Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

B Çevrimdışı

bunelan

Yeni Üye
27 Eyl 2018
18
40
Benim şüphelerim burada yazılanlara değil tabi :)
Burdan yazılanlar ve tavsiyeler üzerine bu modele kitlendim zaten.
Şüpheye düşüren a101online'ın karambole, doğru yanlış yazdıkları.

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
B bunelan, tvyi beğendiysen bütçene uygunsa gönül rahatlığıyla alabilirsin çünkü bu modelin satıldığı başka yer yok zaten. sen boşver a101in sitesindeki açıklamaları detaylara buradan bakabilirsin ;

B Çevrimdışı

bunelan

Yeni Üye
27 Eyl 2018
18
40
Ben televizyonda maçları izliyorum ve ara sıra da Netflix'ten dizi takip ediyorum. Özellikle maçlarda kamera sürekli sağa ve sola hızlı hareketlerde bulunduğundan dolayı da dikine lekelenmelerin olmadığı bir panel lazım bana. Aşağıya 2 adet Youtube videosu bıraktım. Rica etsem bu model televizyona sahip olan arkadaşlardan müsait olan biri bu videoları izleyebilir mi? Hareketli sahnelerde gökyüzünde, yukardan aşağı oluşan grimsi lekelenmelerin ne yoğunlukta olduğunu ve göze ne kadar battığını merak ediyorum. 7763 modelinde hiç yok diyebilirim. Televizyon 100Hz olmadığı için oluşacak hareketli bulanıklık dert değil.
Teşekkürler.

C Çevrimdışı

cenir6

Yeni Üye
28 Eyl 2018
11
40
menüye bastığınızda aşağı/yukarı yön tuşlarıyla geleceksiniz ayarlara. orada anasayfa yazıyor yukarı kaydırınca kaynaklar bir daha kaydırınca ayarlar gelecek ok tuşlayın.

Aynen oyleymis buldum servisi aradim:)
Buarada tv8 kanalinda atlama yapiyor takiliyor birkac gundur diger kanallarda sikinti yok sebebi nedir acaba

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
C cenir6, sinyal seviyesi/kalitesi ile alakalıdır. bizde bir sıkıntı yok. tkgs güncel değilse ondanda yapabilir

M Çevrimdışı

Moon Star Turkey

Yeni Üye
13 Eki 2018
25
44
Tv aradığımı JVC başlığında paylaşmıştım. Fakat JVC şu an hiçbir yerde yok maalesef.
Benim tv panel arızası verdiği için acil televizyon almam lazım.
Panel arızası veren tv Samsung 46F6650 modeli (2013)
Dün süpermarket,hipermarket,teknoloji market hepsini gezdim dolaştım.
Fİyat konusunda ve görüntü konusunda 3-5 bilgi edindim.
Nedense eski tv min vermiş olduğu görüntüyü Toshiba tv de görmedim. Belkide ayarları yapıldıktan sonra çok iyi görüntü verebilir.

Acil ihtiyacım olduğu için 2 TV arasında kaldım. Fiyat olarak taş çatlasın 3500 tl çıkabilirim. Bu fiyat bile beni zorlar. Üstüne 100-300 TL koy demeyin lütfen :)
Birincisi A101 de satılan 50 inç Toshiba tv. Diğeri ise Vestel 49UD8400. Diğer markalarda olabilir. (Samsung hariç) F/P ürünü almak istiyorum.

Kullanım amacım ise,
1.) IPTV izliyorum. Smart IPTV olursa tadından yenmez. (Şart değil. Tv box alabilirim. Son çare. )
2.) PS4 ilk kasa 500 GB sahibiyim. Çok sık oynamam. Görüntü takıntım çok olmaz.
3.) Bu Tv yi en az 4 yıl kullanırım. Bana panel arızası çıkarmasın yeterli. Tabi bunun garantisini kimse veremez ama, az arıza yapan yada tamirinde ucuza halledebileceğimiz servisi düzgün bir marka. 4 Yıl sonunda premiun bir tv alacağım.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. VA/IPS/CMA panel pek anlamam. @ado hocam ve sevgili kullanıcılardan acil bir tavsiye bekliyorum. Çünkü TV siz kaldım :(

Teşekkürler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Moon Star Turkey, Adem Helvacı Ado

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
M Moon Star Turkey, toshibanın 3 yıl garantisi var o süreçte herhangi bir sorun yaşarsanız vestel telafi eder zaten, elektronik işi şans işi zaten kısmet yani. tvye gelince paneli VA, yakından yan açılardan izleme yapacaksanız almayın ama 2,5-3 metre mesafede 45' açıya kadar sorun yaşamazsınız. çözünürlük panel malzeme kalitesi vs... emin ol premium tvlerden hiçbir farkı yok. kullanıcı olarak tavsiye ederim. iptv için ss iptv mevcut smartta, ps4 te sorun yaşamazsın.

M Çevrimdışı

Moon Star Turkey

Yeni Üye
13 Eki 2018
25
44
M Moon Star Turkey, toshibanın 3 yıl garantisi var o süreçte herhangi bir sorun yaşarsanız vestel telafi eder zaten, elektronik işi şans işi zaten kısmet yani. tvye gelince paneli VA, yakından yan açılardan izleme yapacaksanız almayın ama 2,5-3 metre mesafede 45' açıya kadar sorun yaşamazsınız. çözünürlük panel malzeme kalitesi vs... emin ol premium tvlerden hiçbir farkı yok. kullanıcı olarak tavsiye ederim. iptv için ss iptv mevcut smartta, ps4 te sorun yaşamazsın.

Bilgi için teşekkür ederim.
Benim tv 46F6650 den görüntü olarak memnundum. Fakat panelini bilmiyorum. Bunu nereden öğrenebilirim. Eğer aynı panel ise Toshiba benim için uygundur.

Geri
Üst Alt