Toshiba 50" 50U5863DAT Smart Sat Uhd Led Tv 7 Haziran A101

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba ben de 50PUS6262 ile bu TV arasında kaldım arasında 500 TL bir fark var. Bir yandan da toshiba bulmaya çalışıyorum. Bir yandan da bu fiyat banında farklı tvler modeller karşıma çıkıyor. Philips de VA panel ve HDR özelliği mevcut. Ek olarak iki yanında amblight var. Performans olarak toshibanın önünde midir ? gerisinde midir bilemiyorum. 50PUS6262 alınır mı yoksa toshiba hem fiyat hem performans olarak daha mı iyidir ?

Adem Helvacı Ado hocam yorumlarınızı rica ediyoruz

TOSHİBA keisnlikle bu haliyle dahi 6262 ye çok çok çok rahat kafa tutar iddialıyım bu yönde.

Görüntü ve ses performansı haricinde kullanıcı dost menü de cabası. PHILIPS arayüz mü? Aman aman amn mümkün ise almayayım..

Amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ambilıght da can dır :kiskis (3Yollu ambi olsaydı %100 PHILIPS derdim ama bu koşullarda benim gönlüm TOSHİBA ya doğru akar. (Çünkü konuya sadece ses ve görüntü olarak bakmıyorum)

C Çevrimdışı

cenir6

Yeni Üye
28 Eyl 2018
11
40
Abi farklı bazı mevzular oldu, Fabrika ile görüştüm hem de 40 dakika ama senin konu kaynadı arada kusura bakma lütfen.
Hafta içi ilgileneceğim ama söz :ok
Tamamdır teşekkür ederim.. newrophat cevap verdi yine bilmediğim konularda buraya yazacağım..

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Abi farklı bazı mevzular oldu, Fabrika ile görüştüm hem de 40 dakika ama senin konu kaynadı arada kusura bakma lütfen.
Hafta içi ilgileneceğim ama söz :ok

Sıkıntı yok hocam ben meseleyi çözdüm sayılır :ok şu saatten sonra bir daha güncelleme yaparsam öpsünler :seytan

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Adem Helvacı Ado, beni şikayet etsin, eyy vestel lobisinin adamı , seni tanımak istiyorum yiğidim beni bul :hihi

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado, beni şikayet etsin, eyy vestel lobisinin adamı , seni tanımak istiyorum yiğidim beni bul :hihi

Bu işgüzarlardan Ahmet bey'in haberi olsa kaçacak delik ararlar da neyse :kop

Dün yayınlamıştım bak hiç çekinmeden bu gün de yayınlarım, Sevmeyeni hatta nefret edeni çoktur ama ben bu Ahmet Nazif Zorlu ya ciddi derecede saygı duyuyorum. Ben bu adamın geçmişini inceledim, yaşam hikayesini hem kendi ağzından hem başkalarının ağzından dinledim. Bu adamı dinledikçe hep ZANGOÇ hikayesi gelir aklıma zira bildiğin İlkokul mezunu bir adamdır bu, kendisi de inkar etmez utanmaz çekinmez bunu dile getirmekten.

Bulduğu her fırsatta konuşur ve her seferinde de ''daha çok çalışalım'' der ve yemin ediyorum ki kendisi de hep çalışır.

Bu videonun girşinde Ahmet Bey'in bir lafı vardır ''Bir hayalim vardı, bir hayalim'' diye, Bir de yıllar önce dile getirdiği bir lafı vardı ''Yapacaksan en iyisisni yap, gideceksen en uzağa git, çıkacaksan en yükseğe çık'' şeklinde.

VESTEL için iki büyük şirket ve Yetkili servis kurdum ayrı bölgelerde (2015 de istifa ettim ayrı konu) Bu şirketlerden birisine Bu bir hayalim vardı bir hayalim lafnı, diğerine ise diğer sözünü 1 metreye 2 metre pano şeklinde reklamcıya yazdırtıp, üşteri kabul bölümüne astırtmıştım.

O adamın hayalleri sayesinde VESTEL bu gün bu hallerde, Hem de bütün kötülenmesine, bütün çelme takılmaya çalışılmasına rağmen :ok

İşte o yüzden diyorum bu olan bitenden Ahmet bey'in haberi olsa, peeeehhh :kiskis

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Adem Helvacı Ado, valla ben müşteriyim. ayrıca terör örgütüne yada x bir cemaate finans sağlamadığı sürece bütçem ve çıkarlarımı düşünerek alışveriş yaparım. vestelinde yanlışları vardır ayrıca siyasi yakınlığından ötürü pekte hazetmem. fakat bir insanın kişiliği karakteri inançları görüşleri yüzündende körü körüne düşmam olmam kimseye.

şimdi bakıyorum piyasaya, özellikle tv konusunda ki konumuz genel olarak tv, fiyatlar ebesinin hörekesi olmuş. global markaların en düşük özellikli tvleri bile eşek yükü parayla satılıyor. vestel gerek alt markalarla gerek kendi markasıyla piyasada bütçe dostu bir alternatif haline gelmiş. şöyle düşünelim, bugün vestelin ürettiği tvler olmasa bu tv denilen görüntülü kutuları kimden kaç paraya alacaktık ? samsungun lgnin philipsin tekelinde bir piyasa olsaydı halimiz ne olurdu ?

eskiden millet arabalar arızalanmasın diye dua ederdi, en ufak parçası motorsiklet parasına satılırdı. sonra alternatifler çıktı, çin malı yerli malı, orjinal parça serviste 2000 liraya satılırken (asx sağ arka stop lambası) biz 400 liraya yan sanayisini ertesi gün getirttik. şuna gelmek istiyorum, bu örneklerde tartışılması gereken en son konu sağlamlıktır. ben 2250 liraya 3 yıl garantili 50" uhd tv aldım, tvdende görüntüsündende memnunum, o yüzden teşekkürler vestel diyorum, beni şu ekonomik krizde 4500 liraya x bir büyük marka almaya mecbur bırakmadığı için. :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Ado, valla ben müşteriyim. ayrıca terör örgütüne yada x bir cemaate finans sağlamadığı sürece bütçem ve çıkarlarımı düşünerek alışveriş yaparım. vestelinde yanlışları vardır ayrıca siyasi yakınlığından ötürü pekte hazetmem. fakat bir insanın kişiliği karakteri inançları görüşleri yüzündende körü körüne düşmam olmam kimseye.

şimdi bakıyorum piyasaya, özellikle tv konusunda ki konumuz genel olarak tv, fiyatlar ebesinin hörekesi olmuş. global markaların en düşük özellikli tvleri bile eşek yükü parayla satılıyor. vestel gerek alt markalarla gerek kendi markasıyla piyasada bütçe dostu bir alternatif haline gelmiş. şöyle düşünelim, bugün vestelin ürettiği tvler olmasa bu tv denilen görüntülü kutuları kimden kaç paraya alacaktık ? samsungun lgnin philipsin tekelinde bir piyasa olsaydı halimiz ne olurdu ?

eskiden millet arabalar arızalanmasın diye dua ederdi, en ufak parçası motorsiklet parasına satılırdı. sonra alternatifler çıktı, çin malı yerli malı, orjinal parça serviste 2000 liraya satılırken (asx sağ arka stop lambası) biz 400 liraya yan sanayisini ertesi gün getirttik. şuna gelmek istiyorum, bu örneklerde tartışılması gereken en son konu sağlamlıktır. ben 2250 liraya 3 yıl garantili 50" uhd tv aldım, tvdende görüntüsündende memnunum, o yüzden teşekkürler vestel diyorum, beni şu ekonomik krizde 4500 liraya x bir büyük marka almaya mecbur bırakmadığı için. :ok

Hah işte konu bu abi.

Bizler de burada VESTEL yalakası değiliz çok şükür, Kaldı ki VETSEL markasına yalakalık yapsak sürekli kulağımı çekmek için beni arayıp durmazlardı sanırım zira yanlışı gördüğüm yerde ben lafımı esirgemem, gizlemem, saklamam.

Lakin Eleştirdiğin kadar başarıları da göreceksin/göreceğiz.

Bakınız VESTEL in gayrıresmi de olsa verdiği şu desteği inanın biz hiç bi rmarkadan ve hiç bir firmadan alamıyoruz.

3 Yıldır yazışmadığım, ricada bulunmadığım firma kalmadı ARÇELİK dahil.

ARÇELİK de bizim markamız, onu da destekliyoruz ancak bizimkisi körü körüne biat olmadı hiç bir zaman.

Kötü ürettiler ise ''KÖTÜ'' dedik aynen KEYSMART TV örneğinde olduğu gibi.

Güzel ürettilerse de ''GÜZEL'' dedik aynen GRUNDİG örneğinde olduğu gibi.

Bakın AWOX markası ile resmi bağlantım var, ama forumda ''AWOX 43109ST modelini almayın'' diyorum açık açık.

Diyeceğim o ki evet, VESTEL in hataları olabilir, ancak eskiden ben bilirim ki babam Alman malı olan GRUNDİG televizyonumuzu 190.000TL ye almıştı o zamanın para birimi ile (1982 yılında) ve babamın maaşı yanlış hatırlamıyorsam 62.000TL civarıydı

Kabaca 3 maaşa 1 televizyon alınan zamanlardı.
Şimdi ise bazı televizyonlar üzerinden hesaplarsak eğer babamın statüsünde bir memurun maaşı ile 3 TV alıyorsunuz. Tabi bir NU8000 değil bu tv :kiskis

İşte bu tv leri böyle ucuz fiyatlara alabilmemizin en önemli nedeni sizin de belirttiğiniz üzere rekabet.

Bakınız uzakdoğulu veya avrupalı markalar artık bizim yerli markalarımız ile de bir rekabet mücadelesindeler ve onlar kadar yüksek satış hacmine ulaşabilmek için sürekli fiyatlaı aşağı çekiyorlar. Her modelde olmasa dahi bir çok modelde taban fiyattan satış yapıyorlar ve bizler o sayede ekonomik ürün satın alabiliyoruz.

Siz hiç LG markasının LG klimasını bu ülkede 1700TL ye sattığını gördünüz mü?
Ama VESTEL gidip LG den kompresör alıp (Hem de oldukça kaliteli bir üründür) size SEG REGAL adı altında bu klimaları 1700TL den sattı mı?

O zaman yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim.

Benim de bu platformlardaki mücadelemin temel nedeni bu dur sevgili şikayetçi ihbarcı ispiyoncu kardeşim.

Keşke sen de benim 10 da 1 im kadar Ülkeni ve yerli markalarımızı düşünüp şuralarda 5 er 10 ar dakika tüketiciler için valit ayırıp dertleri sorunları beklentileri nedir bir okusaydın, bir dinleseydin onları, sonra bizi bir anlasaydın burada ne yapmaya çalışıyoruz da ondan sonra gidip muhbirlik görevini yerine getirseydin.
Diyeyim ve yatmaya gideyim müsaadenizle :ok

Herkese Allah Rahatlık verisn :ok

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Hah işte konu bu abi.

Bizler de burada VESTEL yalakası değiliz çok şükür, Kaldı ki VETSEL markasına yalakalık yapsak sürekli kulağımı çekmek için beni arayıp durmazlardı sanırım zira yanlışı gördüğüm yerde ben lafımı esirgemem, gizlemem, saklamam.

Lakin Eleştirdiğin kadar başarıları da göreceksin/göreceğiz.

Bakınız VESTEL in gayrıresmi de olsa verdiği şu desteği inanın biz hiç bi rmarkadan ve hiç bir firmadan alamıyoruz.

3 Yıldır yazışmadığım, ricada bulunmadığım firma kalmadı ARÇELİK dahil.

ARÇELİK de bizim markamız, onu da destekliyoruz ancak bizimkisi körü körüne biat olmadı hiç bir zaman.

Kötü ürettiler ise ''KÖTÜ'' dedik aynen KEYSMART TV örneğinde olduğu gibi.

Güzel ürettilerse de ''GÜZEL'' dedik aynen GRUNDİG örneğinde olduğu gibi.

Bakın AWOX markası ile resmi bağlantım var, ama forumda ''AWOX 43109ST modelini almayın'' diyorum açık açık.

Diyeceğim o ki evet, VESTEL in hataları olabilir, ancak eskiden ben bilirim ki babam Alman malı olan GRUNDİG televizyonumuzu 190.000TL ye almıştı o zamanın para birimi ile (1982 yılında) ve babamın maaşı yanlış hatırlamıyorsam 62.000TL civarıydı

Kabaca 3 maaşa 1 televizyon alınan zamanlardı.
Şimdi ise bazı televizyonlar üzerinden hesaplarsak eğer babamın statüsünde bir memurun maaşı ile 3 TV alıyorsunuz. Tabi bir NU8000 değil bu tv :kiskis

İşte bu tv leri böyle ucuz fiyatlara alabilmemizin en önemli nedeni sizin de belirttiğiniz üzere rekabet.

Bakınız uzakdoğulu veya avrupalı markalar artık bizim yerli markalarımız ile de bir rekabet mücadelesindeler ve onlar kadar yüksek satış hacmine ulaşabilmek için sürekli fiyatlaı aşağı çekiyorlar. Her modelde olmasa dahi bir çok modelde taban fiyattan satış yapıyorlar ve bizler o sayede ekonomik ürün satın alabiliyoruz.

Siz hiç LG markasının LG klimasını bu ülkede 1700TL ye sattığını gördünüz mü?
Ama VESTEL gidip LG den kompresör alıp (Hem de oldukça kaliteli bir üründür) size SEG REGAL adı altında bu klimaları 1700TL den sattı mı?

O zaman yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim.

Benim de bu platformlardaki mücadelemin temel nedeni bu dur sevgili şikayetçi ihbarcı ispiyoncu kardeşim.

Keşke sen de benim 10 da 1 im kadar Ülkeni ve yerli markalarımızı düşünüp şuralarda 5 er 10 ar dakika tüketiciler için valit ayırıp dertleri sorunları beklentileri nedir bir okusaydın, bir dinleseydin onları, sonra bizi bir anlasaydın burada ne yapmaya çalışıyoruz da ondan sonra gidip muhbirlik görevini yerine getirseydin.
Diyeyim ve yatmaya gideyim müsaadenizle :ok

Herkese Allah Rahatlık verisn :ok

istiyorlar ki biz tehditle şantajla ispiyonla Adem Helvacı Ado'yu küstürelim, bu ADAMIN "karşılıksız" verdiği yazılım ve teknik destek hizmeti son bulsun tüketici en ufak bir sorunda servislerin kucağına otursun.

ne sen bu çakalların oyununa gelecek kadar toysun, nede biz bu çakallara meydan verip seni yedirecek kadar nankörüz. herkes ayağını denk alsın akıllı olsun :danger

Geri
Üst Alt