Hayırlı olsun hocam, bi kurdur bakalım =)Evet hocam 2.800 TL. 3 taksitle aldım 2916 tl gibi bir şeye denk geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
M Moon Star Turkey, A awsedrzxc
Hayırlı olsun hocam, bi kurdur bakalım =)Evet hocam 2.800 TL. 3 taksitle aldım 2916 tl gibi bir şeye denk geldi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
M Moon Star Turkey, A awsedrzxc
Hocam tv nin kalınlığı hakkında yorumun nedir acaba ? 1280x720 çok az hocam kendi uydu alıcısını denedin mi cihazın ?Sorun çözüldü arkadaşlar. Sanırım güncelleme yapıyordu meret. Şimdi netflix YouTube alayını açıyor. Menülerde gram takılma veya kilitlenme olmuyor.
4K inanılmaz güzel. Beklediğimin çok çok üstünde bir görüntü veriyor.
Maalesef Tivibu 1280*720 çözünürlük olduğu için bu tv ye yetmiyor. İnanın üst düzey tv de alsanız düşük çözünürlükte iyi görüntü vermez.
PS4 te bağladım ve güzel sonuç aldım. Daha inceledikçe yazarım.
@Ado hocam tavsiyeniz için teşekkürler.
Hocam tv nin kalınlığı hakkında yorumun nedir acaba ? 1280x720 çok az hocam kendi uydu alıcısını denedin mi cihazın ?
Hayırlı olsun öncelikle. İyi günlerde kullanın.
Youtube'da görüntü ayarlarını 4K'ya getirerek uzunca bir süre, bir video test edebildiniz mi? ''Yükleniyor'' şeklinde takılmalar yaşatıyor mu? 49U7763DAT modelinde bunu sürekli yaşatıyordu. Bu sebeple soruyorum. Amazon'a iade ettim. Kabul edilir ve para iadesi gerçekleşirse, bu ürünü almayı planlıyorum.
Gelince görüşlerini alalım azizimBugün A101 den sipariş geçtim. Bakalım hayırlısıyla gelsin görüşlerimi paylaşırım.
Yazılımı birazdan paylaşacağım, yeni sürümü yükleyerek denemenizi rica ederim. (4.25.8.0)Merhabalar herkese, forumu yaklaşık bir aydır takipteyim fırsat bulamadım yazmaya bir türlü. Adem beye YouTube den ulaşmıştım vestel ile toshiba arasında kalmıştım tavsiyesi üzerine evdeki tv'nin de bozulması üzerine a101 onlinedan sipariş verdim tv kuruldu çok beğendim gerçekten güzel iyi ki almışım. Ama şöyle birsorunum var yeni alanlardan belirtenler olmuş YouTube de ve brovser da acılmama sorunu yaşıyorum fişi çekince düzeliyor yazılım güncellemeye baktım bulunamadı diyor hem ethernet bağlı net hızım 25 mbps kablo da Max 18 mbps görüyorum kablosuz da 15 i geçmiyor hem kablosuz aynı zamanda teledünya neta 8900 var uydu dan da 4k için kablo çektim tv de sorun yok beklediğimden akıcı yazılım güncellemesi mi yapmamız gerekiyor tavsiyesi olan var mıdır çok teşekkürler şimdiden.