Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

C Çevrimdışı

ck542 

Yeni Üye
3 Eyl 2018
27
38
Yazılımı

Yazılımı birazdan paylaşacağım, yeni sürümü yükleyerek denemenizi rica ederim. :ok (4.25.8.0)
ado bey yazılımı yükledim renkler daha canlı oldu ama oyun performansı biraz düştü sanki makinanın hızlı sahnelerde takilmalar var bunu çözebilirmiyiz birde hdr ve Dolby vision sürmünde herhangi bir değişiklik yaptınız mı bu yazılım da sanki onlarda da oynama yapilmis gibi geldi bana şimdiden bilgiler için teşekkürler.

narsilbjk Çevrimdışı

narsilbjk

Aktif Üye
27 Eki 2018
56
42
iyi akşamlar bende bugün a101den 50 inc olandan aldım. Kurulumu herşeyi yapıldı fakat trt4k otomaik kanal güncellemesi yapılırken silindi. Tekrar nasıl ekleyebilirim acaba ?

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
digitürk play uygulamalara eklendi, kullanıcı arkadaşların bilgisine :ok

E Çevrimdışı

Erkan83y

Yeni Üye
18 Eki 2018
1
41
Merhabalar,
A101 internet sitesi üzerinden aldığım tv ben yokken servis tarafından kurulmuş.
Eve geldikten sonra paneli test ettiğimde 4k performansının gerçekten iyi olduğunu gördüm.
Ancak simsiyah ekran görüntüsü açtığımda bitişik iki adet nurtopu gibi ölü pikselim olduğunu gördüm.Yakından bakıldığında görülüyorlar yoksa uzaktan çok belli olmuyorlar.
Gri arka ekran görüntüsü gibi bir şey açtığımda da, tam teknik ismini bilmiyorum ama sanırım ışık sızması gibi birşey belli oluyor panel etrafında. Bunu da youtube uygulaması açılış ekranında farkettim.
TV yi iade etmeli ya da servise göndermeli miyim yoksa bu fiyat/performanstaki bir panel için normal midir?

850C483F-BEDA-43E7-88B9-5D41F480CD74.jpg

EA9AD140-347E-4C63-8DFB-AC685B982E08.jpg

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Merhabalar,
A101 internet sitesi üzerinden aldığım tv ben yokken servis tarafından kurulmuş.
Eve geldikten sonra paneli test ettiğimde 4k performansının gerçekten iyi olduğunu gördüm.
Ancak simsiyah ekran görüntüsü açtığımda bitişik iki adet nurtopu gibi ölü pikselim olduğunu gördüm.Yakından bakıldığında görülüyorlar yoksa uzaktan çok belli olmuyorlar.
Gri arka ekran görüntüsü gibi bir şey açtığımda da, tam teknik ismini bilmiyorum ama sanırım ışık sızması gibi birşey belli oluyor panel etrafında. Bunu da youtube uygulaması açılış ekranında farkettim.
TV yi iade etmeli ya da servise göndermeli miyim yoksa bu fiyat/performanstaki bir panel için normal midir?

850C483F-BEDA-43E7-88B9-5D41F480CD74.jpg

EA9AD140-347E-4C63-8DFB-AC685B982E08.jpg

bu piyasada aldığın fiyatlarda bir daha aynı kalite ve özellikte tv alamazsın bunu unutma. servis desteği isteyip birebir değişim talebinde bulunun,ya sıfır aynı tv ile değişim yapsınlar yada bazen vestel servisleri muadil ürün ellerinde yoksa üst modelle değişimde yapabiliyorlar.

bu arada servise televizyonun artık a101 stoklarında olmadığını söyleyin. yani herhangi bir değişim için sizin değil onların koşturmasını sağlayın.

yada ben uğraşamam diyerek direk iade edip başka bir tv alın. ama dediğim gibi tv çok güzel, o paralarada bedava, hele hele şu anda muadil ürün bile bulmak çok zor.

M Çevrimdışı

Murt77

Yeni Üye
18 Eki 2018
5
32
Merhaba değerli forum sakinleri, öncelikle belirtmek gerekirse uygulamalarda hiç takılma filan kalmadı çok memnunum fakat dijitürk uygulamasında yayın izliyemiyorum bilgisayarı bağlamak zorunda kalıyorum her defasında çözümü konusunda yardımcı olabilecek varmıdır.

C Çevrimdışı

Collega

Yeni Üye
11 Kas 2018
2
45
buradaki yönlendirmeler ile yazılımın son versiyonunu kurdum. herkese teşekkür ederim. beğenerek kullandığım bir tv.

sadece 1 konuda aklıma takılan bir durum var. üstten ve yanlardan baktığınız zaman sisli bir görüntü var. ancak karşıdan herşeyi ile başarılı.
evde 5 sene öncesinin LG 82 ekran var ancak onda bu şekilde birşey yok. bu şekilde sorun yaşayan var mı?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt