Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
En son 2800e aldıracaksınız bu tv yi bana, sırf ayak dizaynı için alacam neredeyse =) o değil a101e ne oluyor. her mağazasına 2500ten zaten aldı bu ürünü parasın verdi 2-3 aydır mağazada duruyor tv. şimdi sanki yeni ürün alıyormuş gibi zam yaptı, işte fırsatçılık bu. Mağazalarda bulunan ürünleri sattıktan sonra devamı yok sonuçta bu ürünün...

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
En son 2800e aldıracaksınız bu tv yi bana, sırf ayak dizaynı için alacam neredeyse =) o değil a101e ne oluyor. her mağazasına 2500ten zaten aldı bu ürünü parasın verdi 2-3 aydır mağazada duruyor tv. şimdi sanki yeni ürün alıyormuş gibi zam yaptı, işte fırsatçılık bu. Mağazalarda bulunan ürünleri sattıktan sonra devamı yok sonuçta bu ürünün...

muhtemelen bu sanalmağaza muhabbetinden dolayı fiyatları zamladılar, 2800'e alınmaz çünkü 10 gün önceki fiyatı belli. zaten satılmaz o paralara o yüzden fiyat güncellemesi yapılır bence. tavsiyem siteyi takip edin fiyat düştüğü anda alırsınız.

bu arada evet tvnin ayakları muazzam önceki sayfalarda resimleri mevcut, ağır sağlam çok kaliteli duruyor. ayrıca toshiba vestelin diğer alt modellerinden bir iki tık daha kaliteli gibi, bende bıraktığı intiba böyle olduğu için aldım zaten ve gayet memnunum.

A Çevrimdışı

awsedrzxc

Aktif Üye
22 Eyl 2018
105
37
muhtemelen bu sanalmağaza muhabbetinden dolayı fiyatları zamladılar, 2800'e alınmaz çünkü 10 gün önceki fiyatı belli. zaten satılmaz o paralara o yüzden fiyat güncellemesi yapılır bence. tavsiyem siteyi takip edin fiyat düştüğü anda alırsınız.

bu arada evet tvnin ayakları muazzam önceki sayfalarda resimleri mevcut, ağır sağlam çok kaliteli duruyor. ayrıca toshiba vestelin diğer alt modellerinden bir iki tık daha kaliteli gibi, bende bıraktığı intiba böyle olduğu için aldım zaten ve gayet memnunum.
Aynen hocam siteyi takip ediyorum, indirim gördüğüm anda alacağım =)

H Çevrimdışı

hkocakus

Yeni Üye
30 Eyl 2018
3
41
Bugun bir magazada buldum urunu 2999dediler... Sanirim takip etmek daha mantikli ama yine de fiyat muadillerinden uygun gibi...

T Çevrimdışı

thsn11

Yeni Üye
20 Eyl 2018
5
41
50" 2799 TL ;

55" 2999 TL ;

mağaza personeli çakallık yapmış.
55" olan model de 50" olan modelle aynı özelliklere mi sahip ? Va panel, hdr mi bu ürün de ? Şahsen ben yukarıda yazılanlarin aksine va panel bir ürün ariyorum. Sizin de dediğiniz gibi görüntü daha gerçekçi. Bir süredir 50" Lik modeli denk getirmeye çalışıyordum.bir ara buldum ama satıldı. 2800 tlye yükselmesine de üzüldüm açıkçası. Ama 55" olan modeli de ankart panel hdr özellikleri 50 ile aynıysa hemen almayı düşünüyorum onlinedan. Odam biraz büyük 50 " ufak kalır diye bir yandan düşünüyordum. Bütçe de en fazla 3000. Adem Helvacı Ado hocam tv hakkında bilgi verebilir misiniz. Model bilgisi de görünmüyor sitesinde.kim ne derse desin biz yorumlarinizdan karşılıksız yardimlarinizdan çok memnunuz. İnternette bu TV'ler hakkında hiç bir bilgi yokken sizden bilgi alabiliyoruz. Artık bu televizyonu almak istiyorum

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
55" olan model de 50" olan modelle aynı özelliklere mi sahip ? Va panel, hdr mi bu ürün de ? Şahsen ben yukarıda yazılanlarin aksine va panel bir ürün ariyorum. Sizin de dediğiniz gibi görüntü daha gerçekçi. Bir süredir 50" Lik modeli denk getirmeye çalışıyordum.bir ara buldum ama satıldı. 2800 tlye yükselmesine de üzüldüm açıkçası. Ama 55" olan modeli de ankart panel hdr özellikleri 50 ile aynıysa hemen almayı düşünüyorum onlinedan. Odam biraz büyük 50 " ufak kalır diye bir yandan düşünüyordum. Bütçe de en fazla 3000. Adem Helvacı Ado hocam tv hakkında bilgi verebilir misiniz. Model bilgisi de görünmüyor sitesinde.kim ne derse desin biz yorumlarinizdan karşılıksız yardimlarinizdan çok memnunuz. İnternette bu TV'ler hakkında hiç bir bilgi yokken sizden bilgi alabiliyoruz. Artık bu televizyonu almak istiyorum

55" modelde ; bluetooth var, hdr yok ama belki yazılımla açılabilir, vestelin bazı modellerinde çekirdek yazılımla hdrsi aktif olan tvler var. farklı bir görüntü iyileştirici memc var, ekran yenileme hızı 1000, hdr dışında 50" modelden daha üstün duruyor.

şurada konusu var inceleyebilirsiniz.

https://tavsiyeforumu.com/konu/tosh...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

T Çevrimdışı

thsn11

Yeni Üye
20 Eyl 2018
5
41

55" modelde ; bluetooth var, hdr yok ama belki yazılımla açılabilir, vestelin bazı modellerinde çekirdek yazılımla hdrsi aktif olan tvler var. farklı bir görüntü iyileştirici memc var, ekran yenileme hızı 1000, hdr dışında 50" modelden daha üstün duruyor.

şurada konusu var inceleyebilirsiniz.

https://tavsiyeforumu.com/konu/tosh...r&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
Hocam Bilgi için teşekkürler. Panel ips miş sanırım. Anakartta MB120 demiş Adem Helvacı Ado hocam. Şimdi beni büyük bir kararsızlık bekliyor. Büyük ekran ips mi, küçük ekran va mı ? :(

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
T thsn11, benim oyum küçük ekran VA ama tercih meselesi elbette. bu arada 2800 vermeyin bence o tvler satılmayacak mecbur düşürecekler geri 2500 liraya

Mesuti Çevrimdışı

Mesuti

Yeni Üye
25 Eyl 2018
21
48
MADEM VESTELİ VE SAHİBİNİ BU KADAR ÖVDÜN, NİYE VA PANEL HALA? ALANLAR MEMNUN DEĞİL?ÇÖP DİYOR ADEM BEY,YETKİLİLERLE İRTİBATA GEÇME ŞANSINDA MI YOKTU?
...A 101 DE 49L2863 1999 TL.. ALIN VE TAVSİYE EDİYORUM DEMİŞTİN...NEREDEYSE ALIYORDUM.. İYİ DE ALMAMIŞIM DİYORUM ŞİMDİ.. O KADAR SİZE TV İÇİN SESLENDİM,İLK BAŞTA YARDIMCI OLMUŞTUNUZ AMA SONRA YARDIMCI OLMAKTAN VEAZGEÇTİNİZ,O KADAR ETİKETLEDİM SİZİ :(

Perşembe günü bende A101 den tv almak için foruma yazdım/özelden yazdım Adem Helvacı Ado beye cevap alamadım kızdım mı hayır kızmadım.Son ana kadar da bekledim akşam saat 20;30 da markete gidip tv aldım.Almakta ki ilk kararım fiyat bu pahalılıkta uygun bir rakam. Tv bu dakikadan sonra sorunlu problemli çıksada bunun muhatabı önce Vestel sonra ŞAHSIMINDIR.
Bu kadar özveri ile bilgi paylaşan yardımcı olan böyle bir forumu kuran Adem beyi suçlumak haksızlık olur.Sitem etmek terbiyesizlik olur.İnanın şimdi okudum yazılanları ve üzüldüm. Birde Öğretmenim diye vurgulamışsınız.Ancak size yakışanı yapmamışsınız.

Burada hepimiz bilgilenmek sorularımıza cevap bulmak.Yaşanılan tecrübeleri almak/paylaşmak.Bunun gibi bir sürü bilgiler deneyimler varken.
Hedef bu olacakken neden yöneticiye böyle davranma gereği duyuyorsun.

Sizde bizde herkes paylaşacak öğrenecek deneyimlerini aktaracak hedefimiz bu olmalı !!!

M Çevrimdışı

muallim1616

Aktif Üye
25 Eyl 2018
71
43
Mesuti Mesuti, ben Adem Helvacı Ado bey için diğer tavsiyelerde çok ilgili ve yardımsever biri demiştim,işi öğretmenliğime kadar getirdiniz,eleştirmek benim hakkım, adem bey alıngan biri olsaydı bana yazardı,yazmadı ve daha sonraki tv tavsiyelerime cevap verdi saolsun,anlamadığım konu diğerlerine ne oluyor?ben kötü bişey demedim,küfür etmedim..buradan a101 ürünü için tavsiye edilince ben de almaya karar vermiştim,sonra ilk mesaj yazan kişi ÜRÜN RESMEN ÇÖP,ALIŞMAYA ÇALIŞIYORUM,YAPCAK BİŞEY YOK YAZMIŞ, tavsiye edilen bir ürün hakkında böyle yazılsa siz de kızarsınız? Bu yaptığım mı terbiyesizlik? yapma Allah aşkına...
diğer bir konu siz de 49 inçlik ürünü almışşsınız ve mennunsunuz demek ki,siz de ben memnunum ve şöyle şöyle güzel diyebilirdiniz laf atacağınıza, @Ado beye teşekkür ediyorum,beni anladığı ve eleştirime saygı gösterdiği için,ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.. İyi günler

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt