Eklenen uygulama gözüme carpmadı değişiklik onlara menünün rengi biraz koyulaştı.M Murt77, smart menüde herhangi bir değişiklik var mı hocam, eklenen uygulama vs... ?
ado bey yazılımı yükledim renkler daha canlı oldu ama oyun performansı biraz düştü sanki makinanın hızlı sahnelerde takilmalar var bunu çözebilirmiyiz birde hdr ve Dolby vision sürmünde herhangi bir değişiklik yaptınız mı bu yazılım da sanki onlarda da oynama yapilmis gibi geldi bana şimdiden bilgiler için teşekkürler.Yazılımı
Yazılımı birazdan paylaşacağım, yeni sürümü yükleyerek denemenizi rica ederim. (4.25.8.0)
TKGS ayarlarını kontrol edin öncelikleiyi akşamlar bende bugün a101den 50 inc olandan aldım. Kurulumu herşeyi yapıldı fakat trt4k otomaik kanal güncellemesi yapılırken silindi. Tekrar nasıl ekleyebilirim acaba ?
Tks otomatik ayarda ve hd seciliTKGS ayarlarını kontrol edin öncelikle
Merhabalar,
A101 internet sitesi üzerinden aldığım tv ben yokken servis tarafından kurulmuş.
Eve geldikten sonra paneli test ettiğimde 4k performansının gerçekten iyi olduğunu gördüm.
Ancak simsiyah ekran görüntüsü açtığımda bitişik iki adet nurtopu gibi ölü pikselim olduğunu gördüm.Yakından bakıldığında görülüyorlar yoksa uzaktan çok belli olmuyorlar.
Gri arka ekran görüntüsü gibi bir şey açtığımda da, tam teknik ismini bilmiyorum ama sanırım ışık sızması gibi birşey belli oluyor panel etrafında. Bunu da youtube uygulaması açılış ekranında farkettim.
TV yi iade etmeli ya da servise göndermeli miyim yoksa bu fiyat/performanstaki bir panel için normal midir?