Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

M Çevrimdışı

Moon Star Turkey

Yeni Üye
13 Eki 2018
25
44
Arkadaşlar iyi akşamlar. Dün siparişini verdiğim tv bugün elime ulaştı ve kurulumu tamamlandı.

Tv de inanılmaz bir sis var. Renkler canlı değil. Tivibuev kullanıyorum. Belki bunları aşabilirim ayarlarını bulana kadar.

Asıl önemli olan konu ise inanılmaz donuyor ve hiç tepki vermiyor. YouTube, netflix video açmaya çalışıyorum ama sürekli kilitleniyor.

Acaba tv de arıza mı var. Yoksa iade işlemi başlatacağım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Defalarca denedim ama ne YouTube nede netflix video açmıyor. Açmadığı gibi tv kitleniyor. Mecburen tv yi fişten çekmem gerekiyor.

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

Moon Star Turkey

Yeni Üye
13 Eki 2018
25
44
Adem Helvacı Ado hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum.
Sorunumu üst mesajlarda belirttim.
Şu an görüntüyü istediğim seviyelere çektim.
Fakat cihaz YouTube da ve netflix te video oynatmıyor. Oynatmadığı gibi o menüde kilitleniyor sürekli. Hatta telefondan ekrana yansıtma yapıyorum o bile kilitliyor. Telefondan yansıtmayı kapatınca telefonda video açılıyor ve oynamaya başlıyor.

Mecburen televizyonu komple fişten çekmek durumunda kalıyorum. Şu an çok canım sıkıldı inanın.

M Çevrimdışı

Moon Star Turkey

Yeni Üye
13 Eki 2018
25
44
Sorun çözüldü arkadaşlar. Sanırım güncelleme yapıyordu meret. Şimdi netflix YouTube alayını açıyor. Menülerde gram takılma veya kilitlenme olmuyor.
4K inanılmaz güzel. Beklediğimin çok çok üstünde bir görüntü veriyor.
Maalesef Tivibu 1280*720 çözünürlük olduğu için bu tv ye yetmiyor. İnanın üst düzey tv de alsanız düşük çözünürlükte iyi görüntü vermez.
PS4 te bağladım ve güzel sonuç aldım. Daha inceledikçe yazarım.
@Ado hocam tavsiyeniz için teşekkürler.

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
Sorun çözüldü arkadaşlar. Sanırım güncelleme yapıyordu meret. Şimdi netflix YouTube alayını açıyor. Menülerde gram takılma veya kilitlenme olmuyor.
4K inanılmaz güzel. Beklediğimin çok çok üstünde bir görüntü veriyor.
Maalesef Tivibu 1280*720 çözünürlük olduğu için bu tv ye yetmiyor. İnanın üst düzey tv de alsanız düşük çözünürlükte iyi görüntü vermez.
PS4 te bağladım ve güzel sonuç aldım. Daha inceledikçe yazarım.
@Ado hocam tavsiyeniz için teşekkürler.
Hocam tv nin kalınlığı hakkında yorumun nedir acaba ? 1280x720 çok az hocam kendi uydu alıcısını denedin mi cihazın ?

M Çevrimdışı

Moon Star Turkey

Yeni Üye
13 Eki 2018
25
44
Hocam tv nin kalınlığı hakkında yorumun nedir acaba ? 1280x720 çok az hocam kendi uydu alıcısını denedin mi cihazın ?

boyutlar-18.png
EBAT & AĞIRLIK

• TV Genişliği (Ayaklı)1124 mm
  • TV Yüksekliği (Ayaklı)679 mm
  • TV Derinliği (Ayaklı)220 mm
  • TV Genişliği (Ayaksız)1124 mm
  • TV Yüksekliği (Ayaksız)651 mm
  • TV Derinliği (Ayaksız)93 mm
  • Toplam Ambalaj Ağırlığı15.5 kg
Hocam ölçüler bunlar. Dün ben evde olmadığım vakit kurulmuş. 3 tarafı kapalı ünite olduğu için kalın mı ince mi pek ilgilenemedim. Bugün sizin için bakarım.

Bizim apartmanda maalesef uydu sistemi yok. Çatıdaki kişi ile anlaşamıyoruz. Binanın ön cephesi (Türksata bakan kısım) önünde bina var ve kendi cam önüne yada balkona da anten taksam da o bina sinyali engelliyor. Sadece Digiturk kıl payı kurtarıyor. O yüzden senelerdir Tivibuev IPTV kullanıyorum. Görüntü çamur gibi.

Ama Youtube,Netflix ve PS4 Full HD ve azda olsa 4K da çok iyi görüntü veriyor. Ses ayarlarını henüz yapmadım ama gayet güzel. Eski tv mi kesinlikle aratmadı.

Şu an sadece Smart IPTV olmaması benim için kötü oldu. SS IPTV kurdum ve pek beğenmedim. Şimdi Xiaomi tv box ve bunun gibi cihazlara bakıyorum.

B Çevrimdışı

bunelan

Yeni Üye
27 Eyl 2018
18
40
Hayırlı olsun öncelikle. İyi günlerde kullanın.
Youtube'da görüntü ayarlarını 4K'ya getirerek uzunca bir süre, bir video test edebildiniz mi? ''Yükleniyor'' şeklinde takılmalar yaşatıyor mu? 49U7763DAT modelinde bunu sürekli yaşatıyordu. Bu sebeple soruyorum. Amazon'a iade ettim. Kabul edilir ve para iadesi gerçekleşirse, bu ürünü almayı planlıyorum.

M Çevrimdışı

Moon Star Turkey

Yeni Üye
13 Eki 2018
25
44
Hayırlı olsun öncelikle. İyi günlerde kullanın.
Youtube'da görüntü ayarlarını 4K'ya getirerek uzunca bir süre, bir video test edebildiniz mi? ''Yükleniyor'' şeklinde takılmalar yaşatıyor mu? 49U7763DAT modelinde bunu sürekli yaşatıyordu. Bu sebeple soruyorum. Amazon'a iade ettim. Kabul edilir ve para iadesi gerçekleşirse, bu ürünü almayı planlıyorum.

Sağolun teşekkür ederim.

Maalesef hızımdan dolayı 4K çok az deneye bildim. Hızım yüksek olsaydı oynatırdı diye düşünüyorum. İlk açılışta bırakın 4K videoyu 240 lık videolar bile açılmıyordu. O menüde kalıyordu ve tv kilitleniyordu. Sonra ne olduysa tv görüntü ve diğer sıkıntılar giderek kendine geldi.

Smart tv uygulamasını çok kullanıyorsanız bence iptv box almalısınız. Ben şu an xiaomi cihazlara bakıyorum. İnanın en üst model bir tv alsanız bu kutuların yerini tutacağını sanmıyorum. Bu kutular bunun için yapılmış.

B Çevrimdışı

bunelan

Yeni Üye
27 Eyl 2018
18
40
Yok, hayır çok kullandığımdan değil ama evde başka markalara ait 2 televizyon daha var. Birinde webos 3 var. Diğerinde Xiaomi mi box 3 takılı ve 3'ünü de aynı wifi ağına bağlayarak, aynı video ile karşılaştırdığımda sadece 7763'te takılmalar yaşadım. Daha sonra baktım ki Youtube 4K videoların tamamında aynı şeyi yaşatıyordu.

M Çevrimdışı

Murt77

Yeni Üye
18 Eki 2018
5
32
Merhabalar herkese, forumu yaklaşık bir aydır takipteyim fırsat bulamadım yazmaya bir türlü. Adem beye YouTube den ulaşmıştım vestel ile toshiba arasında kalmıştım tavsiyesi üzerine evdeki tv'nin de bozulması üzerine a101 onlinedan sipariş verdim tv kuruldu çok beğendim gerçekten güzel iyi ki almışım. Ama şöyle birsorunum var yeni alanlardan belirtenler olmuş YouTube de ve brovser da acılmama sorunu yaşıyorum fişi çekince düzeliyor yazılım güncellemeye baktım bulunamadı diyor hem ethernet bağlı net hızım 25 mbps kablo da Max 18 mbps görüyorum kablosuz da 15 i geçmiyor hem kablosuz aynı zamanda teledünya neta 8900 var uydu dan da 4k için kablo çektim tv de sorun yok beklediğimden akıcı yazılım güncellemesi mi yapmamız gerekiyor tavsiyesi olan var mıdır çok teşekkürler şimdiden.

IMG_20181018_215621.jpg
IMG_20181018_214428.jpg
IMG_20181016_152529.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Yazılımı
Merhabalar herkese, forumu yaklaşık bir aydır takipteyim fırsat bulamadım yazmaya bir türlü. Adem beye YouTube den ulaşmıştım vestel ile toshiba arasında kalmıştım tavsiyesi üzerine evdeki tv'nin de bozulması üzerine a101 onlinedan sipariş verdim tv kuruldu çok beğendim gerçekten güzel iyi ki almışım. Ama şöyle birsorunum var yeni alanlardan belirtenler olmuş YouTube de ve brovser da acılmama sorunu yaşıyorum fişi çekince düzeliyor yazılım güncellemeye baktım bulunamadı diyor hem ethernet bağlı net hızım 25 mbps kablo da Max 18 mbps görüyorum kablosuz da 15 i geçmiyor hem kablosuz aynı zamanda teledünya neta 8900 var uydu dan da 4k için kablo çektim tv de sorun yok beklediğimden akıcı yazılım güncellemesi mi yapmamız gerekiyor tavsiyesi olan var mıdır çok teşekkürler şimdiden.

IMG_20181018_215621.jpg
IMG_20181018_214428.jpg
IMG_20181016_152529.jpg
Yazılımı birazdan paylaşacağım, yeni sürümü yükleyerek denemenizi rica ederim. :ok (4.25.8.0)

M Çevrimdışı

Murt77

Yeni Üye
18 Eki 2018
5
32
Çok teşekkürler cevaplarınız için yazılımı yükledim şu an için sıkıntı yok eski yazılıma göre renkler olumlu bir değişme oldu gibime geldi.

Geri
Üst Alt