Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Özellikle nezaketen genele konuştuğunuzun farkındayım, bu dahil foruma üye olduğum bugün okuduğum birçok başlıkta ne kadar yardımcı olduğunuzu, Vestel konusundaki tecrübelerinizi aktarış şeklinizi takdirle karşıladım. Yalnız, çok somut elle tutulur bir problem yaşıyorum ve buradan başka ortak bilgi edinebileceğim bir mecra bulamadım, sadece aktardığım problemler bir şekilde daha önce yaşanmıştır veya sizin gibi tecrübeli dostlarımız basit bir sebeple ilişkilendirebilir ve bir tavsiye alırım diye olabildiğince net aktarmaya çalıştım. (Açıkçası hala tek yaşayan ben miyim diye hayıflanıyorum, bir fikir çıkmazsa servis kontrolüne başvuracağım) Bunun dışında markaya veya hizmetlerine bir eleştirim yok, canlı destek hattı dahil olmak üzere müşteriye ilgisinden oldukça memnunum Vestel'in.
Yok azizim cidden hani ''ortaya söylüyorum isteyen alınsın'' tarzında yazıp sizi ima etmedim buna emin olabilirsiniz. Bu aralar ben de farkındayım foruma pek vakit ayıradamdığımın, Kısıtlı zaman dilimimde (Eve geleli 1,5 saat oldu) elimden geldiğince yaraya derman olmak isterim o nedenle o örnekte olduğu gibi genel bir yazı yazıp birkaç arkadaşımızın birden yazısına cevap vermiş olmak bana da zaman kazandırıyor bir sonraki kardeşimizin sorusuna veya sorununa yönelebilmek adına.
Umarım kırıcı bir şey yazmamışımdır.
Sizin Sorunun temelinde sadece basit yazılım durumları var, belli başlı şeylerin ben de farkındayım, hoşuma gitmeyen ok durum da var lakin yılların verdiği tecrübe ve VETSEL fabrikanın işleyiş şeklini azıcık da olsa çözebildiysem bu yazılım işlerine Ekim ortası gibi daha çok ağırlık verirler diye düşünüyorum.
Bu arada arkadaşlar dah aönceleri yazmıştım bir görev devir/teslim durumu da olabilir o nedenle yönetimsel bazı faaliyetler beklediğimiz kadar hızlı ilerlemeyebilir bu konuda tabii ki sizler sonuna kadar haklıdır nasıl ki Devlette devamlılık esas ise kurumlarda da öyledi rlakin sizde biliyorsunuz ki seçim dönemlerinde devletimizde dahi bazı işleyişler nasıl duruyor ve insanlar ne olacağını beklemeye başlıyor ise, kurumlarda da durum bundan farklı değil. Benim şahsi düşüncem bu yönde, Yani Tarkan bey 2012 de göreve geldi ve 5 yıllık süreci aslında 2017 de doldu , haydi 1 sene uzattılar desek 2018 yıl sonu gibi bir devir teslim olabilir.
Yeni yönetim, yeni anlayış, taze kan, cesur fikirler, cesur adımlar bekliyoruz VESTEL den
Yukarıda yazdıklarım bazı arkadaşlarımıza tanıdık gelmiş olabilir zira bir ay kadar önce de yönetim değişikliği beklediğimi yazmıştım forumda