancak karşıdan herşeyi ile başarılı.
evde 5 sene öncesinin LG 82 ekran var ancak onda bu şekilde birşey yok. bu şekilde sorun yaşayan var mı?

aslında bu durum bir sorun değil panelin özelliği böyle.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Merhaba değerli forum sakinleri, öncelikle belirtmek gerekirse uygulamalarda hiç takılma filan kalmadı çok memnunum fakat dijitürk uygulamasında yayın izliyemiyorum bilgisayarı bağlamak zorunda kalıyorum her defasında çözümü konusunda yardımcı olabilecek varmıdır.

izleyemiyorum derken, giriş mi yapmıyor açılmıyor mu, tam sorun nedir ?

B Çevrimdışı

bunelan

Yeni Üye
27 Eyl 2018
18
40
C Collega, o bahsettiğiniz olay ürününüzde bulunan panelin en belirleyici özelliklerinden biri olan açı duyarlılığı meselesi. LG ürünlerinde ips panel kullanır ve onlarda açı duyarlılığı yok denilecek kadar azdır. Sağdan, soldan izlediğiniz zaman renklerde bozulma olmaz. Sizin ürününüzde bildiğim kadarıyla CMO va panel bulunmakta ve va panellerde bu renk bozulmaları yaşanır. Bu çok doğal. Karşıdan baktığınız zaman da renkler sıcaktır ve derinlik kazanır. Yani bunu bir arıza olarak düşünmeyin.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Uygulamaya giriyorum kullanıcıyıda giriyorum fakat canlı yayına izin vermiyor.

digitürk aboneliğim olmadığı için deneyemedim maalesef. diğer kullanıcı arkadaşlardan yorum bekleyelim o halde, bu arada sizde factory reset yapıp yeniden deneyebilirsiniz.

M Çevrimdışı

Mahir033

Yeni Üye
28 Mar 2018
11
41
Şuan bu tv;

a101'de 2.300 TL Bu fiyata alınır mı, alanlar memnun mu?

Adem Helvacı Ado hocam ve arkadaşlar: 1.900 - 2.400 TL aralığında tavsiye edebileceğiniz başka Tv var mı?

Görüntü ve Ses iyi olsun, Smart ve diğer özellikleri pek aramıyorum...

Tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim.

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
Şuan bu tv;

Adem Helvacı Ado hocam ve arkadaşlar: 1.900 - 2.400 TL aralığında tavsiye edebileceğiniz başka Tv var mı?

Bulsam hemen alırım =) bence tvde eksiklikler çift çekirdekli olması ve biraz kalın olması, ama ben tv yi basit kullanacağım için dert değildi ama hiç bir yerde stok yok. siz nerde buldunuz hocam...

M Çevrimdışı

Mahir033

Yeni Üye
28 Mar 2018
11
41

sabah vardı ama sanırım burda da bitmiş,

Bu fiyatlar arası başka model var mı, bende basit kullanacam ses ve görüntü iyi olsun diğer özellikleri aramıyorum

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Şuan bu tv;

bulursan kaçırma, millet 2800 liradan televizyonu talan etti o fiyata bedava.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Bulsam hemen alırım =) bence tvde eksiklikler çift çekirdekli olması ve biraz kalın olması, ama ben tv yi basit kullanacağım için dert değildi ama hiç bir yerde stok yok. siz nerde buldunuz hocam...

4 çekirdek 1,5 gb ram var hocam tvde, en ufak bir donma kasma yok

Son düzenleme:
E Çevrimdışı

emin616 

Aktif Üye
6 Nis 2017
289
Fiyat gerçekten çok iyi. Ne zaman stoklara girer acaba?

A94C5EE0-2010-4EB7-B2E3-CD9FDEEC2216.png

Geri
Üst Alt