Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado, insanlar sıkıştığında hep dinden imandan dem vurup örnekle paçayı kurtarmaya çalışırlar ya hani . bende diyorum ki o zaman ; "haksızlıklar karşısında susan dilsiz şeytandır."

adam bana avukatlık yapıyorsun diye imada bulunuyor, fakat bilmiyor ki ben melek değilim ama dilsiz şeytan hiç değilim :cigara

Sıkma canını, heyecanlı bir arkadaş dedim ya, herkesin bir yapısı var hatasını anlarsa yazar 1-2 satır, tatlıya bağlanır konu. Anlamazsa onda da sıkıntı yok, bizim için yol devam ediyor :ok

P Çevrimdışı

pccopath

Yeni Üye
21 Tem 2018
14
En son 2800e aldıracaksınız bu tv yi bana, sırf ayak dizaynı için alacam neredeyse =) o değil a101e ne oluyor. her mağazasına 2500ten zaten aldı bu ürünü parasın verdi 2-3 aydır mağazada duruyor tv. şimdi sanki yeni ürün alıyormuş gibi zam yaptı, işte fırsatçılık bu. Mağazalarda bulunan ürünleri sattıktan sonra devamı yok sonuçta bu ürünün...
aynı durumdayım...
grundig var bir de VLX7810 ile VLX7730, aradayım, araftayım sanki...
2800'e aldım alacam ama o para etmez diyorum ve susuyorum...
A awsedrzxc

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
NU bence TV değil, başka bir şey yazmalılar ona :))
21. yüzyıl Türkiye'sinde sırf MB130s var diye tv bekliyorum :bilmiyom müsait bir zamanda sıralarsan hepsini inceleyeceğim...
Vakit bulsam size tüm anakartların speclerini paylaşırım da, aaah o vakit :kiskis

Hatta açıkçası baktım saat 01:30 olmuş, bu da bu günün son mesajı olsun arkadaşlar malum yarın mesai var:ok

Herkese Alah rahatlık versin

Ado kaçar :ok

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
aynı durumdayım...
grundig var bir de VLX7810 ile VLX7730, aradayım, araftayım sanki...
2800'e aldım alacam ama o para etmez diyorum ve susuyorum...
A awsedrzxc
2800e bi sürü kişi almadı hocam o televizyonu. ben almadım, kasiyer dedi kimse 2800 olunca almıyor diyor, karar senin daha önce yazdığım gibi black friday beklemekte fayda var, tv zaten a101de duruyor =) Bide satılmazsa fiyatı inebilir sonuçta bu televizyon 5 serisi (muhtemelen, kesin bilgim yok)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gönlümümün yeni sultanı NU :kiskis
49nu8000 alalım gitsin =)

I Çevrimdışı

ilkerbass

Aktif Üye
7 Şub 2018
53
Herkese merhabalar,
Toshiba bu seriyi kullanan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Digiturk play uygulaması mevcut mudur?

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
I ilkerbass, beinsport haber vardı galiba ama güncelleme ile gelir mi yada eklenmişmidir hiçbir fikrim yok. vestelin bazı modellerinde smartta digitürk play mevcut, sonuçta aynı tedrisat toshibada vestelde

I Çevrimdışı

ilkerbass

Aktif Üye
7 Şub 2018
53
I ilkerbass, beinsport haber vardı galiba ama güncelleme ile gelir mi yada eklenmişmidir hiçbir fikrim yok. vestelin bazı modellerinde smartta digitürk play mevcut, sonuçta aynı tedrisat toshibada vestelde

Cevabınız için teşekkür ederim. Ama net olarak anlayamadım. Sizin de kullandığınız bu Toshiba TV smart menüsünde fbrika çıkış yazılımında Digitürk play var mı? Yok ise daha sonra eklenebilir bir yazılım mevcut mu?

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
I ilkerbass, smart menüde yok eklenirse yazılım/smart güncellemesi vs... ile eklenebilir. siz aynı televizyonu kullanmıyor musunuz ?

Geri
Üst Alt