Hah işte konu bu abi.
Bizler de burada VESTEL yalakası değiliz çok şükür, Kaldı ki VETSEL markasına yalakalık yapsak sürekli kulağımı çekmek için beni arayıp durmazlardı sanırım zira yanlışı gördüğüm yerde ben lafımı esirgemem, gizlemem, saklamam.
Lakin Eleştirdiğin kadar başarıları da göreceksin/göreceğiz.
Bakınız VESTEL in gayrıresmi de olsa verdiği şu desteği inanın biz hiç bi rmarkadan ve hiç bir firmadan alamıyoruz.
3 Yıldır yazışmadığım, ricada bulunmadığım firma kalmadı ARÇELİK dahil.
ARÇELİK de bizim markamız, onu da destekliyoruz ancak bizimkisi körü körüne biat olmadı hiç bir zaman.
Kötü ürettiler ise ''KÖTÜ'' dedik aynen KEYSMART TV örneğinde olduğu gibi.
Güzel ürettilerse de ''GÜZEL'' dedik aynen GRUNDİG örneğinde olduğu gibi.
Bakın AWOX markası ile resmi bağlantım var, ama forumda ''AWOX 43109ST modelini almayın'' diyorum açık açık.
Diyeceğim o ki evet, VESTEL in hataları olabilir, ancak eskiden ben bilirim ki babam Alman malı olan GRUNDİG televizyonumuzu 190.000TL ye almıştı o zamanın para birimi ile (1982 yılında) ve babamın maaşı yanlış hatırlamıyorsam 62.000TL civarıydı
Kabaca 3 maaşa 1 televizyon alınan zamanlardı.
Şimdi ise bazı televizyonlar üzerinden hesaplarsak eğer babamın statüsünde bir memurun maaşı ile 3 TV alıyorsunuz. Tabi bir NU8000 değil bu tv
İşte bu tv leri böyle ucuz fiyatlara alabilmemizin en önemli nedeni sizin de belirttiğiniz üzere rekabet.
Bakınız uzakdoğulu veya avrupalı markalar artık bizim yerli markalarımız ile de bir rekabet mücadelesindeler ve onlar kadar yüksek satış hacmine ulaşabilmek için sürekli fiyatlaı aşağı çekiyorlar. Her modelde olmasa dahi bir çok modelde taban fiyattan satış yapıyorlar ve bizler o sayede ekonomik ürün satın alabiliyoruz.
Siz hiç LG markasının LG klimasını bu ülkede 1700TL ye sattığını gördünüz mü?
Ama VESTEL gidip LG den kompresör alıp (Hem de oldukça kaliteli bir üründür) size SEG REGAL adı altında bu klimaları 1700TL den sattı mı?
O zaman yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim.
Benim de bu platformlardaki mücadelemin temel nedeni bu dur sevgili şikayetçi ihbarcı ispiyoncu kardeşim.
Keşke sen de benim 10 da 1 im kadar Ülkeni ve yerli markalarımızı düşünüp şuralarda 5 er 10 ar dakika tüketiciler için valit ayırıp dertleri sorunları beklentileri nedir bir okusaydın, bir dinleseydin onları, sonra bizi bir anlasaydın burada ne yapmaya çalışıyoruz da ondan sonra gidip muhbirlik görevini yerine getirseydin.
Diyeyim ve yatmaya gideyim müsaadenizle
Herkese Allah Rahatlık verisn